seth123 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 asi 3x se mi stalo že tě hra po splnění úkolu, dojítí na místo nepustí dál a ani po zopakování úkolu tě to stejně dál nepustí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Aha asi jo no.. :D to si pleteš s lotr:conquest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 asi 3x se mi stalo že tě hra po splnění úkolu, dojítí na místo nepustí dál a ani po zopakování úkolu tě to stejně dál nepustí :) tak to se mi opravdu nestalo. Dival se na tube? vim,ze jsem mel parkrat zasek,ale to bylo tim,ze jsem nemohl najit chytre schovanou cestu nebo jsem nepouzil spravny utok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 !!spoiler!! tak např. jdeš osvobodit radegasta, zabiješ toho pavouka na konci, pokecaš s radegastem a s tím elfem kterého osvobodíš, jdeš za orlem aby tě odnésl pokecáš sním hra se na 30 sec kousne a nedá ti to žádnou nabídku. Jak jsem v tom trpasličím městě tak nakonci máš chránit ty 2 trpajzlíky, vlezl jsem tam a encounter vůbec nezačal ani cinematic nic prázdná mistnost byla. ty bugy se dají obejít pomocí MP když se k někomu připojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 !!spoiler!!tak např. jdeš osvobodit radegasta, zabiješ toho pavouka na konci, pokecaš s radegastem a s tím elfem kterého osvobodíš, jdeš za orlem aby tě odnésl pokecáš sním hra se na 30 sec kousne a nedá ti to žádnou nabídku. Jak jsem v tom trpasličím městě tak nakonci máš chránit ty 2 trpajzlíky, vlezl jsem tam a encounter vůbec nezačal ani cinematic nic prázdná mistnost byla. ty bugy se dají obejít pomocí MP když se k někomu připojíš tak to se mi nestalo a to jsem hral vsechno single bez online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) koupim slot na bioshock infinite jaj sorry :) Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Kovator trošku ses sekl v topicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Email od sony: Víme, že je dost dobře nemožné přestat hrát, když jste uprostřed něčeho dobrého. Proto vám nabízíme bezplatně 3 měsíce členství ve službě PlayStation®Plus navíc, pokud si koupíte předplatné na jeden rok. To znamená víc času na hraní, a to zcela zdarma. Abyste získali 3 měsíce členství navíc, kupte si od 20. března do 10. dubna 2013 předplatné na 1 rok a dostanete kredit na dalších 90 dní členství, absolutně zdarma. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 6, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Sa... a mě pořád nic :-D jednomu chodí kódy na hru druhýmu PS+ grartis... Co já dělám špatně :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Podle mě má ten někdo jenom povolený newsletter, e-maily od českýho psn mi nechodí a ta akce platí i normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 6, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Právě že novinky od Sony a i tuším PlayStation přímo mám. Ale už dlouho mi právě nic nedošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Ale to je akce pro všechny... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 tak to vypada,ze bude free hitman v kvetnu http://www.vg247.com/2013/04/10/ps-plus-eu-may-update-adds-free-hitman-absolution-declassified-sale-begins/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo76 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) Na FB ofiko česko-slovenské stránce PS to bylo právě potvrzeno: A jedna rychlá zpráva. Květnovou hrou měsíce pro PS Plus bude ani ne půl roku starý Hitman: Absolution! To jen aby jste si ho nekupovali zbytečně v právě probíhající akci na Storu :) ... a mě zrovna jak naschvál končí Plusko :-/ Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem Matteo76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Tak to je super!! :)) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Chci neco pro PSV! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Tak to je super!! :)) Sry za dp, nevim co se stalo... :/ Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Ty ole jsem rad, ze jsem odolal te akci Games of Nation. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 no když se podíváme že od squere máme v PS+ sleeping dogs a ted bude hitman o jeee :D tomb raider je na řadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Pochybuju ze by tam v blizke dobe dali noveho Tomb Raidera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 sleeping dogs vyšel v říjnu a byl před měsícem, hitman vyšel listopadu a v květnu bude na PS+, tomb raider je jasná volba v listopadu :P ale zas tomb raider je asi úspěšnější jak hitmen a pejsci dohromady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 No sak prave :) to by akorat prodelali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Tu Laru na plusku v létě nejpozději na podzim čekám, obzvlášť pokud vyjde dost DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Tu Laru na plusku v létě nejpozději na podzim čekám, obzvlášť pokud vyjde dost DLC DLC budou jen multi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 DLC budou jen multi vsichni vime,ze budou jenom multi, to neni nic jineho. Spis se mnu jedna a tuto teorii jsem zde psal,cim vice dlc tim je vetsi pravdepodobnost hry zdarma. U sleeping dogs jsem tak vicemenne taky byl donucen utratit 60 kc za dlc,abych mel platinu. JE to chytry tach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.