pilulkin Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Na 99% to budou hry, který jsem postoval. Jinak myslím, že tu máme vítěze soutěže o nejhorší měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Celý rok stál co se týče her grátis na Ps+ za........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 (upraveno) Bohužel líp podle mě už nebude. Díky tomu, že ti blbouni ze SONY se musí ,,opi.čit" po vzoru majkrošitu a chtějí platit za mulťák u PS4 tak nevidím jediný logický důvod z jejich strany proč tam nedávat všelijakých přiblblý hry :-/ EDIT: do doby než přišla ta věhlasná a super jejich nová konzole bylo ps+ naprosto v pohodě ;-) Upraveno Říjen 29, 2014 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Jak je to s tim DriveClubem? Jeste jsem to nezkousel, jak jen demo? To nam dali jen nejakou osekanou verzi? :D ma cenu to stahovat vubec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Driveclub v plusku ještě pořád není kvůli problémům s online hraním. A podle popisu to bude fakt jen takové větší demo. Jinak Sony změnila význam zkratky IGC - nově je to Instant Garbage Collection :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Borci, potrebuju poradit. Prodal jsem ps3 a chci si pres pc stahnout free games. Najedu si na PS Plus, Your Instant Game Collection, vyberu hru, dam do kose a hodi mi to moznost Continue Shopping nebo Show basket. Co mam kliknout a jak dokoncit transakci, abych to mel v download listu? Moc diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Musíš hru "koupit", abys ji dostal do DL, takže show basket a potvrď nákup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Rozumim a tam dam tedy order&pay a ono mi to skoci do download listu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 (upraveno) Odchází z PS Plus: 5. Listopadu: Dust: An Elysian Tale 5. Listopadu: Spelunky (PS4/PS3/PS Vita Cross Buy) 5. Listopadu: Batman Arkham Asylum 5. Listopadu:: Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3 only) 5. Listopadu: Pix the Cat (PS Vita/PS4 Cross Buy) 5. Listopadu: Rainbow Moon (PS Vita/PS3 Cross Buy) Příchází na PS Plus: 5. Listopadu: Binding of Isaac Rebirth (PS4/PS Vita Cross Buy) 5. Listopadu: Steamworld Dig (PS4/PS Vita Cross Buy) 5. Listopadu: Frozen Synapse Prime 5. Listopadu: Luftrausers (PS3/PS Vita Cross Buy) 5. Listopadu: The Hungry Horde 5. Listopadu: Escape Plan (PS4/PS Vita Cross Buy) x. Prosinec:Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (PS4) x. Prosinec: Secret Ponchos (PS4) x. Leden: inFAMOUS First Light (PS4) x. Leden: The Swapper (Ps4) Zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2014/11/04/playstation-plus-november-content-update-little-something-extra/ Za mě alespon Escape Plan.... :). Ale nabídka na prosinec a Leden pro PS4 je víc než důvod pro mě, si ji konečně koupit!!! Upraveno Listopad 5, 2014 uživatelem Hamagen Počeštění, editace fontů + můj komentář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Btw, pokud vám zamrzá Frozen Synapse, zde je řešení: http://double11.co.uk/frozen-synapse-prime-ps3-boot-crash-workaround/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Koukám, že PS3 začínají tlumit 😢 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Není se čemu divit, je nějakým ne zrovna nápadným způsobem potřeba přilákat lidi na nextgen ne, protože spoustu lidí ještě jede na oldgenu. Já sem neprodloužil za rušení konzole mi ta jejich hamižnost nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Odchází z PS Plus:5. Listopadu: Dust: An Elysian Tale 5. Listopadu: Spelunky (PS4/PS3/PS Vita Cross Buy) 5. Listopadu: Batman Arkham Asylum 5. Listopadu:: Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3 only) 5. Listopadu: Pix the Cat (PS Vita/PS4 Cross Buy) 5. Listopadu: Rainbow Moon (PS Vita/PS3 Cross Buy) Příchází na PS Plus: 5. Listopadu: Binding of Isaac Rebirth (PS4/PS Vita Cross Buy) 5. Listopadu: Steamworld Dig (PS4/PS Vita Cross Buy) 5. Listopadu: Frozen Synapse Prime 5. Listopadu: Luftrausers (PS3/PS Vita Cross Buy) 5. Listopadu: The Hungry Horde 5. Listopadu: Escape Plan (PS4/PS Vita Cross Buy) x. Prosinec:Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (PS4) x. Prosinec: Secret Ponchos (PS4) x. Leden: inFAMOUS First Light (PS4) x. Leden: The Swapper (Ps4) Zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2014/11/04/playstation-plus-november-content-update-little-something-extra/ Za mě alespon Escape Plan.... :). Ale nabídka na prosinec a Leden pro PS4 je víc než důvod pro mě, si ji konečně koupit!!! To je teda dost málo pokud tě dvě hry co koupíš za litra přesvědčí o koupi konzole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Já jsem prodloužil v říjnu a začínám litovat. No to už je jedno. Dám tomu ještě rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 (upraveno) ja si kupuju vetsinou v akcich rocni vouchery mezi 999-1075 kc. Kdyz vezmu ten nejdrazsi,tak mne to mesicne vyjde na 89,58 kc a to je jedna krabicek cigaret (nekourim) a za to dostanu za rok hry v hodnote za nekolik tisic,takze bych musel byt uplne blbej,abych toho nevyuzil. Momentalne na svem psn uctu mam pres 1000 her a z toho je 50-60% zdarma v ramci psn+. takze stezovat si opravdu nemohu Upraveno Listopad 10, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Jednodušeji a lépe už to asi napsat nejde ale to lidem co píšou kdesi cosi o sračkách to nevysvětlíš :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 To je teda dost málo pokud tě dvě hry co koupíš za litra přesvědčí o koupi konzole.. Není to jediný důvod, přemýšlím o ní už dlouho a každá hra co se bude líbit i mladší části bytu, se počítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Leaving PS Plus: 3rd December: Binding of Isaac Rebirth (PS4/PS Vita) 3rd December: Steamworld Dig (PS4/PS Vita) 3rd December: Frozen Synapse Prime (PS3) 3rd December: Luftrausers (PS3/PS Vita) 3rd December: The Hungry Horde (PS Vita) 3rd December: Escape Plan (PS4/PS Vita) Entering PS Plus: 3rd December: Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition (PS4) 3rd December: Secret Ponchos (PS4) 3rd December: Hitman Trilogy HD (PS3) 3rd December: Deadly Premonition: The Director’s Cut (PS3) 3rd December: Final Horizon (PS Vita) 3rd December: Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 To nevypadá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 sony vyjimecne byla aktivni a rovnou poslala seznam do mailu,ze jim to taky trvalo,nez to furt hledat na netu. Tenhle mesic se spokojim s injustice,i kdyz hru vlastnim na vitu a na ps3, ale proc ne na ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Ahoj, připomínám každoroční slevovou akci 12 deals of Christmas. Více se dočtete zde: http://console-forum.net/tema/162929-12-deals-of-christmas . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deniso1468628636 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Prosím o radu. KOupil jsem ps3 od kámoše a on si koupil ps 4. On si platí ps + 1300 měsíčně nebo kolik :-) musím si taky koupit ps + nebo můžu nějak využít ten jeho?? Má tam stáhlých plno her a co když budeme hrát zároveň na jednom?? Je to nějak vázáno na Ip adresu?? Není moc problém si taky zaplatit těch 1300 ale jsem čech a rád bych ušetřil někde jsem tu četl že jde nějak nastavit primární/sekundární účet.. moc děkuji kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 takze 3 prosince muzeme stahovat injustice jo ? jedina vec me sere ze to zas budu stahovat tyden podle rychlosti jaka bude na psku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Prosím o radu.KOupil jsem ps3 od kámoše a on si koupil ps 4. On si platí ps + 1300 měsíčně nebo kolik :-) musím si taky koupit ps + nebo můžu nějak využít ten jeho?? Má tam stáhlých plno her a co když budeme hrát zároveň na jednom?? Je to nějak vázáno na Ip adresu?? Není moc problém si taky zaplatit těch 1300 ale jsem čech a rád bych ušetřil někde jsem tu četl že jde nějak nastavit primární/sekundární účet.. moc děkuji kluci 1300 Kč to stojí ročně primární/sekundární slot se týká jen PS4 IP adresa nehraje roli a pročti si tenhle topic od Nepstera, tam to máš celý vysvětlený: http://console-forum.net/tema/160939-co-to-je-slot-psn-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.