pejtrix Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Zdar, ja mel problem s tim jeste vetsi, vsechno se v pohode stahlo, dal jsem to instalovat a asi do 85% vse bez problemu. Pak se instalace hrozne zpomalila a 1% trvalo cca pul hodiny... hruza, celkove instalace zabrala 7,5hod ale potom to bezelo uz v cajku. Asi je potreba vetsi trpelivost ;-) jo vcera jsem to taky nakonec nainstaloval a des bes 80% jsem mel do pul hodiny a zbytek se pak instaloval asi hodinu ... nechapu co s tim capcom vyvadel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 jo vcera jsem to taky nakonec nainstaloval a des bes 80% jsem mel do pul hodiny a zbytek se pak instaloval asi hodinu ... nechapu co s tim capcom vyvadel mě to zase pořád, psalo že mám málo místa na disku, měl sem tam volných 21 GB a hra potřebovala 12, tak se to promazal a až tam bylo cca 30GB volných pak to teprve šlo stahovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 To je normalni ze hra vyzaduje dvojnasob. Instalacka je zabalena musi se rozbalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Tak některé výhody PS+ už nebudou jen pro předplatitele.. Tento týden na PS3 vyjde nová aktualizace firmware ve verzi 4.50. Přináší novinky hlavně pro hráče bez PS Plus. - Nově totiž i oni mohou využít službu automatického stahování aktualizací do her a konzole. A samozřejmě i automatické stahování her zakoupených přes webový PS Store, pokud si je dáte do fronty na stahování. - Trofeje nyní půjdou schovat a nikdo je nemusí vidět, pokud nechcete. - Data z PS3 na Vitu půjdou přenášet jednoduše přes Wi-Fi, bez kabelu. (podobně jako to umí PC>Vita) Zdroj: PlayStation cz/sk - fb. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 na ing jsem cetl teda jestli jsem to dobre pochopil ze ty automaticky aktualizace se vztahujou jen na digitalni verze her tak nvm co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Však ten můj příspěvek neříká že by to tak být nemělo. :) Je to i celkem logické, pokud je hra bd a ne na disku v ps3, tak není možnost jak zjistit, že jsou dostupné aktualizace. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) Pokud se ti z hry na BD něco nainstaluje do složky "Game Data", tak se pak pro hru stahují automatické aktualizace taky. Jinak konečně udělali přenášení dat mezi PS3 a Vita přes wifi, ten kabel byl fakt směšněj. Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 stejne vsechny veci okolo psn+ jsou nezajimave,dulezite jsou jen free hry o nic jineho snad ani nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Však ten můj příspěvek neříká že by to tak být nemělo. :) Je to i celkem logické, pokud je hra bd a ne na disku v ps3, tak není možnost jak zjistit, že jsou dostupné aktualizace. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk to nebylo nic proti tvymu prispevku to bylo spis jen pro upresneni :-) a prave ani nvm jestli to teda je jen na digi verze nebo i normalne diskovy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 stejne vsechny veci okolo psn+ jsou nezajimave,dulezite jsou jen free hry o nic jineho snad ani nejde Treba ty automaticke aktualizace jsou k nezaplaceni. A planuju koupi druheho ps3, tak se tesim az vyuziju online storage for saved data. A jako zaloha je to taky super. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 ja mam automaticke aktualizace vypnute, u nekterych her jsem proste nechtel novy patch. Kdyz si treba vezmu Trine bez patche lehka platina po patchi 1,03 tezka platina. Ja si radsi o tom patchi prectu o co jde,nez abych to tam mel ihned nahrane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Z nejakyho duvodu se mi kompletne rozhodil download list (poradi her v nem). Mam cca 3 stranky veci "koupenych" 17.9.2013 i kdyz jsou to treba stare veci z roku 2012 atd. Nestalo se to nekomu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 každému kdo prodloužil ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 v sony se asi hecují co dáme lepšího příští měsíc :D Leaving PS Plus: 23rd October: Far Cry 3 23rd October: Mafia 2 23rd October: Spec Ops The Line (NBA 2K13 in UAE) 23rd October: Street Fighter X Tekken 23rd October: Touch My Katamari Entering PS Plus: 23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance 23rd October: Remember Me 23rd October: Oddworld Strangers Wrath 23rd October: MotorStorm RC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Pecka :) Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Nic moc teda, tenhle měsíc je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Prej nic moc, V KTERÉM PARALELNÍM VESMÍRU JE TOHLE NIC MOC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 opět bude supr měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Nářez a paráda, že nemám ani jednu hru z listopadové nabídky, je.bu na PS4, v klidu si dohraju všechny bomby na PS3 a možná v roce 2015 s BF5 o next-genu začnu uvažovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 skoda nic zajimaveho pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3NDor Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 SFxTK, FC3 a mafia jasna volba :D az sprovoznim HDD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 už druhý měsíc nic moc pro mě... :( MarkusT, ty hry co jsi vypsal jsou pro říjen (jen si nejsem jistý že jsi to pochopil z toho příspěvku :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3NDor Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 nepster ne jednou jsem mel PSN+ takze vím a proto doufám ze stihnu dat do kupy to PSko s HDD nejak :D jinak mam peska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 11, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 (upraveno) Si tak rikam kde na to kurna ma clovek brat cas a misto na hdd. Pro me urcite zajimava nabidka. @ HTC One Upraveno Říjen 11, 2013 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 jelikož FC3 mě stejně jako na PC nebavi.. sme zvědav na MGR :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.