Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Možná to není až taková novinka, ale někdy okolo víkendu vyšla na ps vita hra Limbo, která byla i na ps+, takže kdo si jí predtím stáhl do ps3 má jí teď i jako verzi pro PS Vitu.
Jé díky moc za info :) Stáhl jsem jí právě takže další hra vitu. Yesss.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Expanding PS+, will carry over to PS4. PS3, Vita, and PS4 all for one price. Will still include Discounted games, cloud saves, instant game collection, and fully immersive multiplayer online on PS4. "Access to media services won't require plus." Membership has increased 144%. PS+ members get Driveclub PS Plus Edition for free for PS4, plus new games for free every month.

Jop, bude to pro všechny 3 konzole.

Odkaz ke komentáři

No tak to je docela podraz od sony..... Uvidime no jak to nakonec bude...

No me to jedno je, ps+ si hodlam platit i dal, ale prijde mi to dost nefer... Me se to ale zatim netyka, 4ku si rozhodne nebudu kupovat hned jak vyjde, za nejakych 20k, az tak po prvnim, druhem slevneni...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

nepster 399euro opravdu neni 20k a je to levnejsi nez nove telefony. Co jsem cetl,tak psn+ members online budou mit vsechny funkce free + jeste hry navic zdarma. Jinak bude stale moznost si platit mesicni,3 mesicni poplatky. KONECNE ONLINE BUDOU POUZE DOSPELY :) decka konecne budou mit cas treba na masturbaci:D

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

ja se na vsechno podival na tube,bylo to tam rychle aktualizovane. Jinak dost mne zajima kolik bude ps4 mit uctu. Dalsi otazka bude vubec evropska ps4 podporovat usa ucet,kdyz tedka bude vsechno vice kontrolovane. Uvidime jak to pak bude vubec s tim sharing dat atd. Jinak verim,ze bude nejaka preorder akce ps4 pod 10 tis. Jsem pak zvedavy jaka bude nakupni cena, ale to zjistim pak ve firme.

Odkaz ke komentáři

Pokud zůstane PS Plusko na stejný ceně tak by to v současný době byla jedna z nejvýhodnějších předplacených služeb hehe.

mesic 9,99 ctvrtletne 15,99 a rok 59,99 usd tak to vsude pisi. Ono az sony rozdrti microsoft,protoze jen blazen by si koupil xbox one,tak se ceny mohu zvednout.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu