hosanek Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Lego LOTR trochu ocením, ale most wanted na vitu by byla jiná liga :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Budte radi, ze EU+ davaji jen Vita hry, zatimco US+ no pokud jste spokojeny se PSX nebo PSP hrami, tak se nestezujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 To jo, ale občas tam nahazujou takový mr*ky, že bych byl vděčnej za kvalitní PSP Game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2013 dneska by tam mel byt zlevneny hitman trilogy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Už by to mohli změnit, čekam na mafii jak malej... i když ji mam už na PC sjetou... jinač bude v CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 (upraveno) tak na internetovych strankach jsou tedka vsechny online pass k need for speed zdarma edit: ke vsem hram online pass zdarma od EA, takze konecne to vyuziju u svych bazarovek online a trophy:) Upraveno Červenec 31, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 (upraveno) Už by to mohli změnit, čekam na mafii jak malej... i když ji mam už na PC sjetou... jinač bude v CZ? Hrál jsem demo ze storu a mělo to českej dabing, takže snad čeština bude. Jinak už to na storu je, takže jdu sosat. EDIT: tak nic... Se s tím dneska nějak loudaj. Upraveno Červenec 31, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 na store je trial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Presne tak, rano jsem stahl trial verzi mafie a kolem dopoledne po dohrani trialu se aktivovala na plnou. Jinak v cestine hra neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 za se tam je bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Ježiš co tam dělají...to je děs! Jediná hra která zatím jde stáhnout je Spec Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 OT: beta killzone mercenary, kdo nedostal e-mail ať jde na https://psnbeta.eu.playstation.com/killzone_mercenary/ Asi už nechtějí, aby si od nich něco stahoval zadarmo tak to 100x kontrolují :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 uz tam je mafia a nfs ?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 už je tam vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 takže je to tam v běžném časovém rozmezí jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smollhouse Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 zdarec hoši pro psn+ členy je tam NBA 2K13 free asi omylem. ted jsem to začal stahovat. tak rychle než to zruší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 tak jsem to koupil přes web tak snad to pude stáhnout na ps3 :D, ikdyž nevim jestli zrovna basket je to pravé ořechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 OT: beta killzone mercenary, kdo nedostal e-mail ať jde na https://psnbeta.eu.playstation.com/killzone_mercenary/Asi už nechtějí, aby si od nich něco stahoval zadarmo tak to 100x kontrolují :D já klíč nemám, a ten odkaz mi nefunguje nemáš ještě jeden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 to NBA jsem chtel zkusit diky moc :)) mam to misto mafie tu uz bych nehral mam z ni platinum a navic neni cze nebo je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 nevim jestli to vite,ale je akce na Sly Cooper: Thieves in Time za 375,- a po nakupu mate i free verzi na psvita.:) Cross-Buy – buy this product for PS3™ and get the PS Vita version at no additional cost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Je to ta verze s dabingem ? Demo v cz bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Valis, já předtím psal e-mail na betu, takže jsem se tam pak přes blog přihlásil a dostal jsem klíč (jen jeden), to NBA 2K13 je cool - doufám, že tam chvíli zůstane, aby si ho lidi stáhli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Je to ta verze s dabingem ? Demo v cz bylo. http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=vychazi-sly-cooper-thieves-in-time-v-cestine-173796 na konzolistovi pisi,ze to ma dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 to me moc nebavi sly .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Valis, já předtím psal e-mail na betu, takže jsem se tam pak přes blog přihlásil a dostal jsem klíč (jen jeden), to NBA 2K13 je cool - doufám, že tam chvíli zůstane, aby si ho lidi stáhli :) ja tam taky posilal z vice mailu, ale nepostestilo se na me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.