patasus Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Store chvíli nefungoval a údržba je opravdu až v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Store a celá PSN mě taky poslední dny nějak zlobí, zde článek na IGN Vážená Sony, opravte PS Store, takže se pod to podepisuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 http://blog.eu.playstation.com/2013/04/17/playstation-plus-your-may-update/ Tak to máme: Hitman, Catharine a Malicious na PS3 (vše 1. května) a Sine Mora (8. května) a Velocity Ultra HD na PS Vita (15. května) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Já to vůbec nestíhám hrát :(( včera sem poprvé zapnul lotro, k tomu tam mám nedohrané farcry3, na bf3 už taky skoro není čas... Ještě ani crysis 2, a plno dalšich her z ps+ nemam dohraných... Byl bych radši, kdyby sem hry dostával po delší době, ale plusko měl na dva roky místo jednoho :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Mě tohle docela vyhovuje, já třba lotr ani nestáhl :) vybíram si z toho :) Co bych spíš bral jsou nějaký DLCčka k dřív daným hrám, ale to je utopie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 No já taky nehraju všechno, ale je tam dost her, které bych rád prošel, ale čas na to bohužel není... :( Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Paráda, Catherine sem sice už měl ale rád si jí zahraju znova. Po Virtue's Last Reward další výborná japonská záležitost na PS+, a to na hry od šikmooček moc nejsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Catherine jsem akorát chtěl kupovat :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 ja mam casu dost ale hry ktere bych hral tam nedavaji nebo uz ty hry mam, 2 mesic po sobe si nic nezahraju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Zacal sem hrat to lotro a chci se zeptat, jestli se da kampan hrat ve vice lidech. A jak funguje ten mp, diky! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 mp je sp ve vice lidech :) ta hra je dobra ale casto se buguji mise a musel bys to hrat cele odznova a proto to uz nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Jojo diky, myslel sem si to, tak to bylo i na pc... ;) A jak muzu prejit na mp? Nemusim to nejdriv dohrat v sp modu? Na bugy sem zatim (v sp) nenarazil, tak uvidime) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 no hned na uvodni obrazovce das ctverecek a tam das bud vytvorit hru nebo se k nekomu pripojis kdyz si vytvoris vlastni tak pockas az se na tebe nekdo pripoji zacnes tam kde jsi skoncil v SP a kdyz se pripojis na nekoho,ktery je v SP dal nez ty tak se ti vypnou savy a nebudes dostavat trofeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Tak v tom pripade hledan nekoho na mp :) udelal sem zatim jen par misi, ale klidne to projdu znovu... Jeste jednou diky M. Moje psn id: lukas_tison Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Ja bych si to s tebou i zahral, protoze mi zustane ten lvl co mam ted :) s kamosem to nehrajem protoze kdyz to dame od zacatku tak ten kdo to zalozi je lvl1 a druhemu ten lvl zustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 mp je sp ve vice lidech :) ta hra je dobra ale casto se buguji mise a musel bys to hrat cele odznova a proto to uz nehraju ty bugy se daji obejit právě díky MP :) a hlavně v MP máš filtr takže nemusíš vidět ty s progresem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 no ja hral verzi na disku a byla bez bugu,tak asi sony neco posrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 ty bugy se daji obejit právě díky MP :) a hlavně v MP máš filtr takže nemusíš vidět ty s progresem by me zajimalo jak hrali jsme to s kamosem a buglo se nam to, tak uz to nehrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 Prosím, diskutujte zde pouze o PS+, diskuze o hrách patří do jiné sekce. Směřujte ji tedy tam ;) Díky http://console-forum.net/forum/51-ps3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 Ta hra se netýká PS+? Já že ta hra byla v PS+... Prosím, diskutujte zde pouze o PS+, diskuze o hrách patří do jiné sekce. Směřujte ji tedy tam ;) Díkyhttp://console-forum.net/forum/51-ps3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 (upraveno) Ano, hra byla na PS+, ale pro lepší dohledání informací o hře je zde samostatná sekce PS3 hry - tudíž diskuze o hrách tam. Nehodlám o tom diskutovat. ;) Za další příspěvky mimo PS+ budu dávat upomínky. (Je to jen otázka přehlednosti fóra, která slouží pro všechny uživatele CF, tedy i pro Tebe ;)) Upraveno Duben 21, 2013 uživatelem tekken90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 Presne tak, navic mame na foru i chatbox, tak proc zbytecne spamovat postama? Mimochodem, nevite nekdo, kde se da nastavit cas na Automatic Update na Vite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 a jak se tohle týká ps+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 Jak asi, kdyz nastaveni casu pro Automatic Update maji jen PS+ uzivatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 (upraveno) v ps3 sekci http://console-forum.net/tema/150077-psn-plus-na-ps-vita Upraveno Duben 21, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.