deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Určitě lepší než v HP, tam si jezdil furt ve smyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 to sice jo ale aspon si tu zatacku pekne vybral i kdyz tam bylo auto tady ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Nenašel by se někdo kdo by šel na nfs multiplayer ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 ja bych multak nfs klidne dal jen co zjistim kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 tak už hodinu a půl čekám až se načtou 2% aktualizace u NFS, to už ale není normální, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 s tou aktualizaci jsem mel stejnej problem a udelal ji az na podruhy poslednich 5% mi stahovalo nekonecne dlouho jsem myslel ze je problem u me ale koukam ze u EA jak me to ze zacatku moc nebavilo a myslel jsem ze s tim skoncim a smazu tak me to potom dost chytlo a dneska to hral skoro 6 hodin v kuse :D a nechapu proc si stezujete na jizdni model u me zadnej problem ale stejne bych nejradsi aby criterion udelal burnout na ps4 a EA sehnalo nekoho poradnyho na NFS underground 3 to bych si posusnal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 s tou aktualizaci jsem mel stejnej problem a udelal ji az na podruhy poslednich 5% mi stahovalo nekonecne dlouho jsem myslel ze je problem u me ale koukam ze u EAjak me to ze zacatku moc nebavilo a myslel jsem ze s tim skoncim a smazu tak me to potom dost chytlo a dneska to hral skoro 6 hodin v kuse :D a nechapu proc si stezujete na jizdni model u me zadnej problem ale stejne bych nejradsi aby criterion udelal burnout na ps4 a EA sehnalo nekoho poradnyho na NFS underground 3 to bych si posusnal :D hral jsem ted 2 hodinky a uz taky v pohode, nesmi se to pustit, hrat 10 min a vypnout, to si clovek nezvykne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 hral jsem ted 2 hodinky a uz taky v pohode, nesmi se to pustit, hrat 10 min a vypnout, to si clovek nezvykne :) Já už jsem most wanted a nevím co dál, jezdit všechny závody u všech aut rozhodně nebudu a na trhání rekordů to tak nevidim... Takže teď multiplayer... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 a co ten spec ops ? hrali jste ? ten jsem taky zkousel ale ten me nechytnul jeste vic :( :D nvm jestli se premahat a doufat v zlepseni .... prej to ma supr pribeh ale ta hra je (aspon teda ze zacatku) desna nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 Asi musis zkouset dal, snad se to povede... Nebo smazat hru a nainstalovat znovu, nic jineho me nenapada.... Ale jak ja to nesnasim, ze si z psn stahnu hru, spustim ji a hned update! To nemuzou dat tu nejnovejsi verzi rovnou ke stazeni?! :dozey: Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bednas Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 To mě taky štve celou noc to stahuju a ráno jak vstanu, že si zahraju a ono nic ještě 2 hodiny update :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 Ja to vzdycky delam tak, ze hru spustim, jestli bude nejaky update, zalezi na velikosti, mala tak to necham stahnout, velka tak na to cru, spustim jinou hru a necham ten update na pristi automaticky update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 No v tomto je bohuzel lepsi xbox... jsou na PS3 naprd :( Dokonce i ty nesmyslne instalace. U xboxu jsem nikdy z netu nic neinstaloval, proste se to stahno a hned to jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 Tojo, ale to se týká pouze těch právě stažených her z PSN (Taky nechápu co by jim udělalo kdyby tam nahazovali aktuální verze). Ostatní updaty mi ošéfuje automatic update, nehorázná parádička, kamarádi bez pluska vždycky čekaj než jdou hrát, ale já jsem ready 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 slyšel jsem dobře AC3? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 jojo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 co to? :).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 co bude dalsi mesic v plus ?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 kdyby jste se dívali, tak víte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 kua dival jsem se celou dobu akorát zrovna při tomto jsem usměrňoval dceru at je potichu a maže do pelechu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 vi se jen AC3 dalsi hry oznami asi nekdy v dalsich dnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 tak to napis ne ? :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 kua dival jsem se celou dobu akorát zrovna při tomto jsem usměrňoval dceru at je potichu a maže do pelechu :( ho neres,je jeste zmateny z vikendoveho pruvodu:) bude to bohuzel ac3,kteri maji vsichni. Otazka je,jestli s washingtonem ci ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 headhot :D já věděl proč ho nekupovat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Ja nehral jeste ani revelations, takze budu to muset dohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.