Tulen.mirek Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Sleeping dogs F1 race stars Quantum Conundrum Těším se na F1 race stars. To bude po velmi dlouhé době hra z PS+, kterou budu hrát___snad. Nevíte jaká verze sleeping dogs tam je ke stáhnutí? Blu-ray nebo digitální. Ptám se Vás, protože mám doma disk a jde mi o uložený pozice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 uz stahuju ty F1 tak sem na to zvedavej :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 takže už to tam je?::D aj SD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Už to tam je, už taky stahuju F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 stáhnu a nainstaluju sleeping dogs, chci si zahrát a UPDATE! co to je panebože :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Už ho hraju a je to dobrá hra zaujala mě dost jen si počkej:D a Zadarmo..:D no za 500:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Chtěl jsem se zeptat když si stáhnu pomocí PS+ hru zadarmo Sleeping dogs...atd a oni ji pak dají pryč a budou tam zase jiné hry budu jí moct hrát i potom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 jasne ,dokud budes clenem PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Jsou tam ještě ty Sleeping dogs?Zdarma?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 ano, dneska to tam přidali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 jasne ,dokud budes clenem PS+ A když mi vyprší PS+ tak už ty hry nemohu hrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 ne, to bohužel nepůjde...pokud sis hry nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Včera jsem si na dvakrát stáhnul F1 Race Stars, ale stále to mám uložené jen jako trial verzi. Nikde nemůžu najít unlock. Já si myslím, že až večer dorazím domu už to najdu, ale pokud ne co s tím mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Pokud si matně vzpomínám, při stahování Race Stars ti to nabídne dvě verze - trial a plnou hru (u který je napsnáno PS+) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Já mám dokonce dojem, že mi to nabídnulo ten postup, kdy si stáhneš Trial a následně unlock, přičemž jsem si stáhnul místo unlock po druhý trial. No a, když jsem vymazal hru, tak při novém stahování mi to unlock nenabídnlo a mohl jsem si stáhnout jen trial. Myslím si, že by to mohlo vyřešit vymazání z download listu, kdy mi potom systém nabídne to co chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Vymazat z download listu ale nic nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) proč bych měl být hlupák? Běžně se na ps+ dávaj hry, kdy si stáhneš trial verzi a pak soubor unlock?! Nemám snad pravdu?Jinou jsem tam neměl, kdyby tam byla full game, tak jí samozřejmě STAHOVAT NEBUDU. ;-) pokud sis stahnul trial verzi,jeste nez tam byla plna zdarma full verze psn+,tak si dej download te free verze. Uz by se to nemelo stahnout cele,ale jen nejaky soubor. Mel jsem to takhle u assassina. Trofej a save by ti meli zustat btw. jsem si spatne precetl,ze jsi to stahoval drive nez to bylo free Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 proč bych měl být hlupák? Běžně se na ps+ dávaj hry, kdy si stáhneš trial verzi a pak soubor unlock?! Nemám snad pravdu? Jinou jsem tam neměl, kdyby tam byla full game, tak jí samozřejmě STAHOVAT NEBUDU. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 proč bych měl být hlupák? Běžně se na ps+ dávaj hry, kdy si stáhneš trial verzi a pak soubor unlock?! Nemám snad pravdu?Jinou jsem tam neměl, kdyby tam byla full game, tak jí samozřejmě STAHOVAT NEBUDU. ;-)[/QUOT Caw tiez som mal trial verziu a ked mi vyprsala automaticky sa mi to odomklo na full game tak neries a hraj :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Tak jsem se celý den těšil na Sleeping Dogs a pak na mě vybafnul 1GB update :o mám po náladě :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler1994 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 takže ked som členom ps+ a stiahnem si tie hry zadarmo tak potom ked mi skonci clenstvo si tie hry nezahram uz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 takže ked som členom ps+ a stiahnem si tie hry zadarmo tak potom ked mi skonci clenstvo si tie hry nezahram uz? jo presne tak a v momente kdyz si clenstvi zase obnovis tak ti to pujde a myslim ze se to tady ted nekdy resilo o par stranek zpatky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) tak jak sem se těšil na sleeping dogs, tak musim říct, že sem dost zklamanej... je to ještě horší "gta" než sem čekal... E: tady to vypadá líp :D Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Mě se to moc líbí a to tyhle GTA openworldy moc nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler1994 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 a oplat sa mi ho stále kupovať? je to lepšie ako si kupovať hry v obchodoch? ze ci mam si ho ked mi skonci obnovit alebo osta ba pri krabicovych hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.