Kuliss9 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Ahoj mám problém s God of war HD vyžaduje 9Gb na disku, PSko mi ukazuje volné 15gb a když chci hru stahnout tak vyhodí chybu, že není dostatek místa na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 9 gb instalačka+ 9 gb místo hra. nebo si snad myslíš že to pruběžně maže při instalaci, je to stejné jak na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 potřebuješ min 18gb...9x9 jednou na stažení a podruhe na instalaci resp ja to tak delam take mam malo mista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 musíš ještě něco promazat...asi to potřebuju víc místa na stažení + instalaci... to se někdy stává.. btw 9x9 = 81 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Ty instalace na ps3 jsou hrozne :( v tomto je ZLATEJ xbox - jen se stahne a nic se neinstaluje... stejne je to z Arcade hrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 instalace sou pomaly.. ale srovnat crysis 3 kde grafika je multiplatformne konzolove fakt otřesná s například Metal Gear rising.. kde je grafika optimalizovana pro PS3.. je nebe a dudy.. čili stojí to za to :) ale je to trošku OT, tak už mlčim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 9 gb instalačka+ 9 gb místo hra. nebo si snad myslíš že to pruběžně maže při instalaci, je to stejné jak na pc sethe, mě se to teď taky stává, jako že málo místa, ale dřív to tak tutově nebylo, mohl jsem stáhnout 9GB a teprve potom si udělat místo a instalovat, podle mě došlo k úpravě ze strany Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 blbuvzdornou ochranu tam dali asi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 hele na ps+ se ukazalo uncharted multak hrajete nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Poté mi to taky došlo, že to bude nová věc od sony, dlouho jsem na psku nic nekupoval a ps+ zaplatil před 14 dny. Dříve to bylo opravdu tak, že se to dalo stáhnout a až poté něco promazat nyní je to tak, že vás to nepustí ani ke stahování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 Mortal Kombat zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 To je jako otazka nebo jsi objevil neco noveho? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Jak se lisi hry v EU a US PSN PLUS verzich? Treba ted pisou ze Plants vs Zombies je free na Vita, ale ja to na svem EU uctu nevidim. Resp. porad za plnou cenu. Je to tak, ze to je nabidka jen pro US Plus ucty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Jak se lisi hry v EU a US PSN PLUS verzich? Treba ted pisou ze Plants vs Zombies je free na Vita, ale ja to na svem EU uctu nevidim. Resp. porad za plnou cenu. Je to tak, ze to je nabidka jen pro US Plus ucty? Ano je to jiné. Jsou tuším 3store. Americke, britské a japonské....my užíváme britské stejně jako zbytek evropy tuším...na japonském je nejvíc obsahu ale díky těm klikihakum nepoužitelné a na us si myslím toho je několikanásobne víc jak i nás.... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Takze by se treba vyplatilo mit spis US ucet a na nem koupeny plus? Je to vubec mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 povetsina her je tam levnejsich... s pluskem máš haldu slev kerý sem minimálně pro vitu na EU neviděl ... je to jednoduchy.. na netu si najdi nebo generatorem vygeneruj US adresu, napiš si ji radsi i nekam bokem plus datum narozenin .. (sony se muze ptat pro overeni kdybys nekdy zapomnel heslo, mail nekdy nestaci .. pripadne kdyby ti nekdo komu prodas na neco slot chtel šlohnout účet... tak birthdate se nikde nezobrazuje.. ) posilat tam penize de nekolika zpusobama viz par jinejch diskusi po foru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Ano je to jiné. Jsou tuším 3store. Americke, britské a japonské....my užíváme britské stejně jako zbytek evropy tuším...na japonském je nejvíc obsahu ale díky těm klikihakum nepoužitelné a na us si myslím toho je několikanásobne víc jak i nás.... Na JP Store není víc obsahu než v US, Japonci překvapivě moc digitálně nestahují, většinou jsou tam ty jejich "kraviny" hlavně stále na PSP(!) a Vitu, taková ta klasika - na obalu 20 pokemon panáčků s velkýma vočima nebo kozama, občas je tam nějaké JAP demo dřív, já to využil v programu Welcome Back, kdy jsem dostal LocoRoco Midnight Carnival v japonštině, ale hrát se to dalo:D Spíš by mě zajímal korejskej Store, ale už se mi nechce dělat registrace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Jen pro info: Stránka https://store.sonyentertainmentnetwork.com je KONEČNĚ přístupná i promajitele OS Linux!!! :) Konečně se na to podívam i já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Já bych ocenil, kdyby ten store udělali i v mobilní verzi, nemusela by to být přímo celá stránka optimalizovaná pro mob. ale třeba v lepším případě mobilní store.... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Já bych ocenil, kdyby ten store udělali i v mobilní verzi, nemusela by to být přímo celá stránka optimalizovaná pro mob. ale třeba v lepším případě mobilní store.... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Přesně jak říkáš :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Já bych ocenil, kdyby ten store udělali i v mobilní verzi, nemusela by to být přímo celá stránka optimalizovaná pro mob. ale třeba v lepším případě mobilní store.... Přesně a navíc funkční v browseru ve vitě, když store ve vitě je ořezaný na hry pro vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 hele koukal sem na ps store,dnes tam melo byt MS3 zdarma na ps+..ale je tam jen full game trial...nevite jestli bude plna nebo jen tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Jako se tu psalo již asi 1000x... update vždy probíhá PŘEVÁŽNĚ kolem 3-5 hodiny odpolední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 hele koukal sem na ps store,dnes tam melo byt MS3 zdarma na ps+..ale je tam jen full game trial...nevite jestli bude plna nebo jen tohle? na webu to tam bude už podvanácté v psku jak je psáno nade mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Třeba se takové ios/android aplikace dočkáme... Myslím že by to bylo i rychlejší, když bych to na mobilu koupil a na ps3 jen stáhnul a nemusel bych vůbec zapínat neskutečně pomalý store na konzoli... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.