kkuubbaas Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Trofeje ziskavas hlavne za brani takovych bilych kulicek , jedna je hned na zacatku kdyz se das vlevo. A kazdou jakoby kapitolu muzes hrat kdykoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Zdravím, mám takovej dotaz , když jsi pořídím ps+ tak za plné hry dostávám trofeje? Nebo je jakože dostávám ale zobrazí se mi potom až koupím hru za plnou cenu? Někde jsem tady něco takovýho četl ale nechce se mi to tady hledat.A když vyprší nějaká hra zdarma tak je možnost že se ještě nějakej měsíc ukáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Trofeje ti normalne zustavaji.Vsechny hry co vyjdou zadara mas naporad pokud budes mit ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 ano dostáváš za planý hry které jsou zdarma trofeje... pokud pro + byla zdarma a už ta akce skončiLa, tak si myslím že už nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Musim kontrovat Nepsterovi... už taková situace byla kdy jedna hra byla v PS+ dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Proto sem psal že si to myslím :P každopádně bych na to nespoléhal že se tam objeví zase...o které hře mluvíš Pepek? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Zdravim potřeboval bych poradit.Potřebuji zjistit platnost ps+ na playstation 3.kde to najdu a odkdy do kdy ji mam.nemuzu to nikde najit dekuji za rychlou reakci.Strhli se mi totiž nejake penize z učtu ale nic jsem na store nekupoval tak me je to divne dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Platnost PS+ zjistíš v: Account Management/System Activation/Services list (snad si to pamatuju dobře). No a pokud ti strhli peníze, tak to bude na 99% tím, že máš zapnuté automatické prodlužování PS+ v položce Automatic funding. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Proto sem psal že si to myslím :P každopádně bych na to nespoléhal že se tam objeví zase...o které hře mluvíš Pepek?Sent from my iPhone 5 using Tapatalk No myslel sem třeba Little Big Planet 2 , páč většinu her co se tam objevujou mám akorát LBP sem si jěště nezahrál a rád bych to zkusil ale kupovat to za plnou cenu se mi to nechce , neberu to jako moc plnohodnotnou spíš taková oddychovka ale rád bych si ji zahrál ale tak když tam byla myslím minulej měsíc tak se tam asi nákou dobu neukáže , kdo ví jestli vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) Hry podle mě na jiném účtu i když z PS+ nebudou fungovat. Jsou vázané na jeden účet takže tím druhým vlastně ,,neprodloužíš'' platnost co máš na primárním. EDIT: Jaj sry je to tak jak píše Ládaví88, špatně jsem to pochopil a přebral takže sry :( Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Mám takový dotaz ohledně PS+. Dneska si chci koupit PS+ a taky to chci s někým napůl, ale jde mi o jednu věc. Na svém hlavním účtu mám již PS+ aktivované a má vypršet za 2 dny. Mám stažené hry, co se teď objevily na PS+ (Vanquish + Limbo), ale teď chci koupit PS+ na jiný účet kvůli sdílení (hlavní sdílet nebudu ani za nic). Je nutné ty hry znova stáhnout (12 GB je celkem dost) nebo je bude možné hrát normálně bez stahování?? Hry ti budou normalne fungovat i na tvem hlavnim uctu, sam jsem to tak mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Co říkáte na toho batmana? :) Ještě sem ro nehrál, chystám se na to hned jak bude čas... Limbo dohrané na 90%, chybí mi poslední trofej, ale v kuse to hrát asi celý znova nebudu, zase tolik mě to nebere abych kvuli jedný trofeji dal hru na max 5 smrtí :D Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 batman je pro me zklamani nebavi me to, ale neni to spatna hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Ten batman je vlastně jakej typ hry? Hra s otevřeným světem? Či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 No jo (10znaku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Diskuze o hrách směrujte do sekce PS3 hry, ne do tématu PS+! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 oky :) budem spamovat po celém fóru at si šťastný, jinak co taková sekce cenové akce tam podobný příspěvek napíšeš kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Přesně tak, tohle téma je o PS+ a jak všichni víme, tak Batman: AC je teď v + sahrnut..... Takže nevidim problém v tom, že sem se zeptal co si o tý hře ostatní myslí, než abych třeba zakládal nový topic... Od začátku co sleduju tenhle topic se tady o podobných věcech normáně bavíme a nikdy nebyl problém, když chtěl někdo poradit, tak mu někdo pomohl, když se někdo na něco ptal, tak mu někdo odpověděl...nechápu tvuj příspěvek... :dozey: Ten Batman mě docela baví :) a ty dlc co k tomu byly zdarma, to jsou jen skiny postav? Diky Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Nemusíš zakládat nový topic, ty tu jsou. A pravě protoby diskze ke hram měli byt vtěchto tématech. Tento topic slouží jako informativni k PS+, ne samotným hrám. Az budu u PC, tak to zu velice rád promažu, to se neboj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Taky sem se jen informativně zeptal jak se to ostatním líbí, jestli má cenu to vůbec zapínat....takže žádný diskuze o hrách se tady nekonají, takže se kvuli tomu vůbec nemusíš stressovat... :) Myslim že tohle zrovna nebyl důvod to takhle hrotit... Omlouvám se za ot ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 arkham city byla jedna z nejlepsich her minuleho roku a first day purchase...ze to po roce (!) mate zadarmo byste meli SONY libat nohy, na druhou stranu nechapu vase nadsene vykriky po oznameni Crysis 2 a podobnych šmejdech (all 4 one) a k tematu: porad mi ps+ prijde pro lidi, kteri se o hry vubec nezajimaji a proste jen chteji "mit co hrat"...z jejich nabidky (a ted beru jen hry zadarmo) uz kazdy normalni hráč ty hry vsechny mel, nebo uz davno ma, sice je to super, ale jak rikam, asi jen pro neznalky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Já ho mám taky, je mi 18, chodím na střední a abych měl 1500,-, nebo 3000,- na 2 hry za měsíc, to fakt nemám.Proto raději rok počkám a pak si tu hru zadarmo koupím na PS+ (mluvím o Crysis 2).Mám i nový PC, hry si "můžu" stáhnout, ale radši si koupim bazarovku a zahraju pěkně v pohodlí gauče.Podle mě je to spíš pro ty, kteří nemají tolik peněz na hry, ale rok si počkají a pak si jí zahrajou zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Souhlasim s krutou :) a kejsi proc teda mas PS+ ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.