patasus Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 na playstation fóru smazali ohledně informace, zda bude Jak and Daxter cross-buy, odpověď (ta zněla, že nebude z oficiálního zdroje) =) z čehož usuzuji, že chtějí aby lidé byli přesvědčeni, že bude....proč jim zbytečně brát naději, že to tak nebude (už jsem se v tom zamotal), i tak je to další skvělej měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 No nevim, ale J&D uz tam jednou letos byl pro Vitu, ne? A taky to nebylo cross-buy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 byl ale pouze asi hodinu opět se tam někdo sekl, přemýšlím, že budu příští týden sledovat každých 10 min web store každý měsíc tam býva +1 hra na chvílu zdarma :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 jenomze to byva jen tehdy kdyz se nektera z tech her nemuze prodavat v nejake zemi tudiz oni dostanou jinou,ale ted nic takoveho napsane nebylo tudiz tam asi nic nebude :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Z (ne)duveryhodneho zdroje na rijen budou: Giana Sisters Twisted Dreams Dragon Dogma Dark Arisen SFxTekken Vita dalsi nejsou znamo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 jo giana sisters bych si nechal líbit, snad to bude přenější jak to DMC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyschot Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 zname takové zdroje :D nech si zdat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 (upraveno) a co to je za zdroj? Upraveno Srpen 25, 2013 uživatelem limec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Dragon Dogma, však to vyšlo tak před měsícem. To dost pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Dragon Dogma, však to vyšlo tak před měsícem. To dost pochybuju. Vis vubec o cem mluvis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Jupiiii assasin 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 panove chtel jsem se zeptat bylo uz v ps+ journey ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 (upraveno) No Most wanted bude/bylo (teď nevim) jen pro PS3 a ne pro vitu takže bych se nedivil kdyby tomu tak bylo i tady. Bohužel ta vita je hrozně oholená, neříkám že tam nechodí kvalitní tituly, ale oproti PS3 je jich hrozně málo :(( Vim že obecně jich je málo ale žádnej AAA titul jako Fifa13,NFS:MW ani Assasin's creed 3 na PS+ nebyl, na PS3 je každej měsíc minimálně jedna hra, fakt dobrá a hratelná, štve mě to protože já Plusko kupoval hravě kvůli Vita hrám, navíc jsem Pska teď prodal. E: Tak podle tohoto článku to úplně nevypadá na cross buy u toho Jaxe :( http://blog.eu.playstation.com/2013/08/22/playstation-plus-in-september-assassins-creed-iii-jak-daxter-trilogy-more/ Btw, kterej je měsíc kdy příjdou ty nové roční hry? Říjen? Díky. Upraveno Srpen 25, 2013 uživatelem hosanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 panove chtel jsem se zeptat bylo uz v ps+ journey ? Nebylo, ale čekám ho tam každej měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 (upraveno) uz jste se zapojili do souteze o ps4? mate cas do konce srpna http://psplus.eu.playstation.com/quiz/ Btw, kterej je měsíc kdy příjdou ty nové roční hry? Říjen? Díky. to jako fakt? jsi byl zavreny v bunkru bez internetu? dyt je menili ted nedavno Upraveno Srpen 26, 2013 uživatelem limec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Btw, kterej je měsíc kdy příjdou ty nové roční hry? Říjen? Díky. Vždyt´ to bylo v červnu, nebo teď někdy nedávno.. :D Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 asi budu za trubku, ale co to jsou ty "roční hry" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 hry, které jsou rok v PS+ je to uncharted 3, x-com a asi saint row. Možná myslí roční update psv tak ten by měl být někdy listopad/prosinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 (upraveno) Tak vzhledem k tomu, že si hošánek stěžuje na nedostatek her pro Vitu, tak určitě myslí "roční hry" pro Vitu. Ty hry byly přidaný 21.11.2012, takže bych čekal update 27.11. uz jste se zapojili do souteze o ps4? mate cas do konce srpna http://psplus.eu.playstation.com/quiz/ jj, já to vyplnil, odeslal a pak jsem si všiml, že to není pro ČR. Takže vyhrajeme velký kulový:cry: This competition is open to respondents in the following countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, The Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Slovakia, Switzerland and the United Kingdom. Please refer to the terms and conditions for further information. zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2013/08/09/win-the-ultimate-gaming-package-with-playstation-plus/ Upraveno Srpen 26, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 draku :D ale tam bylo zaškrtnout ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 To sice bylo, ale pro ČR ta soutěž bohužel neplatí - v postu výše jsem doplnil detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Uhm, myslel jsem ten update té stále kolekce her konkrétně pro PSV, PS3 je změněná, ale na vitu tam zůstává Uncharted : GA a Gravity Rush. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Zdravim tak už je tam na stažení Jak and Daxter: The Trilogy jak na ps3 tak na ps vita.Musí se to vyhledat přes vyhledávaní.V ps+ nabidce to totiž zatím není. Ja už stahuji a moc se teším.Ale třeba Assassins Creed tam ještě není ale bude tam určitě každou chvilku. [h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Tak už je tam aji Assassins Creed 3 zdarma ke stažení opět musíte vyhledat pres vyhledavač jinak se vam to neukaže.Přeji dobrou zabavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Zdravim tak už je tam na stažení Jak and Daxter: The Trilogy jak na ps3 tak na ps vita.Musí se to vyhledat přes vyhledávaní.V ps+ nabidce to totiž zatím není.Ja už stahuji a moc se teším.Ale třeba Assassins Creed tam ještě není ale bude tam určitě každou chvilku. Tak verze pro vitu mi pise, ze nejsem eligible to purchase :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.