nepster Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Neni za co ;) pokud si to pak ale zase koupis, tak k hram opet budes mit pristup. Ale takhle bych se na to nekoukal, kdo vi jestli za tech par let ty hry jeste budes hrat.... ;) navic nas cekaji nove konzole a uz celkem brzo ps4.. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 tak nove ps4 bude az v breznu 2014,takze more casu.Spise by mohli vydat nejake info,jestli budou pokracovat v novem systemu ci ne. Zatim vime jenom,ze bude cloud a to tak vsechno a respektive ani nevime design ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 kde jsi to četl? zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 http://www.trustedreviews.com/news/european-ps4-release-date-delayed-until-2014 tady mas jeden zdroj,jinak google panove. V japonsku vzdycky konzole vyjde drive a pak usa a eu. Bude tomu tak po ctvrte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 http://www.trustedreviews.com/news/european-ps4-release-date-delayed-until-2014 tady mas jeden zdroj,jinak google panove. V japonsku vzdycky konzole vyjde drive a pak usa a eu. Bude tomu tak po ctvrte Stejne bych se vším počkal na ofic vyjádření sony Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 tak cekat muzes no,ale je ti jasny,ze tu konzoli jeste nikdo ani nevidel:) Jestli to nahodou neni marketingovy tah,aby microsoft ukazal karty co ma v rukou. Jinak,az to vyjde v jpn,tak budu verit,ze se to k nam dostane max do pul roku. PS1,2,3 history mluvi za vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Tak nějak :D Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Chtěl jsem se zeptat, nevíte někdo jak je to se situací, kdy si neprodloužím PLUS hned, ale třeba po 3 měsících. Smažou mi v průběhu té doby savy z cloudu nebo ne? Je to pro mě docela rozhodující, protože spousta her podporuje upload savů jen na cloud a nefunguje backup na flashku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Tak na konzolistovi se zase pise ze to sony stihne jeste letos. Musime si pockatt na E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Chtěl jsem se zeptat, nevíte někdo jak je to se situací, kdy si neprodloužím PLUS hned, ale třeba po 3 měsících. Smažou mi v průběhu té doby savy z cloudu nebo ne? Je to pro mě docela rozhodující, protože spousta her podporuje upload savů jen na cloud a nefunguje backup na flashku Nesmažou, jenom nebudou přístupné dokud si nekoupíš znovu plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Nekde jsem cetl ze zustanou uchovane pul roku po skonceni, kdyz si pak znovu nezaplatis ps+ tak se smazou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 jo jo je tam pulrocni lhuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Coool, takže počkám na slevy pluska pokud nějaké budou a koupím potom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 http://www.zing.cz/novinky/17047/konzole-ps4-nevyjde-v-evrope-se-zpozdenim-tvrdi-zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Nemyslím si, že si nechá Sony zase ujet vlak a vydá v nějakém regionu konzoli později, když oznámí např. MS, že letos vydají tu svoji celosvětově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 15, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Tak SONY dá se říct ,,potvrdilo'' nášup her v červnu :) http://goo.gl/Nus2R PS3: Kingdoms of Amalur: Reckoning, ICO and Shadow HD collection a Demon's Souls Vita: Rayman Origins a Coconut Dodge Revitalised Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Rayman Origins - Thank GOD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Pěkný - 4 hry, který zrovna sháním :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 sony se asi zbláznila :D chtěl jsem si sice koupit dragons dogma ale nevadí :D kingdom jsem ještě nehrál tak aspoň si v klidu dohraju ME3 než bude červen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Amalur se mi líbil už v demu, ICO/SofC je klasika a Demons Souls HC RPG, mám tu ještě nenačnutej Dark Souls, tak budu alespoň mít voba:) no, tak abych začal šetřit na prodloužení PS+, do září to všechno nestihnu a to ještě vyhrožujou, že bude PS4 v EU na Vánoce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 tak a je to v prdeli Demons Souls nam daji, kde ma clovek vzit cas hrat jeste neco jineho, proste bomba, dekuji Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Tak demon i dark platina a akorát jsem se začínal poohlizet po amuluru....mám radost :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Super rayman origins pro Vitu jsem si chtěl v nejbližších dnech koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 (upraveno) A já ho už na vitu mam :) Nestěžuju si ale s nášupem :) Ehm a takovej malej dotaz... neměla by ted v Červnu měnit i nabídka tří her pro Rok 2013? Místo Infamous2, LBP2 a Motorstormu? Upraveno Květen 16, 2013 uživatelem Hamagen Přidán dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 hamagen > v cervnu prej bude oznamena zmena techto her a asi co nevidet i nastane. Na PSV dojde k rocni vymene nekdy pozdeji v 2013. Takze asi podzim, hadam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.