Manoust Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Pro me zase nic moc zajimaveho :( akorat mozna ten batman ale pokud bude nejaka sleva na + tak bych si ho koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Jeste ze jsem pockal na obnoveni Plusu, kdy oznamili na E3 od 5-19.9 celorocni sleva 20% a stalo mi 30 liber. Na Aukro jsem koupil 35 librovy voucher za ~ 900, coz porad je levneji nez v Kc mene. A k tomu nove Plus pro Vitu, ikdyz Vitu zatim nemam :cry:, ale co jsem s Plusem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Noo výborně. Momentálně nějak s hrama stagnuju takže je dobře, že bude něco dalšího co ještě nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Středa updatu je třeba. Není toho moc, ale něco přece :) Na Storu dnes najdete demíčko povedeného LEGO Lord Of The Rings, nové free auto do Gran Turisma 5 a opět několik plných her k zakoupení. Mezi nimi je i zbrusu nový Ratchet & Clank: QForce (včetně trialu) za překvapivě nízkou cenu. To jsme na to zvědaví :) Pak taky Ace Combat: Assault Horizon (pro Pluskaře se slevou 20%), WRC 3 a třeba Sherlock Holmes. Komplet seznam jako vždy zde http://blog.eu.playstation.com/2012/11/28/heads-up-store-update-28th-november-2012/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 tož :D sony se teda na vanoce vytáhla :) jsu ještě zvědavej na na slevy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 jo tak hry na prosinec každopádně potěší :) ale ještě sem skoro ani nezapnul ps3 od tý doby co tam je crysis a ten sem hrál konkrétně asi 2x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Paráda, na Limbo se těším. =) Batmana jsem chvíli hrál na Xku ale i tak si ho rád projedu znova. To dám PS3jce zas po delší době záhul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) Pokud se vam nelibi Tower Defense tak radsi Racheta Full Frontal Assault nekupujte, ona ta hra totiz je podobna ty hre nikoliv classicky R&C jak mame radi. Nase Plusko na jedne strane ma bezva hry, na druhe ale chudy vyber obsahu, shity avatary, predrazene ceny, malo akci- tim myslim neco jako US Store utrat 60$ mas 10$ zpet a jak jsem zminil o tom Full Game Trial, je nam asi mrtvy. Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem kingcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Tak já se moc těšim na Limbo... batman je taky parádička... a Mortal Kombat pro Vitu? NO SUPER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) Dovolím si to opět trošku graficky utřídit do jednoho postu: Aktualizace PS+ Nabídky pro PS3: 5.12., 12.12, 21.12 Aktualizace PS+ Nabídky pro Vitu: 12.12., 19.12., 21.12. Hry pro PS3: 5.12. - Batman: Arcam City 5.12. - LIMBO 5.12. - Vanquish Hry pro PS3 + PS Vita: 12.12. - Big Sky Infinity 21.12. - Knytt Underground Hry pro PS Vita: 19.12. - Mortal Kombat SLEVY pro majitele PS+: Ace Combat: Assault Horizon – Advanced Edition – 20% sleva Ace Combat: Assault Horizon – 20% sleva Breakquest Extra Evolution – 50% sleva Hell Yeah! – 20% sleva GTA – 10% sleva pro vše Později v Prosinci - Rayman Origins - zatím neupřesněná výše slevy Exkluzivní demo obsah pro PS+ předplatitele: Později v Prosinci - Demo DmC: Devil May Cry Hry které budou vyřazeny z PS+ nabídky: 5.12. - Crysis 2 5.12. - Scott Pilgrim vs The World 5.12. - Double Dragon Neon 19.12. - Chronovolt 21.12. - Tales From Space: Mutant Blobs Attack Zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2012/11/28/playstation-plus-your-december-content/ Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem Hamagen dodán zdroj a slevy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 tak demo uz par dnu k dispozici DMC pro vsechny. a jinak kdo ma vitu tak at si nekupuje noveho ratcheta v lednu bude free jinak vsechno prehledne zde http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2012110069 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) tak demo uz par dnu k dispozici DMC pro vsechny. a jinak kdo ma vitu tak at si nekupuje noveho ratcheta v lednu bude freejinak vsechno prehledne zde http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2012110069 1) Jen opisuji co je přímo na Blogu, co se týče toho dema, píšou že to má být exkluzivně pro PS+ membery, takže že by jiné demo? 2) Můžeš uvést zdroj kde jsi našel že pro Vitu v lednu má být Ratchet zdarma? 3) Odkaz co jsi dal je jen pro PS Store update o Plusu tam neni řeč Edit: Omlouvám se o hledně ratcheta, už sem to našel. Pro všechny: zdroj zde: http://blog.eu.playstation.com/2012/11/28/heads-up-store-update-28th-november-2012/ ale z toho textu jasně vyplývá že zdarma k stažení bude jen pro ty, co si nyní koupí QForce na PS3!!!! Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem Hamagen Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 spravny odkaz je zde http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2012110068 Na ofic blog mne to v praci nepusti,takze musi cerpat z ceskych informaci. Jestli bude nejake specialni demo pro membery,tak to netusim. Od 21.11.2012 ho hrala vetsina lidi,co nemaji plus. Je pravda,ze jak je tedka psn neprehledne,lidi si to ho nevsimnou a odstraneni moznosti zvolit si hru dle nazvu A-M N-S atd. je epic fail. Ohledne ratcheta,jestli toto podminkou a potvrzenou,tak ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 http://blog.eu.playstation.com/2012/11/30/we-need-you-for-the-god-of-war-ascension-multiplayer-beta/?WT.mc_id=pdcticker tož jsu zvědavej jestli se do bety jako PS+ dostanem :( ja byl totiž přesvěčen že se do ni dostanem :( ale tato novinka mě trošíšku nasrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Nj sr*** ze sony. Dalo se to čekat, že to ojebou. Ještě, že jsem se pro sichr regnul... :/ Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Rachet & Clank Qforce = Ratchet & Clank Full Frontal Assault = Cross-Buy, kupujete-li PS3 verzi, dostanete aktivaci na Vitu, nikoliv opacne IIRC. Pro lidi co maji zajem na GoW Beta, bud jdete na officialni stranku godofwar.com a prihlasit se, slysel jsem, ze special reward bude i PS+ trial na mesic, ale tim si nejsem jisty, nebo sem na https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php?enroll=GoWAEnrol pro sanci dostat se do Bety. Jinak PS+ clenove maji jistou vstupenku do Bety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Teď je akce 90dnů PS+ za 260Kč.Otázna zní, je možné koupit 4x 90dnů za 260Kč/kus což je za 12 měsíců 1040Kč a vyjde to levněji o 259Kč oproti 1299Kč.Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 předplatné by se měli sčítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Sethe dem do toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Já kupuju taky teda 4x 90dnů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Kruta nechces to koupit napul pokud to teda fakt funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Klíďo :), ale nejdřív to chce zjistit že to fakt funguje, vyšlo by to 520 na hlavu, zaplatil bych to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 jj pokud to pujde tak do toho jdu s tebou aby jsme to stihli do 5 prosince aby jsme meli jeste ty hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Já bych to koupil na můj CZ účet, mám tam všechny v download listu, nevyužívám ho, jenom na to PS+ protože na něm mám kreditku.Jinak používám krutaUK, máš mě v přátelích:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 ja vim :) ted uz jen zjistit jestli to tak fakt jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.