kejsi Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 A nenašel by se někdo na společnou koupi jestli bude v tý akci od 21.12. Hitman absolution?? ja bych ho bral, ale ted ho maji na game.co.uk za 20 liber, takze "neprodejnou" PSN verzi si necham ujit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 tuto si necham ujit, vypada to jako ceckova hra, i zdarma je draha. Vicemenne se tesim na Mortal Kombat, na fatality pres dotykovy displej Já to rád skusim, každý "R-typovka" mě baví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Tak mám zas menší dotaz ohledně PS+. Jde také deaktivovat PS+ jako je tomu u normálních slotů s tím, že to půjde na jiné konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 ps+ podle mě neni vázaný na konzoli, stejně jako každej jinej účet, ale hry ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Jde vam stahnout to Big Sky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Ano, jde... Dej hledat big sky a je to ta druhá položka v menu....(to je verze pro ps3), dej stáhnout free trial (nebo tam je možná free demo) > check out > a hned se ti tam objeví ke stažení hra, unlock a hra pro ps vita ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 haha asi mě má sony ráda další měsíc ps+ zadara :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 (upraveno) haha asi mě má sony ráda další měsíc ps+ zadara :D kde si ho získal ? nebo ti přišel akční kod ? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jinak páč nemam EU účet, tak kdo chce využijte kod co mi přišel od sonyho jeslti se někomu hodí .. až to někdou použije tak to sem písněte at se pak další lidičky zbytečně nesnažej :) Získejte více pro svůj systém PS Vita, PlayStation®3 a PSP® (PlayStation®Portable) Aktivujte tento kupon s kódem v obchodě PlayStation®Store a stáhněte si exkluzivní témata Resistance: Burning Skies™, LittleBigPlanet™ a Little Deviants™, spolu s mnoha jinými dárky pro váš systém PS Vita, PS3™ a PSP®. HDFG-43NH-792P tak kod vyuzil drak3go :psp: Upraveno Prosinec 13, 2012 uživatelem aaischa kod vyuzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 to by mě taky zajímalo kde pořád někdo bere ty ps+ zdarma a já nic :D aaischa díky za nabídku ;) možná bych byl první ale necham to někomu jinému :P témata mě tolik neberou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 na psn+ mas ruzne souteze, nebo za kvalitni prispevek na ofic foru, pripadne z her. Je mnoho moznosti jak to ziskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 tak k narozeninám jsem dostal jeden kód ten byl bohužel nefunkční a dneska ráno došel další a pro jistotu jsem hned postahoval věci do download listu pro psv a kdyby náhodou někdy vitu koupil mám za 400 na 3 měsíce spoustu her jestě přístí týden nezapomět na mortal kombat :D a headhote žádných diskuzí a soutěží se neúčastním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Lidi vám šlo normálně stáhnout to Big Sky? Nevypadá to jako nějaká řežba, ale už od včera ( samo sebou i dnes ) mi to vyhazuje, že nelze ,,zakoupit''. Jde pouze stáhnout demo. Unlock nejde jak pro Vitu tak Pro PSka - ano zkoušel jsem i přes search. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 ano mě to šlo normálně, jak už sem psal...vyhledat big sky a je to ta druhá položka...(verze pro ps3)...dáš stáhnout demo, chcek out (0kč) a potom se ti otevře to okno kde dáš stahovat a tam sem měl ps3 demo verze + unlock + psv verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Neví někdo kdy bude beta Good of war ascension na ps+ Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 ano mě to šlo normálně, jak už sem psal...vyhledat big sky a je to ta druhá položka...(verze pro ps3)...dáš stáhnout demo, chcek out (0kč) a potom se ti otevře to okno kde dáš stahovat a tam sem měl ps3 demo verze + unlock + psv verze... jak jsem psal, zkoušel sem klasicky přes PS+ a pak i přes hledání a ani jedno nešlo... no uvidíme, zkusím ještě večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 tak k narozeninám jsem dostal jeden kód ten byl bohužel nefunkční a dneska ráno došel další a pro jistotu jsem hned postahoval věci do download listu pro psv a kdyby náhodou někdy vitu koupil mám za 400 na 3 měsíce spoustu her jestě přístí týden nezapomět na mortal kombat :D a headhote žádných diskuzí a soutěží se neúčastním ja jsem napsal moznosti, je mi v celku jedno ceho se ucastnis. Ja vetsinou ziskam na nejake akci sponzorovane sony a rozdavam to kamosum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 (upraveno) BETA by měl být tuším do konce týdne. EDIT: tak je uvedeno během ,,zimy'' :D Upraveno Prosinec 13, 2012 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 (upraveno) Ptám se protože má vyjít 18.prosince GoW beta taky na BR total recall myslím že na ps+ to bude dřív :confused: Edit: Včera byla spuštěna uzavřená beta multiplayeru God of War: Acension, z níž vám přineseme své dojmy. Dnes se můžete naladit na podobnou brutální vlnu povedeným trailerem, který celkem výstižně popisuje podstatu multiplayeru v jeho intenzivním a brutálním podání. Pokud se na multiplayer těšíte a máte předplacené PS Plus, otevře se vám beta 9. ledna příštího roku. Hmm takže až v lednu no nic to je už za pár dní:p Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Prosinec 13, 2012 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Nové brutální video z mulťáku God of War: Ascension! A nezapomeňte, že od 9. ledna bude pro uživatele PS Plus ke stažení beta! Zobraziť preklad God of War: Ascension "Evil Ways" Official Multiplayer Trailer www.youtube.com Watch the epic new God of War: Ascension "Evil Ways" Trailer and follow a standoff so epic it can only be God of War as four warriors compete to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Co se tyce GoW Beta, tak Plus clenove muzou hrat az v lednu, zatimco, lidi co maji/nemaji Plus, ale zucastnilli na godofwar.com a byli Spartani, tak vcera uz mohli zahrat, ja jsem bohuzel byl Trojanem tak musim cekat do 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 (upraveno) Kdyz chci stahnout to Big Sky tak mi to napise u dema i unlocku We´re sorry , this product cannot be purchased at this time...(vim co to znamena ale proc to nejde? ...) EDIT: tak to je zajimave ted kdyz sem dal stahnout uplne jine demo tak pak po proklikani k nabidce ke stazeni se mi to Big Sky tam zobrazilo... Upraveno Prosinec 13, 2012 uživatelem kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Sony začala dnes rozesílat vouchery pro vstup do bety God of War Ascension Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 jojo taky sem dostal :) a už mam nainstalováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) Sakra a já zatím nic :( Edit: tak díval jsem se na druhý mail ns to správném už to došlo ale po proklikani a potvrzeni mé to hodí že nemám přístup :( Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Já osobně sem taky rád, že jsem se preventivně regnul i když mám PS+ :) Dneska mi taky došla a už mám něco odehráno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.