nepster Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 ten mortal kombat má něco pře 9gb ale instaluje se to dlouho jak by to mělo tera...máte to tak taky? kubas, teď sem to stáhnul z pc, pak to zkusim na ps3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 kkuubbaas Update sem nechal stáhnout a hra jede vpořádku. nepster Hra se mi instalovala asi půl hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 ok diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 tož možná se mi to zda ale guardians nikdo nehraje :( na to že je to nová hra za celý den se mi nepodařilo s nikým zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Sethe dnes jsem to hral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ja to hral dneska asi 8 hodin a vzdy mi to hodilo po 2 minutach 9 AI :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ja to hral dneska asi 8 hodin a vzdy mi to hodilo po 2 minutach 9 AI :( O vikendu se do toho pustim tak muzem dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Teď to hraju a pokaždý mě to někoho hodí, nestalo se mi, že bych měl 9 AI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 AHoj vím že se to sem asi nehodí ,ale nechtěl by semnou někdo koupit ps+ na jednoho 487kč dal bych klidně 500,- ,ale nemám kartu?... Akce platí do 7.ledna myslím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Ahoj lidi, prosim poradte. U Mortal Kombatu z PS+ jsem si chtel zkusit online zapas a hra po me chce online passs, coz mi prijde jako kravina u digitalni verze hry. Stalo se to jeste nekomu jinemu, pripadne co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Hraje nekdo tech Impostors? Nemuzu nikoho najit na deathmatch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Ja bych rad ale nemuzu to stahnout :( proc to nekdo stahne free a někdo o chvilku pozdeji musi platit kua....a neni to poprve...... Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Rowan - Protože Impostor je míněn jen pro Německo a Austrálii místo Mortal Kombat, kde je tato hra zakázána. Bohužel prvních pár hodin prvního dne kdy tyto hry byli dány free byla u Sony opět chyba, kdy nebyli nastaveny regiony, a dali se stáhnout obě hry... po chvíli to opravili. Takže kdo byl rychlý, má i MK tak Impostors. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Stejne se neda hrat...protoze se ti musi prihlasit do hry plny pocet lidi a me se zatim pripojilo max 1/3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Ja teda mel stesti a stihl jsem si to stahnout jeste nez to opravili, Stejne se neda hrat...protoze se ti musi prihlasit do hry plny pocet lidi a me se zatim pripojilo max 1/3... Me se to pripoji normalne bez problemu, a hraje to docela dost lidi bych rekl, hned po tutorialu me to hodilo do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Ted sem se poprve pripojil do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 ja taky s pripojenim nemam problem :) Ale nemužu říct že by mě to zrovna bavilo. To Guardians je lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Ja uz nevim co hrat prvni sakra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 To mi povidej :D jak prisel batman tak sem odlozil vsechno ostatni :D jeste sem ho ani nedohral, pak se musim vratit ke crysis... Dneska sem zapnul ten bioshock ale po prvni misi sem to odlozil, vubec me to nebavi... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Od dnesniho dne na Plusku beta noveho God of War. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Tak 16. mělo prý něco vyjít, ne? Dnes je už 18. a na webu nic neukazují. Btw : Už od včerejšího večera se nemůžu přilogovat na svůj PSN, prý něco upravují, děje se to taky někomu? Jednomu kamarádovi totéž ostatním ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Jojo mě taky to je tak cosi že kdo se neodhlásil když ta oprava probíhala tka može hrát kdo se odhlásil dřív nemůže no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 No, zrovna se du na to ptat:?. Me PSN funguje, teď jsem o zapnul, ale od včera se nedostanu do EU PS Store, prej údržba a musím vypnout stejšna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Mě ps store bez problému jede ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Teď už by snad měl jet všem. Od dnešního rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.