Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

Neni za co ;) pokud si to pak ale zase koupis, tak k hram opet budes mit pristup. Ale takhle bych se na to nekoukal, kdo vi jestli za tech par let ty hry jeste budes hrat.... ;) navic nas cekaji nove konzole a uz celkem brzo ps4..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

http://www.trustedreviews.com/news/european-ps4-release-date-delayed-until-2014 tady mas jeden zdroj,jinak google panove.

V japonsku vzdycky konzole vyjde drive a pak usa a eu. Bude tomu tak po ctvrte

Stejne bych se vším počkal na ofic vyjádření sony

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

tak cekat muzes no,ale je ti jasny,ze tu konzoli jeste nikdo ani nevidel:) Jestli to nahodou neni marketingovy tah,aby microsoft ukazal karty co ma v rukou. Jinak,az to vyjde v jpn,tak budu verit,ze se to k nam dostane max do pul roku. PS1,2,3 history mluvi za vse.

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat, nevíte někdo jak je to se situací, kdy si neprodloužím PLUS hned, ale třeba po 3 měsících. Smažou mi v průběhu té doby savy z cloudu nebo ne? Je to pro mě docela rozhodující, protože spousta her podporuje upload savů jen na cloud a nefunguje backup na flashku

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat, nevíte někdo jak je to se situací, kdy si neprodloužím PLUS hned, ale třeba po 3 měsících. Smažou mi v průběhu té doby savy z cloudu nebo ne? Je to pro mě docela rozhodující, protože spousta her podporuje upload savů jen na cloud a nefunguje backup na flashku

Nesmažou, jenom nebudou přístupné dokud si nekoupíš znovu plus.

Odkaz ke komentáři

Amalur se mi líbil už v demu, ICO/SofC je klasika a Demons Souls HC RPG, mám tu ještě nenačnutej Dark Souls, tak budu alespoň mít voba:) no, tak abych začal šetřit na prodloužení PS+, do září to všechno nestihnu a to ještě vyhrožujou, že bude PS4 v EU na Vánoce...

Odkaz ke komentáři

A já ho už na vitu mam :) Nestěžuju si ale s nášupem :)

Ehm a takovej malej dotaz... neměla by ted v Červnu měnit i nabídka tří her pro Rok 2013? Místo Infamous2, LBP2 a Motorstormu?

Upraveno uživatelem Hamagen
Přidán dotaz
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu