headhot Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 ds2 nemela vubec nic spolecneho z psn+, pravdepodobne sis stahl ticket,co byl dostupny par dni na psn store a zapomnel na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Nevíte proč po mě Store vyžaduje informace o kreditní kartě když si chci koupit měsíční PS+ ? Ve tý Store peněžence mám peníze dobitý přes Playstation network card Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Možná se PS+ nedá platit z peněženky. Stejně jako se něco nedá koupit kartou. Ale jistě to nevím, vždy jsem kupoval z karty. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Plusko jsem vždycky kupoval normálně z peněženky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 kartu to chce kvůli předplatnému možná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Plusko jsem vždycky kupoval normálně z peněženky. Aji na CZ Store ? kartu to chce kvůli předplatnému možná :) Jakýmu předplatnýmu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 asi predplatne ps+ ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 18, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Aji na CZ Store ? Jakýmu předplatnýmu ? Pokud si koupis plus, automaticky se udela i jakoby predplatny proto ta karta @ HTC One Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Platit to jde různě, kartu to ale chce proto, že když ji tam zadáš, tak po vypršení období pluska se ti automaticky znovu obnoví a strhne si to peníze z tvý karty, proto je nunté tyto automatické obnovy vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Nevíte kam se z pluska ztratilo Stealth Inc? Dívám se na PS Blog a tam není psaný, že by ji z IGC odstanili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 25, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 Tak listopadové hry PS+ jsou již k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 (upraveno) Myslím, že se tady o tom nedávno někdo bavil - Dark Souls II beta mam v nabídce ps+ ke stažení. A jinak, v té nabídce mám i Remember Me a MotorStorm RC, ale stáhnou se mi to nedaří - nemám tam možnost přidat do košíku :( E: tak už mi to funguje. A Metal Gear Rising: Revengeance má 19Gb, takže si předem vyčistěte disky :D Upraveno Říjen 26, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 OT: chapete někdo system braněni v MGR? nejsem chopen přijit na to jak counterovat utoky... na netu jsem našel že musim pačkou proti směru utoku, ale jak zjistim jakym směrem? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 tak v listopadu na usa store psn+ pecka AAA+ soul sacrifice na ps vitu a jak jsem nedavno cetl,ze psn+ usa je horsi nez evropsky. Ano motorstorm rc vs soul sacrifice:D oddworld zustava u ubou stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Neboj, v EU bude v listopadu Soul Sacrifice určitě taky. A ještě jiný, lepší hry, než v tom tvým americkým:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Myslis v prosinci? Jelikoz listopadove hry uz jsou k dispozici tj. MGS Rising, Remember me, Oddworld Stranger wrath a Motorstorm RC. Ja tipnu bude Hotline Miami, Guacamelee, novy DMC a nejaky RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Jasně, myslím další várku. Na Vitu budou i 2 nový roční hry, já tipuju LBP, Plants vs. Zombies a třeba to Soul Sacrifice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 popravde rozdil mezi usa hrami na psvita a eu je propastny rozdil uz jen z toho hlediska,ze pulka u nas nikdy nevysla,a ani moc nepocitam,ze vyjde. Proto mam dve karty na prepinani mezi ucty, na trofeje u vity kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Prosím vás na ps+ my zbívá 32 dní dobyl jsem si dalších 90 ale furt mi to píše že mi zbývá 32 ? ale platba proběhla to se mi těch 90 dnů ukáže až po uplinutí 32 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 myslim si ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Prosím vás na ps+ my zbívá 32 dní dobyl jsem si dalších 90 ale furt mi to píše že mi zbývá 32 ? ale platba proběhla to se mi těch 90 dnů ukáže až po uplinutí 32 ? deaktivuj a aktivuj si svuj ucet a melo by to být ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Nejsem si ted uplne jisty, ale myslim, ze se tady nedavno resila ta beta Dark Souls II. Ted mi prisel email od sony, ze servery zase pojedou v tomto terminu: As this will be a global test session, it will be on Sunday 10th November 2013 between 07:00am to 10:00am GMT / 08:00am to 11:00am GMT+1. ..tak jen pripadne info... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 dark souls II beta se resi v sekci Dark Souls II a urcite ne v psn+ se kterou ta beta nema nic spolecneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 dark souls II beta se resi v sekci Dark Souls II a urcite ne v psn+ se kterou ta beta nema nic spolecneho Nemáš pravdu, s PS+ má beta Dark Souls 2 společnýho to, že je uvedena v PS+ Exclusives, podívej se ve svý PS3, já jí tam mám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 ok tak druha varka je exclusives pro psn+, u prvni varky tomu tak nebylo,tam to bylo o tom,kdo si toho vsimnul,tak si stahnul ticket a pak mohl hrat Prijmi moji omluvu nepster. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.