kkuubbaas Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Tak u Crysis 2 a Cubixx to chce po me zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 ano u mě taky.... tak už tady nespamujte pls o tom jak vám to nejde....radši napište až to někomu půjde... ;) btw z lidí co mam online a mají ps+ tak mi to ukazuje že jsou skoro všichni v ps store :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 ano u mě taky....tak už tady nespamujte pls o tom jak vám to nejde....radši napište až to někomu půjde... ;) btw z lidí co mam online a mají ps+ tak mi to ukazuje že jsou skoro všichni v ps store :D ja jsem rad,ze jsem nasel free ratchet, crysis mam nano edici,takze mne to nejak netrapi,spis mne jenom zajima jestli tam bude cetsina z psn, nano ji nema:) Jinak to psn je asi to nejhnusnejsi co kdy sony vytvorila a to tuhle znacku mam dost rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 pls mam takovy dotaz nevite kde je ted vtom menu ps videt dowload to je jen ve store ted? nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 A je tam nejaka teda spesl sekce, kde je vse aktualni / nove pro PS+? Nebo musim prochazet sekci po sekci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 sorry ale já to myslím takto dneska mi přišla ta trial verze ps+ ale když dám reedme cod tak to pořád po mě chce kreditku.Proto se ptám jestli to ňák nejde obejít Hele měl jsem na UK účtu stejný problém, takže jsem to udělal na svém CZ a tam to funguje vpohodě, ikdyž jsem teda svojí kreditku zadat musel, ale city atd. co to chce na UK účtu to po mně nechtělo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 tak uz tam je nova special offers,kupujte dnes,zitra muze byt jina cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zample35 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Po mě to sezačátku taky chtělo 750 když sem naházel všechny 3 hry do koše, pomohlo mě to že jsem ho odebral ze seznamu a dal stahovat ratcheta a cubix a pak zvlášť stahovat crysis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 pls mam takovy dotaz nevite kde je ted vtom menu ps videt dowload to je jen ve store ted? nebo jak? nabídka > games > playstation plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 ja jsem rad,ze jsem nasel free ratchet, crysis mam nano edici,takze mne to nejak netrapi,spis mne jenom zajima jestli tam bude cetsina z psn, nano ji nema:) Jinak to psn je asi to nejhnusnejsi co kdy sony vytvorila a to tuhle znacku mam dost rad. Moje nano v češtině byla, nicméně není o moc o co stát já to hned přepnul do eng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Diky kruto :) Odesláno z mého f7 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Tak už vše jde ;) Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Hoši klidek :) já tam racheta třeba nemám vůbec a crysis se v pohodě stahuje :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Proběhl menší upgrade ps store: v menu je již Ps Plus jako samostatná kategorie - crysis2 ani rachet all4one tam bohužel nejsou, pokud to chcete stahovat už teď tak musíte přes vyhledat, to funguje ;) cubixx hd sem ještě nezkoušel.. ..gn) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Já mám vše klasicky v menu pro PS+ a updatu nevím a ani mi to nic nepsalo. PS3 mám zapnutý od doby co stahuju Ratcheta tak je možný, že se to stáhlo při tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 vše již funguje! už taham ratcheta a crysis + cubixx uz hraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 btw ten cubixx je jen trial pokud jsem koukal nebo je to normálka full? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 taky sem nenašel full verzi jen trial&unlock.... ale ten unlock asi nikde :D stáhnu to večer tak uvidim ;) btw to teď všichni stahujete? to neni moc obvyklý abych měl ráno online 7 lidi s +kem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 ...k té ceně 750Kč u Crysis2, taky se mi to tam objevila, ale použil jsem radu, která se tu kdysi objevila...dal jsme z download listu stahovat hru co byla zdarma v plusku (konkrétně Darksiders), po začástku stahování jsme ho zase hned zrušil, pak sem se vrátil ke Crysis2 a PSN už jakoby vědělo, že mám Plusko a měl sem u něj žlutě Free ...mimo jiné jsme tam taky našel Uncharted 1 i 2 po 250Kč za jednu...to jde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Chci se zeptat jak je to s platbou na plusku. na normálním mě to bere jenom částky po 150,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Chci se zeptat jak je to s platbou na plusku. na normálním mě to bere jenom částky po 150,-. Ano, minimální částka je 150...i na +ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) Chci se zeptat jak je to s platbou na plusku. na normálním mě to bere jenom částky po 150,-. tak tak, min 150 Kč, ale můžeš si do Walletu přidat částku 150, 300...až 3000 Kč po rozkliku wallet-meníčka. ...dal jsme z download listu stahovat hru co byla zdarma v plusku (konkrétně Darksiders), po začástku stahování jsme ho zase hned zrušil, pak sem se vrátil ke Crysis2 a PSN už jakoby vědělo, že mám Plusko a měl sem u něj žlutě Free... jak píše Rocky, takto to lze udělat, ale už minule jsem si všiml, že po update PS+ se mi XMB menu v sekci, kde jsou ikony PSstore a Whats new? (nejsem teď u PS3) přibyla ikonka žlutého pluska, po kliku na něj se něco přechroustalo, hodilo mě to rovnou do store a Crysis a Ratchet tam byly hned zdarma, ikona PS+ v XMB poté zmizela a objeví se zase po dalším update PS+, po včerejšku je to ověřené na 100%, to je zřejmě ta informace, že máme platné plus pro nově přidaný obsah. Zkuste to taky někdo prověřit a dejte info. EDIT: Ty US kujvy maj zadáčo v plusku Portal 2, tvl...už Gotham City Impostors jsem jim záviděl... Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 zatim co melo usa mame z 90% my,takze se toho nebojim,ze casem to bude. a taky za mesic budou vanoce,takze bude toho tam urcite mnoho,takze si setrim penize na 50% - 75% slevy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Dotaz,nějaké info že o Vánocích bude + zlevněné?Jestli čekat nebo ne,chtěl buch roční předplatné..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 je dosti nepravděpodobné že bude sleva na předplatne PS+ sleva byla v září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.