wepopo Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 mám stejnej problém , ale když nechci nainstalovat patch tak mi hra funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 j taky se mi to takto povedlo obejít (jen se PS učet ale odpojí :( ) a stejně nevim co mam v ty prvni mistnosti dělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Zabíjet, ne... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 vzdyt tam je tutorial jak pro blbce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 no ja je jak blbec mlatim a oni furt se zvedaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 no jestli se jim nerozstrikne hlava tak jsou jen omraceny a musis je dodelat tak ze budes mackat X :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Zdar. Koupil a stáhl jsem si hru Limbo z PSN ale v konzoli prostě není. Nechápu. Hra je i v download listu. Jsem z toho jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 tedka si stahni trial a budes ji tam mit. Stahl sis jen aktivacni kod na trial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 tedka si stahni trial a budes ji tam mit. Stahl sis jen aktivacni kod na trial Vyzkouším. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 tedka si stahni trial a budes ji tam mit. Stahl sis jen aktivacni kod na trial ..díky ti. přesně jak jsi napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 když chci spustit hotline miami, tak to chce aktualizovat, když to provedu, tak na konci instalace aktualizace skočí error. nechápu proč. hra nejde spustit. byl by někdo hodný a poradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 Dělá to asi všem. Pár postů výš to psali. Neaktualizuj a prostě hrej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 ..stačilo se mrknout výše. děkuji a sorry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c12345 Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat stáhnul jsem si fotbal PES 2014 na PS 3, ale nemůžu hrát mulťák když chci hrát online, pořád to píše, že to chce nějakej pack. kde ho sženu na store??? Díky za odpověď- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat stáhnul jsem si fotbal PES 2014 na PS 3, ale nemůžu hrát mulťák když chci hrát online, pořád to píše, že to chce nějakej pack. kde ho sženu na store??? Díky za odpověď- Normalne kdyz si to stahoval tak ti to stahle hodne packu a tak. Staci vsechny nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c12345 Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Děkuji ano neměl jsem nainstalované ty packy... už to frčí... díky za radu a pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Hry na mesic kveten: Leaving PS Plus: 30th April: Mercenary Kings (PS4) 30th April: Pro Evolution Soccer 2014 (PS3) 30th April: Bioshock Infinite (PS3) 30th April: Hotline Miami (Cross Buy) 30th April: MotoGP13 (PSVITA) Entering PS Plus: 30th April: Stick it to the Man (PS4) 30th April: Payday 2 (PS3) 30th April: Puppeteer (PS3) 30th April: Muramasa Rebirth (PSVITA) 30th April: Everybody’s Golf (PSVITA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Puppeteer mega narez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Konecne nejaky lepsi hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2014 rad bych si pak s nekym zahral Payday 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Duben 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2014 Taky to mohli avizovat dřív, před týdnem jsem pořídil Steam verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2014 Ta hra byla nedávno v US plusku, takže se to dalo celkem čekat, že bude brzy i v EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Duben 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2014 bohužel US PS+ nesleduji (ani nevim jak přepnout na webu store z eu na us :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Cau kluci, nevite kolik her ma sony uvolnit pro cerven? mesicne davaji 2 ale melo by skoncit uncharted 3 atd., ty hry co davaji na rok. Rozumim tomu spravne, ze by mela byt nabidka 5her nebo uz to zrusili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Vůbec bych se nezlobil,kdyby tam dali místo Uncharted TLOU :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.