kovator Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Tak budou tyhle hry od 3 ,července Entering PS Plus in July: : Battlefield 3 ,Payday: The Heist ,Saints Row the Third ,Ninja Gaiden Sigma Plus ,Unit 13. Poslední dvě jsou na vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Je mi jasný, že to už nevypadá tak pěkně jak na PC ale až tak? Zlatej B1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 No na BF 3 bych se moc netěšil ... PS 3 asi nemá Frostbite 2 moc rádo , BF 3 je pro mně na PS 3 otřesný .... (můj názor) Nechápu jak tohle můžeš napsat, pro mě je to jedna z nejlepších her na PS 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Pro tebe možná, ale jak jsem napsal,byl to můj názor, když nepočítám o polovinu hráčů méně na Multiplayeru a menší mapy oproti PC verzi , tak ta grafika.U her mi o grafku nejde,ale BF 3 to má fakt hrozné.Nechápu jak můžou vydat Battlefield 4 ještě na současné konzole,to je fakt jen na to , aby vydělali peníze.Někde to i psali,že frostbite 2 na současných konzolí hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 souhlasim s wariorem moc se netes graficky to neni az tak spatne ale je to nejzabugovanejsi hra jakou jsem videl lituju ze jsem si to predobjednal a dal za to tolik penez ale zadarmo to nebudes spatne a urcite si i uzijes zabavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 nvm co tu strasite :D taky jsem mel BF3 predobjednany a hral jsem ho aktivne asi 3/4 roku a zadna hruza to teda neni .... asi jste moc rozmazleny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Pro tebe možná, ale jak jsem napsal,byl to můj názor, když nepočítám o polovinu hráčů méně na Multiplayeru a menší mapy oproti PC verzi , tak ta grafika.U her mi o grafku nejde,ale BF 3 to má fakt hrozné.Nechápu jak můžou vydat Battlefield 4 ještě na současné konzole,to je fakt jen na to , aby vydělali peníze.Někde to i psali,že frostbite 2 na současných konzolí hrůza. Mě to graficky tak špatný napřijde. Spíš naopak, jedna z nejlíp vypadajících multiplatformních her. Mnohem větší hrůza na konzolích je podle mě Cryengine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Tak o Crysis je na PS3 škoda mluvit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 BF3 je na ps3 hnusnej pokud jste hrali na pc na full hd,ale je to zdarma,takze i kdyby tam na mne koukala prdel nevadi mi to. Ja uz pomalinku prechazim na pc, protoze od te doby co jsem zjistil,ze muzu hrat pohodlne i na pc,diky xbox ovladaci,tak jsem nad miru spokojeny. A uzivam si krasy her,ktere na ps3 nikdy neuvidite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 muzu se zeptat kdy budou nove hry? je zacatek cervence a nic Aktualizace store je ve stredu jako vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreisking Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Aktualizace store je ve stredu jako vždycky díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 US+ ted maji "massivni" slevy, snad my budem mit taky. Na druhe strane Instant hry toho mesice maji ubohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 ty masivní slevy dostala evropa v podobě ps1 her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 ty CZE kody uz nejdou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 US+ ted maji "massivni" slevy, snad my budem mit taky. Na druhe strane Instant hry toho mesice maji ubohe. Sakra Ratchet and Clank Collection za 7,5$ škoda že to není u taky nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Tak kdy už se dočkáme těch her na červenec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Dneska kolem 16h. EU PSN jsou fakt linej, US to maji vzdycky updatovano hned rano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Battlefield 3 už je Free na storu, stačí dát hledat - stejně tak jako všechny ostatní hry, co tam mají být Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 tak sjem koupil na psn+ assassin creed 2 pres pc, muze nekdo vyzkouset,jestli je to trial ci ne,tvarilo se to jako full hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 to jsou trial verze, taky jsem si jich pár stáhnul včetně obou AC, pak jsem divil proč mi nejdou po hodině spustit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 no ja radsi na pc stahnu vsechno ve stredu co je free,protoze tam casto neco ulovim navic:) maji v tom nejaky bordel na usa store tam jsou casto chyby v addonech. Ok dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Jasný, však já si minule stáhl tu Jak and Daxter trilogy zadara také jen kvůli jejich chybě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 na us storu měli chybu..byl nebo stale je crysis 3 a call of duty ten posledni dil zdarma..prave sem dal stahovani prez kamose..neni to trial ale full verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Na ps3 nebo přes pc? Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 pres pc..ted to stahuju uz na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.