Manoust Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 ale mp mas zadarmo taky na storu PS:a stoji za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Nekoupil si nekdo Golden Axe? Potreboval bych zahrat online coop ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Golden Exe byl kdysi i v PS+ :) Mam ho a klidně bych i dal :) Co třeba zítra v 18:30? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Možná to není až taková novinka, ale někdy okolo víkendu vyšla na ps vita hra Limbo, která byla i na ps+, takže kdo si jí predtím stáhl do ps3 má jí teď i jako verzi pro PS Vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Možná to není až taková novinka, ale někdy okolo víkendu vyšla na ps vita hra Limbo, která byla i na ps+, takže kdo si jí predtím stáhl do ps3 má jí teď i jako verzi pro PS Vitu.Jé díky moc za info :) Stáhl jsem jí právě takže další hra vitu. Yesss. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 tak playstation plus funkce bude i na ps4, otazka je,jestli se to nejak bude rozlisovat psn + pro ps 3 a ps4. JInak prvni hra zdarma bude Drive Club ps4 http://www.jrc.cz/hra_ps4_ps4_drive_club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) nemyslim si že se to bude nějak rozlišovat...teď je to taky stejné pro ps3 a psv - pro ty, kteří ještě novou konzoli neviděli ;) Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 uvidime az bude nejaka prezentace menu, jinak se spekuluje,ze nektere ps4 tituly bude mozne hrat na vite. Pocitam,ze to bude trochu osekane jako kdysi na psp tekken 6,dante´s inferno atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Expanding PS+, will carry over to PS4. PS3, Vita, and PS4 all for one price. Will still include Discounted games, cloud saves, instant game collection, and fully immersive multiplayer online on PS4. "Access to media services won't require plus." Membership has increased 144%. PS+ members get Driveclub PS Plus Edition for free for PS4, plus new games for free every month. Jop, bude to pro všechny 3 konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 tak to je super,takze teoreticky pujdou vsechny hry,co mam koupene na main uctu nahrat i na ps4. Takze vlastne ztrati smysl vubec vlastnit ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Takže pokud budu chtít hrát multak tak stačí mít PS+ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Multiplayer s ps+ vubec nesouvisi :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 http://www.vg247.com/2013/06/11/playstation-plus-required-for-multiplayer-on-ps4-games/ ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Multiplayer s ps+ vubec nesouvisi :DSent from my iPhone using Tapatalk 2 bohužel až moc ale myslím, že nám to može být jedno :) hele a co sdílení účtů na ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 No tak to je docela podraz od sony..... Uvidime no jak to nakonec bude... No me to jedno je, ps+ si hodlam platit i dal, ale prijde mi to dost nefer... Me se to ale zatim netyka, 4ku si rozhodne nebudu kupovat hned jak vyjde, za nejakych 20k, az tak po prvnim, druhem slevneni... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 ty moc novinky nesleduješ co ? :D PS4 - Pouze €399.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) nepster 399euro opravdu neni 20k a je to levnejsi nez nove telefony. Co jsem cetl,tak psn+ members online budou mit vsechny funkce free + jeste hry navic zdarma. Jinak bude stale moznost si platit mesicni,3 mesicni poplatky. KONECNE ONLINE BUDOU POUZE DOSPELY :) decka konecne budou mit cas treba na masturbaci:D Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Asi né no :D tak to je krása :) Já sem včera koukal jen jední skoro zavřeným okem :d Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Asi né no :D tak to je krása :)Já sem včera koukal jen jední skoro zavřeným okem :d Sent from my iPhone using Tapatalk 2 te obdivuji byt vzhuru mezi 3-4hodinou ranni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 ja šel spat v 10 :) napravil budík na 3:00. Budík zazvonil, přenastavil jsem čas kdy stávám do práce a spal jsem dál, konference mi mohla políbít pozadí. nepstr doporučuju ti číst třeba konzolistu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 ja se na vsechno podival na tube,bylo to tam rychle aktualizovane. Jinak dost mne zajima kolik bude ps4 mit uctu. Dalsi otazka bude vubec evropska ps4 podporovat usa ucet,kdyz tedka bude vsechno vice kontrolovane. Uvidime jak to pak bude vubec s tim sharing dat atd. Jinak verim,ze bude nejaka preorder akce ps4 pod 10 tis. Jsem pak zvedavy jaka bude nakupni cena, ale to zjistim pak ve firme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Pokud zůstane PS Plusko na stejný ceně tak by to v současný době byla jedna z nejvýhodnějších předplacených služeb hehe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 te obdivuji byt vzhuru mezi 3-4hodinou ranni:) Ty já šel spát v 23:30 po konferenci ea, ve 3:15 jsem byl vzhůru na konferenci sony, v 5:20 jsem seděl v autě do rachoty sakra :) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Pokud zůstane PS Plusko na stejný ceně tak by to v současný době byla jedna z nejvýhodnějších předplacených služeb hehe. mesic 9,99 ctvrtletne 15,99 a rok 59,99 usd tak to vsude pisi. Ono az sony rozdrti microsoft,protoze jen blazen by si koupil xbox one,tak se ceny mohu zvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 te obdivuji byt vzhuru mezi 3-4hodinou ranni:) Ja chtel jit spat v 1 hodinu, protoze od 9 jsem mel zkousku, ale nemohl jsem usnout, tak jsem se divat na E3 a sel spat az v 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.