WHERESKILL Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 a to tam je v plusku jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 pokud jsem koukal dobre tak je u sly coopera free pro pluskare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 ale jen na us myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 Pokud jsem dobre koukal já tak.je to.jen hodinový trial Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 no kdyby mel nekdo hrozny zajem o psn+ na usa store,tak mohu nabidnout slot,ale nebude to levne,je tam toho o trochu vice nez na eu store konci nekde v cervnu ci srpnu nevim + neco jsem koupil zvlast jako guilty gear pouze na usa store nebo ratchet and clank hd trilogy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 No povídej :) jinak ten cursed crusade máš placku nebo z us store Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 No povídej :) jinak ten cursed crusade máš placku nebo z us storeOdesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 placku od mandaze , dohraji a pujde dal. Hra je takova prumer,ale 130 brutal zakonceni mluvi za vse. Miluju probednou kopim do krku a pak vytahnou druhou stranou. Popravde ten ucet mam par let,ani nevim co tam je. Ja jsem kdysi zkoupil cely store na eu a zbytek na usa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 (upraveno) tak nic, a ten sly cooper neni cela hra je to jen ten hodinovy trial Upraveno Červen 29, 2013 uživatelem WHERESKILL oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 ja tam nakupuji bezne,akorat musim kupovat kupony na ebay,ci pres toho forum,a kdyz nejde jinak tak oslovim kamose z californie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 No dobrá :) kolik chceš za pulecku + a placku vemu pokud půjde dal Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Je nějaká šance, že by mohla být v srpnu FIFA 13 nebo PES 13 zdarma pro PS+ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 to si myslim ze nebude takova hra na plus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Je nějaká šance, že by mohla být v srpnu FIFA 13 nebo PES 13 zdarma pro PS+ ? fifa 2013 tak za rok, furt je fifa jedna z nejprodávanějších her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Spise nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 ja bych uvital heavy rain :D rab bych si ho zopakoval .. jo prosim vas poradte mi kde najdu nabidku an dalsi mesice nebo tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Na playstation blogu Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 US+ obsah je vzdy informovan na zacatku mesice, takze zitra. Snad budou mit neco jineho nez nas, jinak ten Trial by byl na nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 muzes mi prosim poslat odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 http://blog.eu.playstation.com/ Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 US+ obsah je vzdy informovan na zacatku mesice, takze zitra. Snad budou mit neco jineho nez nas, jinak ten Trial by byl na nic :D Bude rad, ze mas jen trial, ja dal 380Kč za 3 mesice a ani jednu hru jsem nehral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Ty jo, ten heavy rain bych bral taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreisking Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 muzu se zeptat kdy budou nove hry? je zacatek cervence a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 meli by byt 3 ono to tak byva vzdycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 nejvíc se snad těším na B3, ten jsem na mým starým PC už nespustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 No na BF 3 bych se moc netěšil ... PS 3 asi nemá Frostbite 2 moc rádo , BF 3 je pro mně na PS 3 otřesný .... (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.