sumachr Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 zdar, tak sem take uz plusak :-) a jak pises 1300 neni moc za rok kdyz vezmu ze mas ted ten littlebigplanet zdarma a jeste druhou plnou hru tak kdyz to prezenu a kazdy by si dokazal sehnat za 300kc a je to prvni mesic a tohle by bylo kazdy plus jak pises ty themata a dalsi blbustky tak se to asi vyplati i to automaticke stahovani dem je dobre jen me mrzi ten chat ze tam nedali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 zdar, tak sem take uz plusak :-)a jak pises 1300 neni moc za rok kdyz vezmu ze mas ted ten littlebigplanet zdarma a jeste druhou plnou hru tak kdyz to prezenu a kazdy by si dokazal sehnat za 300kc a je to prvni mesic a tohle by bylo kazdy plus jak pises ty themata a dalsi blbustky tak se to asi vyplati i to automaticke stahovani dem je dobre jen me mrzi ten chat ze tam nedali.. on je tam ted zdarma littlebigplanet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 on je tam ted zdarma littlebigplanet?? ano :-) chtel sem si ho koupit ale myslim ze takhle se mi to vyplatilo :-) kdyz se podivas do store do plusu kdyz ho nemas jeste trebas zaplacene tak to mas hned vlevo v tom velkem okne jako reklamu a je tam i reklama ze mas free pri koupi littlebigplanet. ja uz to tam nemam ale pokud si jest enezaplatil tak koukni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 ano :-) chtel sem si ho koupit ale myslim ze takhle se mi to vyplatilo :-)kdyz se podivas do store do plusu kdyz ho nemas jeste trebas zaplacene tak to mas hned vlevo v tom velkem okne jako reklamu a je tam i reklama ze mas free pri koupi littlebigplanet. ja uz to tam nemam ale pokud si jest enezaplatil tak koukni no nejsem ted doma...ja na to koukal v utery......byly tam nejaky hry free......myslim i wipeout atd....no kdyby mi O2 neposlalo hezkou sms *uhradte na nas ucet* tak bych do toho sel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 no nejsem ted doma...ja na to koukal v utery......byly tam nejaky hry free......myslim i wipeout atd....no kdyby mi O2 neposlalo hezkou sms *uhradte na nas ucet* tak bych do toho sel :D je tam i free littlebigplanet dynamic theme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 tak jsem taky neodolal a těch 1300 zaplatil. Myslím si, že je to směšná cena. Včera jsem si hned zahrál Little Big Planet i Wipeout HD. Obě to jsou skvělé hry. Když vezmu co všechno tam teď bylo zadarmo. Ty dvě Minis hry jsou taky docela dobrý a to dynamické schéma Little Big Planet je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Dokud nebude cross game chat tak do toho nejdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Když jsem se kouknul na Store a i do seznamu, co všechno k tomu je "zdarma", tak jsem neodolal a řekl bych, že nelituju a můžu jedině doporučit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 A bude podle vás možnost klasického nákupu 5 lidí najednou ? Podle mě teda už asi ne, ale schválně co si myslíte vy :) Nevidím jedinej důvod proč by to tak mělo bejt, aktivaci na 5 PS3 nezrušej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 A bude podle vás možnost klasického nákupu 5 lidí najednou ? Podle mě teda už asi ne, ale schválně co si myslíte vy :) Co myslíš tím nákupem 5ti lidí? pokud vím, tak tady byly tlaky ze strany vývojářů, aby to Sony zrušila nebo alespoň snížila, některý hry už mají takovou ochranu, že sdílet nejdou. Takže pokud myslíš to, že bys koupil PS+ ve více lidech, tak by mohl vždy být online jen jeden člověk... on je tam ted zdarma littlebigplanet?? Nevidím jedinej důvod proč by to tak mělo bejt, aktivaci na 5 PS3 nezrušej ;)LBP je i v tom 3měsíčním balíku? Oboje je zodpovězeno na předešlé stránce topicu... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 a když využívám Americký účet a založím si na plus Českej co budu moct na Americkým využívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Někde tu už bylo psáno, že PS+ je vázáno na jeden PS účet, takže pokud si zaplatíš PS+ na českém PS účtě, tak na USA účtě jej využívat moct nebudeš... (nepíšu tak z vlastní zkušenosti, jen tlumočím, co je na jsem někde četl, tak mě neukamenujte, pokud se pletu) EDIT: Nevím, jestli ta vychytávka automatic update and download je feature nového FW nebo PS+, každopádně je to super věc - nastavíte si čas, kdy má konzole dělat automatické updaty a stahování nových her či dem a sama se zapne, věci postahuje a pak i vypne. Je to asi jen taková blbůstka, každopádně mě to přijde jako skvělý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 taky jsem si rikal ze je to supr vec ale nadseni me preslo po tom co mi hned prvni noc stahlo demo heavy rain a jeste nejakou hru kterou uz si bohuzel nepamatuju i pres to ze mam v ps3 data z full verzi tehle dvou her :roll: a dalsi problem vidim v tom ze tyhle dva downloudy nemam v seznamu download history :idea: a do tretice po zapnuti photogalery na me bafne hlaska ze je nova verze ke stazeni :wohow: takze nasledoval manualni download a instalace... uvidim do budoucna ale zatim me to nejak nepresvedcilo stejne jako nepouzitelnej videoeditor :!: :cry: skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Někde tu už bylo psáno, že PS+ je vázáno na jeden PS účet, takže pokud si zaplatíš PS+ na českém PS účtě, tak na USA účtě jej využívat moct nebudeš... (nepíšu tak z vlastní zkušenosti, jen tlumočím, co je na jsem někde četl, tak mě neukamenujte, pokud se pletu)EDIT: Nevím, jestli ta vychytávka automatic update and download je feature nového FW nebo PS+, každopádně je to super věc - nastavíte si čas, kdy má konzole dělat automatické updaty a stahování nových her či dem a sama se zapne, věci postahuje a pak i vypne. Je to asi jen taková blbůstka, každopádně mě to přijde jako skvělý nápad. Jedna z věcí, kvůli který o tom vážně přemýšlím. Mám neskutečn pomalej net, takže bych si to nastavil na ráno aby se to zaplo, abych měl odpoledne klid :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 taky jsem si rikal ze je to supr vec ale nadseni me preslo po tom co mi hned prvni noc stahlo demo heavy rain a jeste nejakou hru kterou uz si bohuzel nepamatuju i pres to ze mam v ps3 data z full verzi tehle dvou her :roll: a dalsi problem vidim v tom ze tyhle dva downloudy nemam v seznamu download history :idea: a do tretice po zapnuti photogalery na me bafne hlaska ze je nova verze ke stazeni :wohow: takze nasledoval manualni download a instalace... uvidim do budoucna ale zatim me to nejak nepresvedcilo stejne jako nepouzitelnej videoeditor :!: :cry: skoda tak tohle me tedy ted dost take nakrklo.. ne jen ze mam plnou full verzi a me to stahlo demo to bych jeste ozelel ale kdkyz sem si chtel zapnout gamesku (je jedno ted jakou) tak mi to napsalo ze chce upgrade na novou verzi . no bud to byla nahoda ze zrovna vysel upgrade a nebo to upgrejdy na hry co mas nainstalovane netaha samo ale jen po vlozeni media a spusteni hry... a pokud to tedy tak je tak to samo taha jen a jen dema co ti oni nabizi jako novinku? je to mozne? kazdopadne je to skoda tady je ofiko text Umožňuje automaticky stahovat a instalovat zkušební verze her, aktualizace her, videa a nejnovější aktualizace system software (systémového softwaru) v době, kterou si zvolíte. Tato funkce je exkluzivně přístupná členům služby PlayStation Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Uvidíme, možná na tom ještě pracují - je pravda, že by to mohlo kontrolovat obsah, který je již na disku... Popravdě Heavy Rain mám také a demo již nepotřebuji 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratchet1468624731 Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Chtěl bych se zeptat zda nebude problém využívat playstation plus v 5 lidech( na 5 Ps3)?? Děkuji za odpověď Jestli se tu už o tom psalo tak se omlouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Chtěl bych se zeptat zda nebude problém využívat playstation plus v 5 lidech( na 5 Ps3)??Děkuji za odpověď Jestli se tu už o tom psalo tak se omlouvám... Bohužel to nejde, váže se to vždy jenom na jeden konkrétní účet;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratchet1468624731 Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Bohužel to nejde, váže se to vždy jenom na jeden konkrétní účet;). Jo to vím... Ale ten 1 učet by mohlo použivat 5 lidí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Jo to vím... Ale ten 1 učet by mohlo použivat 5 lidí?? Tak to sem nepochopil, případně mi to ještě nějak vysvětli, protože mi nedává smysl to, na co se ptáš. Váže se to jenom na jeden účet, takže není možné žádné sdílení s 5 jinými uživateli, jako u ostatního obsahu PS Store. Pokud to myslíš tak, že máš ve svojí PS3 5 účtů a zajímalo by tě, jestli, když máš na jednom účtě PS Plus a stažený obsah toho PS Plus a přepneš na jiný účet, tak jestli to můžeš hrát i na něm, tak ano, to jde. Jestli myslíš něco jiného, tak mi řekni přesně co myslíš. Edit: Jestli to myslíš tak, že máš teoreticky 5 konzolí PS3 a když se na každé konzoli přihlásíš na ten svůj účet s PS Plus, tak jestli to půjde, tak to nevím na 100%, ale osobně si myslím, že ne-e, že to bude aktivované jenom na té jedné PS3 konzoli. Možná leda tak, že bys jí první deaktivoval, a pak to aktivoval na té jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Jestli to myslíš tak, že máš teoreticky 5 konzolí PS3 a když se na každé konzoli přihlásíš na ten svůj účet s PS Plus, tak jestli to půjde, tak to nevím na 100%, ale osobně si myslím, že ne-e, že to bude aktivované jenom na té jedné PS3 konzoli. Možná leda tak, že bys jí první deaktivoval, a pak to aktivoval na té jiné. Ale to by bylo zas hodně na ... Posere se ti PS3 a máš 1300 fuč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Chtěl bych se zeptat zda nebude problém využívat playstation plus v 5 lidech( na 5 Ps3)??Děkuji za odpověď Jestli se tu už o tom psalo tak se omlouvám... Řešilo se to na předešlé stránce tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Obsah na první 2 měsíce. Za zmíňku určitě stojí nabídka plné verze hry LBP pro hráče, kteřá si aktuvijí PS+ v prvním měsíci. Ta pak zůstane aktivní i po zrušení PS+, což neplatí pro další obsah.Month 1: June 29th – August 3rd: Intro offer: LBP (standard edition) - PS3 verze ke stažení na store bez omezení platnosti používání PS+ PSN PS3: Wipeout HD minis: Field Runners, Age of Zombies PSone: Destruction Derby Full Game Trial: Shatter, Savage Moon Discounts: LBP God of War Pack – 50%, LBP: LocoRoco costume pack – 50%, Gravity Crash – 20%, Fat Princess DLC – 20% Premium Game Element: KillZone 2: Steel & Titanium DLC Push demo: ModNation Racers, Heavy Rain Dynamic Themes: LBP Theme, SCEE produced: PlayStation “Game Is Just The Start” Dynamic Theme 2 x Fat Princess Premium Avatars Month 2: August 4th – September 1st: PSN PS3: Zen Pinball minis: Blast-Off, Alien Zombie Death PSone: Medievil Full Game Trial: inFamous, Mushroom Wars Discounts: Zen Pinball Earth Defence Table – 20%, Warhawk Triple Combo Pack – 50%, Super Stardust HD – 20%, WipeOutHD Fury – 20% Premium Game Elements: Motorstorm Pacific Rift: Adrenaline Pack Push Demo: Flower, Pixel Junk Shooter Themes: “SCEE produced: PlayStation Plus Dynamic Theme, Heavy Rain Crime Scene Theme 2 x Heavy Rain Avatars (Bird and Butterfly) A dál co bude se ví a jestli na US store není lepší nabídka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Jinak to jak tu někdo psal, že mu PSN+ nestáhlo nějaký patch, tak to asi byla jen náhoda a patch vyšel chvíli předtím než spustil hru, takže to PSN+ nemohlo stáhnout. Mě nový patch do CoD stáhlo pěkně přes noc. Já jsem zatím s PSN+ spokojený, tady toto automatické stahování je super vychytávka a některý obsah zadarmo je taky skvělý (Wipeout HD mi připomněl staré časy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.