maku_CZ Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Tak uz to fici a docela slusna rychlost downloadu :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 ted stahuju jak a dexter pro ps3 a neni tam ps plus free žlute ale normalne free :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 chtělo by to nějakej seznam co bylo a bude za hry na ps+ http://www.ps3trophies.org/forum/ps3-discussion/198601-list-eu-playstation-plus-igc-free-games.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 taky jsem si toho vsiml ale nejde to stahnout bez pluska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 oni to hned opravili ale ja to stahl i bez pluska na mem uctu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 tak gratuluji hosi;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 taky tak... OT: dej buh za svět Oblivionu.. i když teď jsem se nakazil Vampirizmem takže zitra budu muset obíhat lečeni :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Někdy jsem rád za ty hry co si chci koupit, nakonec tak neudělám a objeví se na ps+. Protože v případě Jaka a Urban Trial bych litoval peněz. Ten framerate je fakt něco hroznýho, hlavně u Jaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Mám dotaz, kupoval někdo z vás PS+ na rok + 90dní zdarma? Stačí jen normálně prodloužit a ty 3 měsíce dostanu automaticky? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Já si rok koupil a ano, 90 dní navíc jsem dostal rovnou a bez ničeho jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 na forme platby v tomto pripade nezalezi? at uz to koupim primo na storu, nebo koupim nejaky amazon kod, atd..? vzdy dostanu ty 3 mesice navic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 To už ale bohužel netuším, já nakupoval přímo přes Store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 a jeste jedna otazka absolutniho amatera - kdyz mam jeste PLUS platny rekneme pul roku a ted si zaplatim ten rok, prodlouzi se mi ten pul rok o dalsich tech 15 mesicu? abych jakoze traba o ten zbyvajici pul rok "neprisel"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 a jeste jedna otazka absolutniho amatera - kdyz mam jeste PLUS platny rekneme pul roku a ted si zaplatim ten rok, prodlouzi se mi ten pul rok o dalsich tech 15 mesicu? abych jakoze traba o ten zbyvajici pul rok "neprisel"... Ano prodlouzi, o nic neprijdes. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 na forme platby v tomto pripade nezalezi? at uz to koupim primo na storu, nebo koupim nejaky amazon kod, atd..? vzdy dostanu ty 3 mesice navic? je to závislé na koupi ze store, z předplaceného kódu ten bonus nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Na storu je Assassin's Creed sale. AC3 season pass je pro majitele PS+ za krásných 364,50 Kč. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/assassin's-creed-iii-season-pass/cid=EP0001-BLES01667_00-PASSASSINS000016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 do kdy je ta akce 12+3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 do kdy je ta akce 12+3 do 20. září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman_CZ Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 kdyby aspon ten assasin byl v češtině... nevím proč hry s českými titulky/dabingem nezpřístupní a nechají pouze v jiných jazycích - demence ze strany sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 A ten season pass ceskej je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 chtel jsem se zeptat jak funguji ty automaticky patche her ? je to jen na digitalni verze nebo i na krabicovky ? jestli i krabicovky tak k tem se stahuji patche dokud jsou v game data ulity nebo jen kdyz je hra v mechanice ? nebo uplne jinak ? diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Digitál i krabicovky. Musí bejt nainstalovaný a alespoň jednou spuštěný. Disk v mechanice bejt nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Zdravim, som zo slovenska a planujem kupu bundle ps3 a gta5, a tiez by som si chcel kupit ps+ kym je ta akcia na 3 mesiace zadarmo. A chcel by som sa opytat ze ci si mam zalozit cesky ucet (kedze SR nieje) a pridat tam svoju kartu a cez konzolu kupit ps+ aby som dostal ten bonus, pojde to tak ? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Zdravim, som zo slovenska a planujem kupu bundle ps3 a gta5, a tiez by som si chcel kupit ps+ kym je ta akcia na 3 mesiace zadarmo. A chcel by som sa opytat ze ci si mam zalozit cesky ucet (kedze SR nieje) a pridat tam svoju kartu a cez konzolu kupit ps+ aby som dostal ten bonus, pojde to tak ? Dakujem. S dobíjením peněženky přes kartu zkušenosti nemám, já používám tyhle kupóny http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-live-cards-1000kc/ Prodávají se v hodnotě 500 a 1000 Kč, pomocí nich nabiješ peněženku na českém PSN účtu a pak si za to na storu koupíš PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Takže cez kreditku to nepôjde :/ a na UK účte keby som si chcel poslať peniaze cez paypall tak mi pôjde slovenská karta ? či ešte stále aj na to potrebujem UK kartu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.