DominikCZE Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ale néé, tak jsem se chtěl regnout kvůli LittleBig Planet zdarma a prošvihl jsem to o 5 dnů. To je zklamání. Teď už to asi nemá smysl, možná ty tři měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Takže ty hry jsou jen po dobu co mám PSplus jen na jednoho uživatele na PS3 nebo ty hry mohou využívat všichni a když mi pak to PSplus vyprší a já si ho dám znovu třeba po 2 měsiční pauze tak se mi ty hry obnoví nebo už ne...dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldop306 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ano obnoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 A jak je to s těmi MINIS a PSone ty se taky zruší ? Můžou ty hry hrát všichni uživatelé PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Zruší se všechny, který sis nekoupil. Myslim že jo, pokud to stáhneš, mělo by to jít, aby to hráli všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Když si teď v srpnu pořídím ps+, budu si moct stáhnout wipout a další věci zdarma za červenec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 prijde mi trochu nelogicke ze kdyz uz sem si zaplatil a stahl tim padem trebas jednu hru a za rok se rozhodnu nezaplatit a prijdu o ty hry co jsem si jakoby koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 zdar mam dotaz, ted sme koukal ze vyslo demo NHL ale i kdyz mam plusko nastavene ze se mi maji tahat dema sami tak se mi dve dema co ted jsou nove nestahli.. mate nekdo stejny problem? nejsem lama takze je jasne ze internet chodi a nastaveny ON a cas mam... a podle popisu co to ma tahat tak pokud umim cist tak vsechny dema i videa ..( jen ted nevim zdali i z klasickeho vyberu a nebo jen z plus vyberu ) diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 zdar mam dotaz, ted sme koukal ze vyslo demo NHL ale i kdyz mam plusko nastavene ze se mi maji tahat dema sami tak se mi dve dema co ted jsou nove nestahli.. mate nekdo stejny problem? nejsem lama takze je jasne ze internet chodi a nastaveny ON a cas mam... a podle popisu co to ma tahat tak pokud umim cist tak vsechny dema i videa ..( jen ted nevim zdali i z klasickeho vyberu a nebo jen z plus vyberu )diky za radu Podle mně to je tím, že se to nestihlo stáhnout včas, a vyplo se to, ale netuším, Plus nemám. Přijde mi to nejlogičtější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darth vader Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 zdar mam dotaz, ted sme koukal ze vyslo demo NHL ale i kdyz mam plusko nastavene ze se mi maji tahat dema sami tak se mi dve dema co ted jsou nove nestahli.. mate nekdo stejny problem? nejsem lama takze je jasne ze internet chodi a nastaveny ON a cas mam... a podle popisu co to ma tahat tak pokud umim cist tak vsechny dema i videa ..( jen ted nevim zdali i z klasickeho vyberu a nebo jen z plus vyberu )diky za radu no mě to zatím stáhlo jen dema, která byly daný měsíc pod kolonkou "Push Demo"... A kromě nich pouze Mafii 2, která ale byla na 24 hodin exklusivně pro PS+, takže obyčejné demo nebo video to asi jen tak nestáhne. Taky mě to celkem štve, ale na druhou stranu by playstation nedělal nic jiného, než pořád stahoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 aha tak diky, je to skoda ale, me by to vubec nevadilo kdyby to tahalo kazde demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 http://blog.eu.playstation.com/2010/09/01/new-playstation-plus-sign-up-offer-and-content-for-september-and-october/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Ten Ratchet je i pro ty co už mají membership nebo jen pro nově příchozí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Tak to dufam ze aj pre tych co uz maju ps+ EDIT: Tak tí co uz mame LBP , ratcheta nebudeme mat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 A když jsem LBP nestahoval?? Asi žádný rozdíl že?? To mě štve, LBP mám na blurayi, Ratcheta vůbec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Pochopil jsem to správně že když si do října předplatím PS+ dostanu FULL Racheta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Ratcheta by si dostal len keby si tento mesiac kupis ps+ .... Ja som s LBP spokojny, ale taky rachet by ma tiey potesil... a nezda sa mi to fer voci tym co si PS+ kupili minuly alebo predminuly mesiac... ja som sa nikde nedocital ze ine mesiace budu ine full hry k PS+ ... zas to v sony dosrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 hmm já jsem to pochopil tak, že každý měsíc bude nějaká tato hra pro všechny co mají PS+ a ne takto... celkem mě to štve, ale nenadělám nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Marwa : takto sem to pochopil i ja a kdyz se podivas zpetne tak tak to i prezentovali no uvidime, zatim na plusku zadna zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 tak to meli dat na mesic a ne na tri mesice takhle si muzete akorat tak kupit psn plus na jinem uctu coz mi pripada pakarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 PS+ uzivatelia si uz mozu stiahnut demo Castlevania Lords od Shadow http://blog.eu.playstation.com/2010/09/22/exclusive-content-for-playstation-plus-members/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Nabídka free full her je sice super, ale proti novým uživatelům je to nefér no. lepší by bylo dát při koupi vybrat hru, a tu si táhnout zadara. A pak třeba co čtvrtrok přidávat nové a mazat/nechat staré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 27.9 si budu moct PS+uzivatelia stiahnut Assasins´s Creed Brotherhood BETU !! 8-) http://blog.eu.playstation.com/2010/09/23/assassins-creed-beta-announcement/#comment-104908 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 October 6th – November 2nd: PSN:Street Fighter 2 HD Remix minis:Aero Racing, Yeti Sports PSOne Classic: Kula World Full Game Trial: Ferrari The Race Experience, Tomb Raider Underworld Exclusive Discounts:Burn Zombie Burn – 50% discount, Trine – 50% discount, Alien Breed: Impact – 20% discount, Gravity Crash – 50% discount, Ace Armstrong Vs. The Alien Scumbags – 20% – day 1 discount, Shatter soundtrack and Dynamic Theme – 50% discount Dynamic Themes:,Exclusive Move ‘Start the Party’ theme, Exclusive ‘Halloween’ theme Premium avatars:Pain: Jarvis and Le Toot Avatars, SingStar: Wannabe and Rising Star Avatars, Exclusive Plus Halloween avatars, Burn Zombie Burn PlayStation Home item 3rd November – 30th November: PSN: Critter Crunch minis:Bloons, Vempire PSOne Classic:Syphon Filter Full Game Trial: To be confirmed Exclusive Discounts:Penny Arcade Parts 1 and 2 (buy one, get one free), Death Track (with Anarchy Racing bundled in free), Punisher: No Mercy (50%), Landit Bandit – 50% discount Dynamic themes:Exclusive MUBI Theme, Exclusive Shapes Theme Premium avatars: To be confirmed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Omlouvám se pokud to již bylo řečeno,ale chci se zeptat,jak je to po tom vypršení předplatného.Příklad - uvažuji o zakoupení právě z důvodu DLC do hry fallout. Píše se že po vypršení už nebude přístup k obsahu,mám tomu rozumět tak,že třeba po roce až mi vyprší předplatné,tak ty DLC nebudu moct vůbec spustit,nebo je třeba jen opětovně stáhnout,třeba kdybych je smazal? Stejně mě to zajímá i u her. Díky za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.