headhot Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 borderlands je tak na 10-15 hodin,zalezi jestli pojedes fun run nebo trophy run,ja na tom nahral 200 hodin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) na torfeje určitě ne :D jen co sem to zapnul tak vidim že ani tu kampaň asi ani nedohraju.... ale nehraju na trofeje skoro vůbec ;) já tu hru dohraju jednou a to mi většinou stačí...až na pár výjimek prozraďte mi prosim, co vás tak zaujalo na hře Journey ? kooukal sem na několik videí ale nenašel sem nic, co by mě natolik uchvátilo na postavičce, která se prochází po poušti :D tak chci jen vědět co je na tom při hraní tak okouzlujícího...díky ;) Upraveno Listopad 6, 2012 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Zdravim jsou už nejake nove informace co se tyka ps+ pro ps vita?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 prozraďte mi prosim, co vás tak zaujalo na hře Journey ? kooukal sem na několik videí ale nenašel sem nic, co by mě natolik uchvátilo na postavičce, která se prochází po poušti :D tak chci jen vědět co je na tom při hraní tak okouzlujícího...díky ;) Journey je jedna z nejoriginálnějších her vůbec, vynikající výtvarný styl a úžasná hudba, při hraní se k tobě připojují další hráči (do konce hry nevíš kdo to je), můžete si dobíjet tu šálu s energií, jsou tam další prostředí jako sníh, je to prostě CESTA, cesta nádherným prostředím, kde si tak trochu poletuješ a cítíš se - jak to říct - velmi svobodně? Pokud tě ale neoslovuje, nekupovat! Parádní podobná hra je ještě Unfinished Swan, dá se hrát movem a taky pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Zdravim jsou už nejake nove informace co se tyka ps+ pro ps vita?dik Na blogu dnes Chris v komentářích jen řekl, že se vše lehce opozdí. Informace o Vita+ budou na začátku příštího týdne místo tohoto pátku. Je možné že tedy příští týden ve středu už to bude nasazené. Zmínky o zdržení informací se nacházejí v komentářích zde: http://blog.eu.playstation.com/2012/11/07/massive-racing-sale-roars-onto-playstation-store/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 už je sedmého tak kde je crysis2 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 u nás to bude předpokládám až zítra resp. po půlnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Tak to asi teško.Bude to neska kolem 17:00 hodiny jako každou středu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Obvykle v 17:30-19:00 to je v evropskym storu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmann Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Co tak koukam na evropskej blog tak nejak zmizelo info o Crysis 2 nehlede na to,ze je skoro 7 :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 To by mi zajímalo kdes to viděl... http://blog.eu.playstation.com/2012/11/07/heads-up-game-store-update-7th-november-2012/ Tu stále Crysis je. Jak sem říkal... počkejte do 19:30, pak to na storu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 už tam mam update ale crysis ani další hry pro plus nikde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 ahoj mám otázku mám trial verzi na 30dní a když si to plsuko aktivovat tak to pokaže chce kreditku:nedá se to ňák obejít?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 už tam mam update ale crysis ani další hry pro plus nikde :( já ho tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmann Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 To by mi zajímalo kdes to viděl...http://blog.eu.playstation.com/2012/11/07/heads-up-game-store-update-7th-november-2012/ Tu stále Crysis je. Jak sem říkal... počkejte do 19:30, pak to na storu bude. Jaj ja sem slepej uz to vidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 já ho tu vidim jako free, ale když na něj klinu tak je tam 750kč :( má to taky tak někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 já ho tu vidim jako free, ale když na něj klinu tak je tam 750kč :( má to taky tak někdo? ja to mam taky tak.ale kdyz dam price drop tak je tam zdarma ratchet uz , ma15,9gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmann Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 já ho tu vidim jako free, ale když na něj klinu tak je tam 750kč :( má to taky tak někdo? Jo sem na tom uplne stejne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 přímo v ps store nemám nového z pluska nic ale v nabídce "what's new" to mam ale po otevření to je za 750,- ... :( no co už...ono se to spraví, trpělivost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 tak jsem natom stejně crysis 2 po otevreni za 750,- a ratcheta nemuzu nikde najit kde jste ho nasli v sekci ps+ neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) podle mě to bude právě neduh nové verze PSN... :( třeba vyčkat a všechno se (snad) spraví EDIT: takže CRYSIS II - je to bug store , cena 750,- , po nahození do košíku ukazuje free pro + ale jakmile dám pokračovat opět to ukazuje, že mám zaplatit , jakmile dám teda že ano vyskočí error... :/ Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Tak ratchet tam opravdu je ale je nekde uplně jinde než ma byt ale aspon že to ukazuje spravně že je zadramo pro ps+.Už ho stahuji je to palka tech 16 Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Helpne mi prosím jestli se dá ňák obejít ta kreditka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Helpne mi prosím jestli se dá ňák obejít ta kreditka? tak si stahni ratcheta zatim a crysis asi az zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 sorry ale já to myslím takto dneska mi přišla ta trial verze ps+ ale když dám reedme cod tak to pořád po mě chce kreditku.Proto se ptám jestli to ňák nejde obejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.