Kuliss9 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 No teď už je to jedno, snad tam tedy přibude nějaká hra do srpna co bude hratelná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 No teď už je to jedno, snad tam tedy přibude nějaká hra do srpna co bude hratelná :D Bude nova rotace, na E3 to oznami. Jedna z her bude Uncharted 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Pokemaster z jakeho je to zdroje? Osobne bych tipoval All Star Battleroyal. Je to akorat stary z interniho studia. Tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 To by nebylo spatne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 ale jo bylo, ja chci lbp karting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 F1 je taky dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 je možné, že U3 nebo ACIII, na netu je spousta teorií :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 ale jo bylo, ja chci lbp karting vsechny lbp byli zdarma,takze je zde obrovska sance Jinak je mi podstatne jedno,co tam bude hlavne kdyz to nebudu mit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 patasus s AC3 nepočítej ani ve svém nejvlhčejším snu, není to interní značka sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Když už konečně hoděj na plusko ten Spec Ops: The Line... Už půl roku si ho chci koupit, ale je mi jasný že jakmile bych to udělal by ho hned oznámili na příští měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Když už konečně hoděj na plusko ten Spec Ops: The Line... Už půl roku si ho chci koupit, ale je mi jasný že jakmile bych to udělal by ho hned oznámili na příští měsíc. vysel na usa store pred pul rokem, mozna se dockas. Ale cim vetsi je delay,tim jsou mensi sance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Když už konečně hoděj na plusko ten Spec Ops: The Line... Už půl roku si ho chci koupit, ale je mi jasný že jakmile bych to udělal by ho hned oznámili na příští měsíc. není o co stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 není o co stát Nesouhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 (upraveno) WTF? Hry na červen už jsou k dispozici na storu, neměli být až ve středu? Lol, sorry už jsem si všimnul jejich oznámení, ale tuhle středu jsem je tam ještě neviděl tak jsem byl zmaten :D ... všechno na blogu Upraveno Červen 2, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 A jake tam jsou hry, na blogu to nevidim...:( Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 kingdom of amalur, demons soul, ico a shadow of collosus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Podle (ne)duveryhodneho zdroju, hry na cervenec budou BF3, Payday, 3. hra neni znamo pak Ninja Gaiden a Unit 13. Na august bude novy DmC, Spec Ops, Little King Story a Vikings attack :) co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 BF3 mam, Payday me moc nezajímá :( NINJA GAIDEN SUPER. Unit 13 jsem hrál demo a zaujalo mě to, stylem mi to přijde jako MGS 4. DmC by bylo fajn, zbytek mě moc nezajímá až na Vikings Attack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Strilecky mi na konzolich nejdou(ani na PC, ale tam me aspon bavi single). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Tohle na mě vyskočí, když si chci na pc psn store stáhnout hry Catharine, Velocity a Sine Mora... :D Vše ostatní ještě v neděli stahovat šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Tohle na mě vyskočí, když si chci na pc psn store stáhnout hry Catharine, Velocity a Sine Mora... :D Vše ostatní ještě v neděli stahovat šlo... u me funguje OK (pres PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Tohle na mě vyskočí, když si chci na pc psn store stáhnout hry Catharine, Velocity a Sine Mora... :D Vše ostatní ještě v neděli stahovat šlo... zkus si zmenit vek na svem psn, treba s tim je problem. Eligible se tyka v psn podminkach sexu,alkoholu,sprostych slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 kingdom of amalur, demons soul, ico a shadow of collosus Tohle jsou hry na cerven????ja myslel ze na kveten:)) Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 ne hry na červen vyšli v květnu jenom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 už mi to taky funguje...najednou jsem to měl jako zakoupené...zvláštní :D ani nevím že bych zadával věk při registraci do psn... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.