Moderators SAIXX Odesláno Listopad 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Toto co popisuješ je vázáno pouze na hry co jsou free pro PS+, na slevy pro PS+ časový limit neplatí. Je to klasicky zakoupená hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 V US je Quantum Conundrum pro PS+ zadara, to by mohli dát i do EU http://www.ign.com/articles/2012/11/12/playstation-plus-get-quantum-conundrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 No v US daji free hry postupne, zatimco u nas EU daji hned od zacatku a pak ty dalsi updaty jsou pro PS+ mi pripadaji jako sracky, jeste ze sluzba Full Game Trial je asi mrtva pro EU, kdyz zadna nova neni. A stve mne,ze vyber avataru je ubohy, bud nejsou vubec nake nove, a kdyz jo same od Studio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Ať us nebo eu tak se stále + účet vyplatí :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 hlásim že PS+ nadílka pro PS Vita je už na Storu, už taham :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Diky za info :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Z toho ratcheta jsem hodně zklamanej nechtel sem vam kazit radost, kdyz jste tady vsichni tak juchali, ale toho ratcheta budou hrat jen trophy whores nebo decka do 10ti let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) nechtel sem vam kazit radost, kdyz jste tady vsichni tak juchali, ale toho ratcheta budou hrat jen trophy whores nebo decka do 10ti let :D 30 min som to hral a nasledne zmazal :blejt: Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem keko21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 nechtel sem vam kazit radost, kdyz jste tady vsichni tak juchali, ale toho ratcheta budou hrat jen trophy whores nebo decka do 10ti let :D ja od toho čekal ale ratcheta a ne hovadinu :D když porovnaš např. crack in time s all 4 one jsou to uplně jiné hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Co se vam nelibi ? Ste uz moc rozmlsani :D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 to že držíš L1 pro lock a R1 pro palbu a to děláš celou hru :D a stupidita clanka je nekonečná, pak že spadneš a resneš se hned nahoře pokud žije aspoň jeden člen party, tak žije celá parta, jediné ce mě bavilo je zběr šroubků ale ty přece automaticky pozbíráš, prostě stršně dodrbané fuj tajbl, qforce snad bude lepší :P, když si to tak vemu tak z PS+ mě ještě nic nechytlo pořadně nebo jsem to už předtím dohrál. btw: kubas kupovat to sport champions 2 byla strašná hovadina, jsem nějak moc prožíval box a mám natahle svalstvo na pravé ruce ale na gladiatorské zápasi to nemá ani zdaleka když si představim Rin na platinu ještě teď mám chuť rozmlátit ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 :D :D :D jeste ze sis nerozbil monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 už by mohli napsat na blogu co bude v prosinci za pecky a jaké budou vánoční slevy :) u jedničky se mi povedlo rozbit lutr :D a kamarádka si vyhodila koleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Jeste ze je to gumove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 když porovnaš např. crack in time s all 4 one jsou to uplně jiné hry to urcite, Crack In Time byla ve sve dobe vynikajici hra! tu ale bohuzel zadarmo nedaji, potom uz by si A4O nekoupil vubec nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak85 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Zdrawím. Potřeboval bych nutně prosím poradit. Koupil jsem si God of War Origins (tu edici s pěti díly) a byl v tom papír s kódem na Playstation plus na jeden měsíc zdarma. Jenže na evropským store to vůbec nefunguje a na americkým mi to ukazuje pořád nějakou chybu s master card kartou. Nevíte co s tím? Předem moc Děkuji za odpověď. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Tak to jsis koupil US verzi, ktera samozrejme pujde jen na jejich store. Uz se to tu resilo a karta musi byt vazana na zemi kde to je coz je ten problem. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak85 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 A vyřešilo se to nějak? Jestli mi je teda ten kód k ničemu nebo ho ještě můžu nějak použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 No bylo to u téma nákupů na US store a tam zbývalo jedině zakoupit karty v určitý hodnotě, dál pak nevím, takže tohle ti bude asi k ničemu. BTW ono PS+ na měsíc mi přijde nic moc kdy ani nějak nezjistíš zda ti to za to stojí, ale každopádně je to škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak85 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Na měsíc je to málo,ale tenhle měsíc mi přišli,že tam jsou docela pěkný plný hry ke stažení. Ale ze všeho nejvíc se mi jednalo stejně o beta verzi God of War 4. A i tak dík za odpověď. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 No ono ta beta by měla jít i na účet kterej máš ne? Nebo je to pouze opět jen na US? to by mě nasr*lo. Jedině pak vzít třebas na 3 měsíce PS+ a pak by si měl mít taky betu. Já mám rok takže jsem v klidu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 ta hra byla urcena pouze pro usa,takze vsechno je pouze spojeno s usa uctem. Jinak v prosinci by mel byt na ps+ beta multiplayer gow,pro vsechny uzivatele psn+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 PS+ hry na prosinec! A žádný bečka! Hrou měsíce bude jedna z nejlepších her loňského roku, parádní Batman: Arkham City! Druhou je temná atmosférická plošinovka Limbo a třetí výborná, tak trochu zapomenutá zběsilá střílečka Vanquish. Vše od 5. prosince zdarma ke stažení. Na Vitě se v prosinci dočkáme taky pěkného úlovku - Mortal Kombat! Na obě konzole pak vyjdou dvě indie hry Knytt Underground a Big Sky Infinity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Jo! Konecne neco poradneho . Batmana sem chtel koupit a nad zbytkem sem taky uvazoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 PS+ hry na prosinec! A žádný bečka!Hrou měsíce bude jedna z nejlepších her loňského roku, parádní Batman: Arkham City! Druhou je temná atmosférická plošinovka Limbo a třetí výborná, tak trochu zapomenutá zběsilá střílečka Vanquish. Vše od 5. prosince zdarma ke stažení. Na Vitě se v prosinci dočkáme taky pěkného úlovku - Mortal Kombat! Na obě konzole pak vyjdou dvě indie hry Knytt Underground a Big Sky Infinity. tvl, mluvilo se o Uncharted nebo Batmanovi, super, ještě jsem ho nehrál, na Vanquish se taky chystám, ale na aukro je stále drahej, beru a Limbo sice mám, ale můžu prodat účet, u mě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.