figycom Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 No jaké hry jsou zdarma povídá se že ps plus dává měsíčně až 10 her zdarma Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 hele dnes mi došel od sony klíč na 30 dni PS+ zdarma :D je ten key vázaný na účet nebo na region? jsem tak přemýšlel že bych ho použil na svuj US učet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 V ps store otevři sekci playstation plus a tam máš všechny hry co jsou zdarma... Neni to že každý měsíc máš 10 nových her, ale 10 her máš zdarma pořád a nabídka se časem mění... seth, kde všichni berete ty plusks zdarma? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Ok tahle odpověď mi stačí Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 měl jsem narozeniny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Tak to všechno nejlepší ;) jen mi přijde divný že davají jako dárek plus trial uživatelům co plusko mají, spíš by to mohli prodloužit :D ale možná se tím dá o měsíc plusko prodloužit, co myslíš? jestli ti poslali reedem code tak to možná nebude na vázaný na účet... Ale jestli to použiješ na jiný účet tak všechno stažené zdarma budeš moct využívat jen do vypršení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 ja ps+ nemám :D mam ho společně s kubasem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Plus trial nefunguje pokud máš plus aktivní vyzkoušené Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 (upraveno) Takže jsem stáhnul bf3 dál jsem info a ukázalo mi expired 363 dni Edit: je to divné platnost hry vyprší až za rok nechápu kontroloval jsem vše je to Ok teď stahují nějaký update hry a de se pařit Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Edit2: hru jsem určitě nekoupil kontroloval jsem účty a ps plus účet vše ok Upraveno Listopad 10, 2012 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Tak ja mam to same.Vyskoušeno u hry assassins creed 2.Taky normalne hraju nechapu !! Žeby nejaka chyba u sony ? edit: Tak nevim jestli nato uz nepřisli nejde se pripojit na ps store vždy hlaška o udržbě Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem ROMANVECERA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Taky mate Assassins Creed 2 zadara? edit: Nejak sem prehlidl Romanuv post :) ale potvrzuju ze mi to u Assassina dela taky Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Taky mate Assassins Creed 2 zadara?edit: Nejak sem prehlidl Romanuv post :) ale potvrzuju ze mi to u Assassina dela taky přibližně v minulém týdnu jsem měl "zadarmo" oba první díly AC. Byli to, ale jen trial verze. Mají v tom nepořádek. Ty ho máš s jakou expirací staženej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Jeste sem ho nezapnul ale mam tam full game free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 na usa store v tom maji poradek,je tam rozdeleni free trial a free full game, nejde to prehlednout. Stejne jeste ocekavam,ze objevi jednu z mnoho trial her a bude se tupe divit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Muzete nekdo na 100% potvrdit ze to funguje? Myslim bf3 a ac2... Driv sem taky stahnul ac2 s domnenim ze to je full free ale byl to jen trial.. jestli ano, kde to najdu? Mam jit pres vyhledavac nebo sekce trials...? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Tak už to asi ,,spravili'' BF je za 1250,- a pak full game trial no a u AC II je cenovka 490,- + samosebou taky full game trial BTW: ono je taky otázka zda to chlapci opravdu hráli tu hodinu ;) pokud ano tak jen tiše závidím i když obě hry už mám/měl jsem. Kdo by to nebral takový tituly zadara, že :D Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Už sem přišel na to jak to tam funguje ale nechápu proč tam dávají 13 GB hru proč ju nějak neorezou je zbytečně stahovat 13 GB a hrát jenom ,1 hodinu Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Už sem přišel na to jak to tam funguje ale nechápu proč tam dávají 13 GB hru proč ju nějak neorezou je zbytečně stahovat 13 GB a hrát jenom ,1 hodinu Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 to je proto, že marketéři spoléhají na to, že si hráč řekne: Už mám hru stejně celou staženou, tak si jí rovnou koupím...což jim do jistý míry může vycházet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Ale proč mám kupovat hru za 1250 když ju mužů koupit za 500 nová na heurece se dá sehnat za 900 kc Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Ceny na store jsou všeobecně vyšší. Nicméně se dají koupit ve 2 tzn. že i třeba můžeš ušetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Hmmm ja si to myslel ze to je nejakej hlod.... :D ps rozdal plusko zdarma a hned je kazdej chytrej :D za mesic az to vsem vyprsi tak se budou ptat proc nemuzou hrat ty hry :D figycom, proc je asi v nazvu FULL game trial... :dozey: mas stazenou celou hru, hrajes hodinu, bavi te, tak si uz jenom koupis unlock a stahnes soubor ktery ma treba 100kb a nemusis stahovat celych 13gb...proto ;) A ty tvoje de***** otazky si nech, a proooooc sou drazsi? Omg omg.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 heh to víš newbie tak se ptá ne :) v klidu ( sry za OT :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Hmmm ja si to myslel ze to je nejakej hlod.... :D ps rozdal plusko zdarma a hned je kazdej chytrej :D za mesic az to vsem vyprsi tak se budou ptat proc nemuzou hrat ty hry :Dfigycom, proc je asi v nazvu FULL game trial... :dozey: mas stazenou celou hru, hrajes hodinu, bavi te, tak si uz jenom koupis unlock a stahnes soubor ktery ma treba 100kb a nemusis stahovat celych 13gb...proto ;) A ty tvoje de***** otazky si nech, a proooooc sou drazsi? Omg omg.... Tak promiň omlouvám se máš pravdu stejně se to plusko vyplatí a ještě jedna věc já sem sice zažádal o klíč k 30 dnům zdarma ale daroval jsem ho jelikož mezi tím jsem si koupil ps + a už teď jsem docela hodně ušetřil takže dík všem a vše dobre:beer: Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 néé já sem to nemyslel zle, musíte mě brát trochu s rezervou :) figycom, s tim pluskem zdarma sem to nemyslel cíleně za tebe, a za ten zbytek se omlouvam, asi sem to nemusel napsat hned tak útočně...je v pořádku že se ptáš, jen mě trochu udivuje typ otázky, proč je to dražší tam a ne tam... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Ok mě to nějak nevadí Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.