Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

Zdar, ja mel problem s tim jeste vetsi, vsechno se v pohode stahlo, dal jsem to instalovat a asi do 85% vse bez problemu. Pak se instalace hrozne zpomalila a 1% trvalo cca pul hodiny... hruza, celkove instalace zabrala 7,5hod ale potom to bezelo uz v cajku. Asi je potreba vetsi trpelivost ;-)

jo vcera jsem to taky nakonec nainstaloval a des bes 80% jsem mel do pul hodiny a zbytek se pak instaloval asi hodinu ... nechapu co s tim capcom vyvadel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jo vcera jsem to taky nakonec nainstaloval a des bes 80% jsem mel do pul hodiny a zbytek se pak instaloval asi hodinu ... nechapu co s tim capcom vyvadel

mě to zase pořád, psalo že mám málo místa na disku, měl sem tam volných 21 GB a hra potřebovala 12, tak se to promazal a až tam bylo cca 30GB volných pak to teprve šlo stahovat....

Odkaz ke komentáři

Tak některé výhody PS+ už nebudou jen pro předplatitele..

Tento týden na PS3 vyjde nová aktualizace firmware ve verzi 4.50. Přináší novinky hlavně pro hráče bez PS Plus.

- Nově totiž i oni mohou využít službu automatického stahování aktualizací do her a konzole. A samozřejmě i automatické stahování her zakoupených přes webový PS Store, pokud si je dáte do fronty na stahování.

- Trofeje nyní půjdou schovat a nikdo je nemusí vidět, pokud nechcete.

- Data z PS3 na Vitu půjdou přenášet jednoduše přes Wi-Fi, bez kabelu. (podobně jako to umí PC>Vita)

Zdroj: PlayStation cz/sk - fb.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud se ti z hry na BD něco nainstaluje do složky "Game Data", tak se pak pro hru stahují automatické aktualizace taky.

Jinak konečně udělali přenášení dat mezi PS3 a Vita přes wifi, ten kabel byl fakt směšněj.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

Však ten můj příspěvek neříká že by to tak být nemělo. :)

Je to i celkem logické, pokud je hra bd a ne na disku v ps3, tak není možnost jak zjistit, že jsou dostupné aktualizace.

to nebylo nic proti tvymu prispevku to bylo spis jen pro upresneni :-) a prave ani nvm jestli to teda je jen na digi verze nebo i normalne diskovy :-D

Odkaz ke komentáři

stejne vsechny veci okolo psn+ jsou nezajimave,dulezite jsou jen free hry o nic jineho snad ani nejde

Treba ty automaticke aktualizace jsou k nezaplaceni.

A planuju koupi druheho ps3, tak se tesim az vyuziju online storage for saved data. A jako zaloha je to taky super.

Odkaz ke komentáři

v sony se asi hecují co dáme lepšího příští měsíc :D

Leaving PS Plus:

Entering PS Plus:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu