RingMan Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 jo, ve středu. to má začít i letní výprodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalejVader Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Neoficiální seznam PS Plus her na srpen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Neoficiální seznam PS Plus her na srpen Mam dojem ze tyto hry jiz na Psplus byli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Nebyli........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 hošy, hošy...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Mam dojem ze tyto hry jiz na Psplus byli... Je to fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 jop Leaving the IGC TowerFall: Ascension (PS4) Strider (PS4) Dead Space 3 (PS3) Vessel (PS3) LEGO Batman 2: DC Superheroes (PS Vita) Doki-Doki Universe (PS Vita, cross-buy with PS4 and PS3) Entering the IGC Road Not Taken (PS4) Fez (PS4, includes cross-buy with PS3 and PS Vita) Crysis 3 (PS3) Proteus (PS3, should include cross-buy with PS Vita) Metrico (PS Vita) LEGO Harry Potter Years 5-7 (PS Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Palec dolu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 poprve me nas**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Na to jak dlouho jsme cekali to je peknaaaa sr***a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 30, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Mno tak už nvm co si o tom myslet. Příchod PS4 koukám bylo tak akorát na ho... pač začali nehorázně omr....t nabídku PS+. Je to měsíc od měsíce horší a horší a navíc vypustili roční hru. Září budou nějaký Béčkový tituly aby sme utřeli hubu a bude jak to tak vypadá :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 To nikdo nepochopí, že když je 30 velkých her, tak je nemůžou hned dávat? Q4 se roztrhne s hrama pytel, tak mohou pomalu dávat AAA hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 tak na ps4 ani tech 30 her neni jeste. Jinak na ps3 je to obrovska bida, za posledni rok. Je leto,takze buh vi,jaky kdo o tom v dobe dovolenych rozhoduje, Jinak taky je seznam her na ps4 co vyslo a co nas ceka, zatim 259 ks http://www.ps4playstation4.com/PS4-Games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Tak třeba FEZ vyšlo asi dva měsíce zpátky? To je super. Crisis 3 sice uz byla asi 10x v nejakem výprodejů, ale zatím mi chybí, takže za me celkem spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 To nikdo nepochopí, že když je 30 velkých her, tak je nemůžou hned dávat? Q4 se roztrhne s hrama pytel, tak mohou pomalu dávat AAA hry... Reč byla asi spíš o ps3 hrách... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Crysis 3 jsem trebaz jeste nehral,tak za me spokojenost :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 mně se na PSN ukazuje, že místo Protea budou Luftrausers :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 no bude si to potreba pohlidat, citim nejake free hry navic:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) Hry to nejsou špatný, Crysis 3 se mi dost líbil (nehrál jsem ale mp), FEZ je výbornej (když je nálada) a ostatní indie hry nebudou k zahození. Mnohdy!!! jsou indie hry lepší než nějaký takzvaný "AAA" tituly (Need For Speed Rivals etc.) ....ale musím říct, že by hry bez nenáročný grafiky měli vydávat jen na vitu a ps3. Mít 4ku a HD TV žroucí tolik elektřiny zapnutý kvůli Mercenary Kings není moc výhodný. A LEGO na vitu ať dávají každej měsíc, je to sice DS port ale zabaví to :) Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Náhodou, také jsem Crysis nehrál, prodávám své PS3, ale o týden to odkládám, dohraju si to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Proteus jsem hrál na PC, výborná věc, FEZ jsem hrál demo a jsem rád, že to vyjde jako plná, na PS3 je to průměr, ale kadý má jiný vkus, mě Crysis bavila jen jednička a ta se na PS3 nedá skoro hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Kdybych věděl, že tento rok bude nabídka tak slabá, tak bych si plusko asi neprodlužoval... Co si budem povídat, loni to bylo minimálně o 100% lepší - ikdyž nepočítám zrušení ročních her.. Těch kvalitnějších her bylo opravdu víc a dovolim si říct, že to byly i hry celkem žádané a kupované... (Nfs, batman, farcry a další..) To lego je sice pěkné, ale aspoň jednu z těch her také mohli dát na ps3... ;) no bude si to potreba pohlidat, citim nejake free hry navic:D Jooo taky to tak vidím... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 tak už je na PSN Proteus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Zadara v plusku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 tak hry uz jsou zadarmo, ale musite je vyhledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.