seth123 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 tak jestli to někoho zajímá tak aby vám hrála vaše hudba musíte mít vytvořený playlist, mosím to pak zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 jee to NBA mne mrzi to bych radsi nez vsechny ty chujoviny co tam tento mesic sou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Sakra člověk jede na 2 dny pryč a přijde tím o NBA to zamrzí a ještě zpráva o tom, že MAFIFA 2 není v CZ alespoň titulky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Slysel jsem, ze NBA 2K13 servery budou uzavreny v listopadu, snad jsem spatne slysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Slysis dobre :D proc takovou hru nedat do PS+ byt jen pro Spojené Arabské Emiráty, že (díky za chybu!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 2K13 měla bejt jen pro UAE? Myslim že vim proč a místo který hry :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Jj, měla...Spec Ops? :D ještě by byli agresivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Asi se nějakýmu šejkovi nelíbilo že je v mrakodrapu co vlastní moc písku ;) Jinak, je docela vtipný se podivat dva roky zpátky co tehdy PS+ nabízelo. Jak si to tehdy mohl někdo předplatit (včetně mě) to nechápu :D Playstation Plus August 2011Free PSN: Crash Commando, Aug 2 Free PS One: Destruction Derby, Aug 2 Free minis: Dr. Maybe and the Adventures of Scarygirl, Aug 2 OMG-Z!, Aug 2 Free DLC: Funky Lab Rat: Challenge Bundle, Jul 26 Free Exclusive In Game Item: Section 8: Prejudice Hunter Armor, Jul 26 Exclusive Discounts: SEGA Rally Online Arcade - 50% off, Jul 26 (One Week Only) Eat Them - 50% off, Jul 26 One Epic Game Mini- New Release 50% off, Aug 2 Farm Frenzy Mini - 70% off, Aug 2 Full Game Trial: Dragon Age: Origins, Aug 2 Far Cry 2, Aug 2 Free Dynamic Theme: City Dynamic Theme, Aug 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Funky Lab Rat :D joo to jsou vzpomínky, ..ještě za plnou cenu, že? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 to deepthroat: ja to chapu, proste to jednu dali za nejakych 950 a proste neslo odolat. Je to tak 2 nebo 3 roky co jsem to koupil na podzim a pak cumel na vyprodeje,kde diky pns+ byli skoro 70% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 A tohle je jako schválně? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Asi se nějakýmu šejkovi nelíbilo že je v mrakodrapu co vlastní moc písku ;)Jinak, je docela vtipný se podivat dva roky zpátky co tehdy PS+ nabízelo. Jak si to tehdy mohl někdo předplatit (včetně mě) to nechápu :D tak to taky nechápu:) až do loňskýho léta to byla hrozná služba, sem se dycky při aktualizaci smál, jak na to můžou někoho nachytat a hele - deepa jo:) za to teď je to pecka, ale už by měli dát slevu, musím prodloužit, většinu her jsem za ten rok nestihl zahrát... A tohle je jako schválně? :D zpomal, valíš to moc rychle, voe:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 to nfs je děsný, protihráč když přejede přes hřeby tak nic, i s pomalejším autem vás v klidu předjede, policie páchá kamikadze přímo a pouze na vás, pro policii neexistuje nikdo jiný jen vy, s autem vyhrajete 6-7 závadů a není s ním co dělat, ale i tak se to dá hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 nfs se hlavně nedá vůbec hrát, už chápu proč to tam dali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 co se na tom nedá hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 mam problém s aktualizací NFS, už to dělám po 2. a vždy tak v cca 95% to hlásí 4 minuty do konce, ale at čekám o mnoho déle, nedoaktualizuje se to do konce :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 da se to hrat ale to ovladani je fakt orisek ja mam vetsinou na vyber 3 moznosti: vnejsi svodidlo,vnitrni svodidlo,auto :D , ted jezdim s corvetou a ta mi sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 (upraveno) doaktualizuje :D mě to psalo 5 min a za hodinu to bylo hotové stačí jenom vydržet edit: nfs není simulátor, mě toto arkádové ovládání perfektně sedí a bez držení plynu a brzdy součastně daleko nedojedeš Upraveno Srpen 2, 2013 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Jelikož to je od výrobců Burnout tak jsem čekal úplně jiné ovládání, ale musím říct ,že horší ovládání jsem nezažil, hodně mě to zklamalo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Jedinou výtku mám fakt k tomu ovládání DS3 (uplyne snad 1s než se mi podaří zatočit), ale to se řešilo všude na netu už v době vydání. Na pc to tak hrozné ale nebylo. Arkádové ovládání mě bavilo jen u originálního NFS 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Kdybych jezdil s náklaďákem, tak si nato nestěžuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Hodně lidí se na ovládání a jízdní model stěžovalo při vydání, to mě taky odradilo to koupit a pořídil sem si to až po několika měsících. A neměl sem žádnej problém, nechápu co všem vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Možná jen to, že je to trochu jiný než u ostatních arkád :) třeba si na to zvyknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 je to stejný jako u Hot pursuit, možná lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 tak to v zadnem pripade v HP je to lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.