Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

9 gb instalačka+ 9 gb místo hra. nebo si snad myslíš že to pruběžně maže při instalaci, je to stejné jak na pc

sethe, mě se to teď taky stává, jako že málo místa, ale dřív to tak tutově nebylo, mohl jsem stáhnout 9GB a teprve potom si udělat místo a instalovat, podle mě došlo k úpravě ze strany Sony.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poté mi to taky došlo, že to bude nová věc od sony, dlouho jsem na psku nic nekupoval a ps+ zaplatil před 14 dny. Dříve to bylo opravdu tak, že se to dalo stáhnout a až poté něco promazat nyní je to tak, že vás to nepustí ani ke stahování.

Odkaz ke komentáři

Jak se lisi hry v EU a US PSN PLUS verzich? Treba ted pisou ze Plants vs Zombies je free na Vita, ale ja to na svem EU uctu nevidim. Resp. porad za plnou cenu. Je to tak, ze to je nabidka jen pro US Plus ucty?

Ano je to jiné. Jsou tuším 3store. Americke, britské a japonské....my užíváme britské stejně jako zbytek evropy tuším...na japonském je nejvíc obsahu ale díky těm klikihakum nepoužitelné a na us si myslím toho je několikanásobne víc jak i nás....

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

povetsina her je tam levnejsich... s pluskem máš haldu slev kerý sem minimálně pro vitu na EU neviděl ... je to jednoduchy.. na netu si najdi nebo generatorem vygeneruj US adresu, napiš si ji radsi i nekam bokem plus datum narozenin .. (sony se muze ptat pro overeni kdybys nekdy zapomnel heslo, mail nekdy nestaci .. pripadne kdyby ti nekdo komu prodas na neco slot chtel šlohnout účet... tak birthdate se nikde nezobrazuje.. )

posilat tam penize de nekolika zpusobama viz par jinejch diskusi po foru :)

Odkaz ke komentáři

Ano je to jiné. Jsou tuším 3store. Americke, britské a japonské....my užíváme britské stejně jako zbytek evropy tuším...na japonském je nejvíc obsahu ale díky těm klikihakum nepoužitelné a na us si myslím toho je několikanásobne víc jak i nás....

Na JP Store není víc obsahu než v US, Japonci překvapivě moc digitálně nestahují, většinou jsou tam ty jejich "kraviny" hlavně stále na PSP(!) a Vitu, taková ta klasika - na obalu 20 pokemon panáčků s velkýma vočima nebo kozama, občas je tam nějaké JAP demo dřív, já to využil v programu Welcome Back, kdy jsem dostal LocoRoco Midnight Carnival v japonštině, ale hrát se to dalo:D Spíš by mě zajímal korejskej Store, ale už se mi nechce dělat registrace...

Odkaz ke komentáři

Já bych ocenil, kdyby ten store udělali i v mobilní verzi, nemusela by to být přímo celá stránka optimalizovaná pro mob. ale třeba v lepším případě mobilní store....

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Přesně jak říkáš :)

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

Já bych ocenil, kdyby ten store udělali i v mobilní verzi, nemusela by to být přímo celá stránka optimalizovaná pro mob. ale třeba v lepším případě mobilní store....

Přesně a navíc funkční v browseru ve vitě, když store ve vitě je ořezaný na hry pro vitu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu