ROMANVECERA Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Zdravim lidi zajímalo by mě jestli bude ta CRYSIS 2 v čestině ??? Protože jestli ne tak je to pěkně na ho.... Budu věřit že jo a dekuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Verze co je na PSN tady v ČR je v češtině to vím 100% tudíž my jakožto češi a uživatelé EU PSN tak snad ani jiná verze nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Zdravim nevite co ma byt neska noveho pro členy ps + dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Neví někdo jestli ACIII PSN verze má české titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Zdravim nevite co ma byt neska noveho pro členy ps + dik tento týden nic. další aktualizace PS+ obsahu bude až 7.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Vy mate v nabidce Killzone HD? Ja to teda nemuzu najit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 31, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Mělo by být přímo na hlavní stránce. Já ho tam mám pokud ty ne tak zkus přes vyhledávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) kill zone na hlavní stránce nemam...zkus ho vyhledat... zdá se mi to nebo je pro PS+ Free Assassin's creed ? btw, nechcete koupit/prodat inFAMOUS: Festival of Blood? (do 7.11. na ps store za 135,-) E: tak ten ac asi neni free jen pro ps+, sem z toho trochu zmatenej, teď to stahuju... Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 ten ac je free trial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 no trial tam je ale vedle toho to bylo ještě jednou a u toho full game.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Vyhledavani bylo to prvni co jsem zkusil :) Ale najde mi to jen neco ke 2ce a 3ce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 sem na tom stejně, taky mi to nenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 zlaty stary store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 ps store tutorial--> musite dojet nakonec news nabidky a tam dat latest ps3 games a objevite tam killzone hd za 405,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 kill zone na hlavní stránce nemam...zkus ho vyhledat...zdá se mi to nebo je pro PS+ Free Assassin's creed ? btw, nechcete koupit/prodat inFAMOUS: Festival of Blood? (do 7.11. na ps store za 135,-) E: tak ten ac asi neni free jen pro ps+, sem z toho trochu zmatenej, teď to stahuju... ten infamous nemá trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 to netušim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Trofeje má, za zabití Blood Mary je Gold :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 vsechny infamous maji trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 taky nevim proč by to nemělo mít trofeje :D tak co žádný zájemce? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Festival of Blood má 14 trofejí. Platinu nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 taky nevim proč by to nemělo mít trofeje :D tak co žádný zájemce? :( Pokud to koupíš pudu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 tak ten ac je opravdu jen hodinovej trial...škoda :D Petr, máš PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 tak ten ac je opravdu jen hodinovej trial...škoda :DPetr, máš PM... Presne tohle jsem si o vikendu myslel i u driver san francisco. Vypadalo o jak free hra a né trial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 jo no mají to divně udělaný když tam je napsáno full game (a je to trial) když tam je druhý soubor u kteréhe je napsáno trial version... btw inFAMOUS: Festival of Blood dohrán na 100%, takže nejspíš mam volný slot, kdyby někdo chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 máš tam sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.