kovator Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 aj tak to jo to se omlouvam :) mam na vymenu slot na Last of us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 lol to je tady pekny offtopic, FFXIV co nema s psn+ nic spolecneho,kovator co neumi cist a neumi dat nabidku na vymenu slotu do spravne sekce. Shame on us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 16, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Hodil jsem to do cenových akcí, ale hodím to i sem: Globus Havířov PS+ na rok za 800,- ( měli poslední ) @ NeXus 7 via TT2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Má někdo stejný problém jako já s Uncharted 3 z PS+? Stáhnu, nainstaluju a nic.. hra se nezobrazí mezi dalšími.. Vůbec nechápu, co s tím.. Už se mi to takhle stalo podruhé. Stahoval jsem vše, hru, 2D Movies i 3D Movies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 a multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Má někdo stejný problém jako já s Uncharted 3 z PS+? Stáhnu, nainstaluju a nic.. hra se nezobrazí mezi dalšími.. Vůbec nechápu, co s tím.. Už se mi to takhle stalo podruhé. Stahoval jsem vše, hru, 2D Movies i 3D Movies. promin ale už to bylo řešené xkrát sakra...stahneš vše co je na plus nainstalujes a doinstalujes F2P multiplayer........!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 promin ale už to bylo řešené xkrát sakra...stahneš vše co je na plus nainstalujes a doinstalujes F2P multiplayer........!! Teď už to mají na storu tuším opravené, že pokud si hru teď znovu stáhneš přes store, tak se ti stáhne a nainstaluje všechno potřebné včetně multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 (upraveno) Opouší PS+: 31. Července: Battlefield 3 (PS3) 31. Července: Catherine (PS3) 31. Července: Malicious (PS3) 31. Července: Ninja Gaiden Sigma Plus (PS Vita) 31. Července: Unit 13 (PS Vita) Přichází na PS+ 31. Července: Need for Speed: Most Wanted (PS3) 31. Července: Mafia 2 (PS3) 31. Července: Spec Ops: The Line (PS3) 31. Července: Lego Lord of the Rings (PS Vita) 31. Července: When Vikings Attack! (PS Vita) Ta mě + za NFS a When Viking Attack :) Lego LOTR je taky fajn :) Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem Hamagen Dodání infa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Jinak koukám, že byly oznámeny PS+ hry na srpen: Entering PS Plus in July/August: 31st July: Need for Speed: Most Wanted (PS3) 31st July: Mafia 2 (PS3) 31st July: Spec Ops: The Line (PS3) 31st July: Lego Lord of the Rings (Vita) 31st July: When Vikings Attack! (Vita) http://blog.eu.playstation.com/2013/07/17/playstation-plus-in-august-need-for-speed-most-wanted-mafia-ii-more/#more-138129 :thanks: Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kon1468628177 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Zdravím, koukal jsem po netu a asi si zaplatím PS+, ovšem zajímá mě: je rozdíl mezi UK a CZ účtem a nabídkou v obchodě pro tyto země a tím, co obdrží v rámci PS+? Je mi jasný rozdíl USA X EU, ale pak občas vídám, že lidé zdůrazňují i UK vs. EU resp. i tady na foru se občas zmiňuje, že někdo má UK účet... Je tam nějaký rozdíl (kromě měny)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 v součastnosti vychází UK shop o pár korun líp ale obsah je stejný, jediný rozdíl v obsahu store je EU vs skopčáci tí nemohou hrát agresivní hry aby náhodou nevznikl druhej magor :D jinak doufal jsem v to DMC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Zdravím, koukal jsem po netu a asi si zaplatím PS+, ovšem zajímá mě: je rozdíl mezi UK a CZ účtem a nabídkou v obchodě pro tyto země a tím, co obdrží v rámci PS+?Je mi jasný rozdíl USA X EU, ale pak občas vídám, že lidé zdůrazňují i UK vs. EU resp. i tady na foru se občas zmiňuje, že někdo má UK účet... Je tam nějaký rozdíl (kromě měny)? Nabídka her v PS+ je stejná, hry na storu mají taky většinou stejné. Navíc tam mají nějaké věci pro stream filmů, hudby, ale to ti v ČR asi stejně nebude fungovat (nemám vyzkoušeno). Vzhledem k větší jednoduchosti nabití CZ účtu (karta, kupón) bych volil CZ účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kon1468628177 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Díky za odpověď, tak to já si tedy koupím ten normální CZ. Jinak ten DMC "měl" být jen v US, ne? A tam to ještě neoznámili. skopčáci tí nemohou hrát agresivní hry aby náhodou nevznikl druhej magorHehe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 chjo druhy mesic po sobe na plusku nic pro mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Mafii uz jsem dohral dávno, ale asi si jí dám znova :) měl jsem tu extended edition, ale tady k tomu asi žádné balíčky nedostaneme, co? To nfs je to 2012? E: vysvetlete mi prosim, co je dmc :D diky Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 stary MW na store už zase není :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Mafii uz jsem dohral dávno, ale asi si jí dám znova :) měl jsem tu extended edition, ale tady k tomu asi žádné balíčky nedostaneme, co? To nfs je to 2012? E: vysvetlete mi prosim, co je dmc :D diky Sent from my iPhone using Tapatalk 2 DMC Devil May Cry, bro:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Díky Readdy) vypadá to pekně, škoda že to teda milt nebudeme... No já věděl proč to nfs nekupovat..ani v těch vánočních slevách :D Škoda jen, že pokaždé když zapnu ps3, tak místo her z pluska stejně pouštím jen bf3 :DD Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 neeeeeee to lego LOTR bych chtel na ps3 sakra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Presne tak! :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Konečně Spec Ops! Mafii si rád zahraju znova, MW sice mam ale aspoň bude s kym dát MP. Jediný zklamání LEGO LotR, kde by byla fakt lepší PS3 verze (a naopak MW Vita verze ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 však oni vědí, co na ps+ dát - hlavně ne ty tituly za který si lidi rádi připlatěj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 (upraveno) Uvazoval jsem o koupi Most Wanted a ono bude zdarma :D Skoda ne DMC. No variety is spice of life XD Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem kingcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 tak doufam ze to dmc aspon bude na US+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 žádný rozdíl není, jen na UK budeš mít služby co nemá ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.