Moderators SAIXX Odesláno Říjen 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Pod cenou bývá pro PS+ žlutě free, pokud je tam 0,- nebo free stáhnout to můžeš nicméně bude to platit pouze po dobu předplatného PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 a co tam tak bejvá za výhody a vyplatí se to tak extra????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 tady máš detaily http://goo.gl/difjG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 jo to jsem dneska už četl ale jestli se to jako z pohledu uživatele vyplatí jestli davaj zadara aspon trochu známější hry apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 jo to jsem dneska už četl ale jestli se to jako z pohledu uživatele vyplatí jestli davaj zadara aspon trochu známější hry apod... Mates, dávaj tam starší AAA tituly, namátkou z hlavy: Infamous 2, Deus Ex HR, Dead Space 2, Just Cause 2, LBP 2, Borderlands, Red Dead Redemption, Darksiders, Saints Row 2, Motorstorm Apocalypse, Lara Croft and the Guardian of Light, Odddworld SW HD, Outland, Machinarium, Starhawk...a 10.10. bude mimo jiné Resident Evil 5. Ostatní mě případně laskavě doplní. Nebyl jsem zastáncem PS+, ale za litr na rok se to vyplatí, pokud jsi ještě všechny hry nehrál a zajímají tě. Rozhodnout se a zaplatit si to už budeš muset sám...podívej se na PS Store do sekce Playstation Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 pokud máš ps+ a stáhneš si něco free, tak ti to pujde jen po dobu, co budeš mít ps+ předplacené..ale když si s ps+ koupíš nějakou hru, která je třeba pro + levnější než pro normal, tak ti potom zůstane.. u králíka doporučuju koupit brokovnici :P btw fakt super hra :D naposledy když sem hrál tak sem lítal v tý vesmírný lodi, ale to mě zrovna moc nebavilo...už abych se dostal dál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Krasny vysvetleni panove no nejvic me stve ze jsem to neschytal s tim rdr skoda jeste budu premejslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Hej mohli by někdy dát pro plusáky třeba free Gta 4 nebo nějaké Assassiny :D Teda aspon já bych to ocenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 No to jsou celkem hodně povedený AAA tituly takže s tím bych nepočítal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Jo no me by potesil Race Driver GRID pokud si to teda koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 ta hra aby byla k ps+ musi byt predevsim na store :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 jo to jo rcGRID jsem tam nehledal tak nevim jestli tam je nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Tak dnes mi poprve kralik zamrzl jak dodelate ty 3 mise kde mate delat triky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Jsem u 60. monstra a zatím žádnej problém - Happy Cute Land http://www.youtube.com/watch?v=XzwLEFSLm-I na to jsem málo zhulenej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Tak a kralik je dohrany :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Já sem stále u toho zeuse. Nemel sem čas zatim k tomu jít od tý doby. Musim ale říct že se mi to taky jednou kouslo tak že sem musel vypnou PSku natvrdo. Fakt sem čekal že to bude jedna z těch her co přejdu... to nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 mě ten králík jede v pohodě, nikdy se mi to neseklo.. btw už je ke stažení bulletstorm a resident evil :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Jestli sem to dobře pochopil pluskaři maj taky dostat singl Starhawku zadarmo, může někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Jestli sem to dobře pochopil pluskaři maj taky dostat singl Starhawku zadarmo, může někdo potvrdit? Ano, ja ho stahl ale minuly tyden, nevim jestli je tam jeste tento tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Jestli sem to dobře pochopil pluskaři maj taky dostat singl Starhawku zadarmo, může někdo potvrdit? jj, singl je gratis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Uz je tam druhy tyden ale mas to dohrane za jeden den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Uz je tam druhy tyden ale mas to dohrane za jeden den :) v tech novech slozkach co na ps+ udelali aby se cert vyznal, docela neprehledne a hodne hledas, podle me je to horsi nez to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 To je fakt ,kdyby to bylo v jednom paklu udelali by lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 10, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 deep: nemají, ale už dostali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 10, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 v tech novech slozkach co na ps+ udelali aby se cert vyznal, docela neprehledne a hodne hledas, podle me je to horsi nez to bylo no presně tak, to je to jejich slavný odstranění problémů se zobrazováním kdy bylo vidět např. jen 20 položek z 50ti... zbytečný projíždění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.