alfonzo78 Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 tak se koukam,ze amici maji taky peknou nabidku na PS4 je to same,PS 3 - NBA a Sly -Thief of Time a konecne Vita - Terrarria a Muttant Mud Deluxe ;) ale my mame tedkom lepsi nabidku,no ne?? Ten Dragon´s Crown je skvela parba,presne takovou jsem hledal a davat za ni 1000 se mi nechtelo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Dotaz.... https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/playstationplus-discounts/cid=STORE-MSF75508-PLUSDISCOUNTSCHI Taky vidíte SoundShapes jako free? Když se to rozklikne vidím normálně cenu 350kč... ale když sem klikl na košík z toho přehledu, normálně sem dal checkout a mam to na vitu i PS3... Je to chyba jen u mě, nebo je to tím že na Vitu sem si to kdysi kupoval? PS3 verze tehdá k tomu ale nebyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Je to cross-buy (a cross save) pro PS3, PS4 a Vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Hry na cervenec Leaving PS Plus: 2nd July: Pixeljunk Shooter Ultimate (PS4, Cross-buy) 2nd July: Trine 2: The Complete Story (PS4) 2nd July: NBA 2K14 (PS3) 2nd July: Sly Cooper Thieves in Time (PS3) 2nd July: Puppeteer (PS3) 2nd July: Lone Survivor (PS3, Cross-buy) 2nd July: Dragon’s Crown (PS VITA) 2nd July: Surge Deluxe (PS VITA) Entering PS Plus: 2nd July: TowerFall Ascension (PS4) 2nd July: Strider (PS4) 2nd July: Dead Space 3 (PS3) 2nd July: Vessel (PS3) 2nd July: LEGO Batman 2: DC Superheroes (PSVITA) 2nd July: Doki Doki Universe (PSVITA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 25, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Hmm začínám přemýšlet, že snad dohraju PS+ co mě zajímají a vypr*nu se na další prodlužování. Začíná to být fakt horší a horší. Tento měsíc nic co by mě zajímalo a další ani nemluvím :/ škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 škoda že už dead space 3 mám aspon ty vita hry mě těší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Batmana do Vity sice mám, ale Dead Space je fajn. Sice uz mi nabídka tak nevyrazi dech jako v minulosti, ale na druhou stranu je to celkem vyvážený mezi platformy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Určitě je to stále vyvážený, to že se někomu zrovna netrefí do noty je škoda, ale podle mého názoru jsou v nabídce stále ty lepší hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzo78 Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 taky vam nejde ten lego batman jako free,ale je tam cena?? ze by nejaka chybka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Nechci se mylit , ale hry se vetsinou meni prvni stredu v noci takze pockej rano uz by meli byt ke stahnuti to Lego Batman take na nej cekam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 taky vam nejde ten lego batman jako free,ale je tam cena?? ze by nejaka chybka?? taky to tam mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Tak sorry tedko jsem tam kukal a mas recht je tam za plnou cenu. Tak pardon za mystifikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzo78 Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 kazdopadne musime pockat,snad se to zmeni rano ;) ale byla by to skoda,kdyby chybela ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 PlayStation Europe âś” @PlayStationEU Follow We've had a technical issue with pushing LEGO Batman 2: DC Superheroes live on PS Plus. We're looking into this. Thanks for your patience. 5:34 PM - 2 Jul 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzo78 Odesláno Červenec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 diky za info ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Batman je již free, je potřeba jej ale ručně vyhledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzo78 Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 jj,konecne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzo78 Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 mnoo,tak zase budeme cekat dalsi mesic a hrat do te doby ;) co myslite,ze daji priste??streda vychazi na 6.8.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 Mě by se osobně líbilo The Walking dead pro PS Vita, ale to asi nehrozí když je ted v PS+ se slevou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzo78 Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 jj,byt to klidne muze,hral jsem ji na pc a je skvela,ve sleve je ted i "x + x2 final fantasy" kolekce hd jen za 520,- ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 Ako vám funguje automatické savy v Dead space 3, mne to nejak spatne ukladá celkom ma to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 hraju to a vsechno funguje jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 Mňa to stále vracia tam kde už som bol. keď končím hru používam Save and quit a stejne ty blaho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Stále žádné nové info o nových hrách v PS+? Ani neoficiální? Nic nemužu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Tenhle týden budou oznámeny, pravděpodobně ve středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.