Hamagen Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Jen připomínám, Verze pro PS+ zdarma, obsahuje pouze 10 tratí a 10 aut, vše ostatní je za příplatek kdy si musíte koupit full game upgrade za 1100,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 2headhot: ja myslím ze je to jinak. Původně to opravdu mělo vyjít dnes desátého byl pouze nějaký region, ale posouvá se to a není specifikováno na kdy, resp. "jak to půjde". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 v americe to melo vyjit 7.10.2014 a u nas 10.10.2014, zhlediska,ze USA ma stale delay, posunuti bude vetsi. Cekam na dalsi update na ign.com Jinak je tam stejne jen India trat,ale dle vseho by platina trophy mela byt i proto tuto verzi available. Otazka je,jakou vyhodu budou mit ostatni hraci oproti free verzi. Ziskat 50 lv bude asi peklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Cau kluci, mel bych prosbu. Koupil jsem si rocni predplatne PS PLUS. Doted jsem mel nastavene automaticke strhavani tech 180kc, zadal jsem ten kod co byl v tom rocnim predplatne. Vcera jsem koukal a opet mi strhli 180kc. Muzete mi poradit co delat? Jde mi o to ze mi asi uz bezi ta platba na rok a do toho se mi strhava mesicni platba. Da se to nekde zjistit jak to tedy je, popripade to mesicni plneni zrusit, abych mel v platnosti to rocni PS? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Tohle vyřeší tvůj problém. Jinak to PS+ se ti bude pořád prodlužovat o měsíc. http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5035 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Ahoj mam dotaz.. Za mesic me zkonci ps+ a zrovna dnes se me dostal do ruky redeem code na prodlouzeni 3 mesicniho clenstvi.. Kod chci zadat a aktivovat hned, na store zadam uspesne kod.. Kdyz se po zadani kodu kouknu za jak dlouho me konci ps+ furt to ukazuje ten jeden mesic... ! Nekde neco spatne ?? diky za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 A kam se koukáš? Pokud se koukáš na expiraci u nějaký dříve stažený hry z pluska, tak tam se datum nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 A kam se koukáš? Pokud se koukáš na expiraci u nějaký dříve stažený hry z pluska, tak tam se datum nezmění. Ano presne na to koukam... Ok tedy stahnu neco ted z pluska a expirace se zmeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 wesick: servery to nezpracují dle mě tak rychle. Počkej hodinku dvě a mělo by se to již opravit ;-) Edit: měl sem to tak samo, že se to neobjevilo hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Ano presne na to koukam... Ok tedy stahnu neco ted z pluska a expirace se zmeni ? Samo se to nezmeni, musis hru dat znovu tahat, nastesti prvni krok je aktivace a ta staci... tak pockat az projde aktivace a pak tahani zrusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Jde se vám přihlásit na PSN? Zobrazí se mi modrá obrazovka s výběrem filtru a tím to končí. Navíc mám dojem že se playstation kousne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Mám to samé, asi je problém tam někde venku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Alespoň tak, chtěl jsem smazat celý Ps 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Mám od čtvrtka stejný problém - modrá smrt při spuštění storu:) Četl jsem o stejném problému i na zahraničních fórech, takže chyba bude zřejmě v posledním updatu storu. Snad vydají brzy nějakou opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Naštěstí vše ostatní šlape, takže když tak stahujte přes DL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 V DL mám přes 1200 položek a najít tam něco staršího je mazec. Ještě, že v PC verzi storu se dají dát hry do fronty ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Jak se něj dostanu, když PSN nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Psn - Account Management - Transaction Management - Download List Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Nové hry se budou oznamovat tento týden ? Nebo co jim zas tak dlouho trvá :wohow: ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 PS4 Binding of Isaac Steamworld Dig PS3 Frozen Synapse: Prime Luftrausers Vita The hungry horde Escape Plan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 jeste nic oznamena neni, rekl bych ze to oznami zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PadloCZ Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Akorát mě celkem mrzí koupě ročního PS+,jelikož nejsem na tyhle menší hry a kupoval jsem si PS+ z domnění,že zhruba od září-října přijde něco lepšího na scénu a do té doby alespoň využiji multiplayer na FIFU,přičemž jsem byl bohužel naivní a nedostal jsem nakonec ani DriveClub "demo",který jsem po zvážení koupil v plné verzi... Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 oznameno to je pro North America momentalne Leaving the Instant Game Collection Dust: An Elysian Tail (PS4) Spelunky (PS4, cross-buy with PS3 & PS Vita) Batman: Arkham Asylum (PS3) Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3) Pix the Cat (PS Vita, cross-buy with PS4) Rainbow Moon (PS Vita, includes PS3 version) Entering the Instant Game Collection The Binding of Isaac: Rebirth (PS4) SteamWorld Dig (PS4; cross-buy with PS Vita) Frozen Synapse Prime (PS3) Luftrausers (PS3; cross-buy with PS Vita) The Hungry Horde (PS Vita) Escape Plan (PS Vita; cross-buy with PS4) While there’s a good chance The Binding of Isaac: Rebirth and Frozen Synapse Prime will include cross-buy with PS Vita, we’re still awaiting confirmation. Stay tuned for updates as we receive them. Pokud to bude i v Evrope, coz asi pravdepodobne ano,tak nema pro me cenu zadnou stahovat, smutny to mesic a ten driveclub furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.