Mikeq Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Ahoj, mám dotaz ohledně G bodů, dají se využít G body nahrané na účtu s konzolí s úpravou RGH? Mám dual nand a rád bych je použil k zakoupení nějaké arkády a na live, jde to? A na co si mám dát popřípadě pozor, aby mi nezabanovali konzoli? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 G body jsou k nicemu a nic si za ne nekoupis, slouzi jen na chlubeni kolik si nahral bodu v hrach! Musis koupit Microsoft body bud tady na foru, na Aukru nebo pohledat prodejce na netu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Dobrý den chci si stáhnout nějakou hru na Xbox Live myslím Demo a dám dowloand a pak nějak za 3 sekundy mně to napíše Device full...V čem je prosím vás chyba ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 máš plnej hard disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 (upraveno) A jak si ho mám vymazat ? Upraveno Leden 16, 2013 uživatelem xAsassinsx slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 16, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Odinstaluj nainstalované hry nebo dema her na hardisku, pokud jsi nějaké nainstaloval. Jak velký máš hardisk v Xku?Pokud máš jen 4GB HDD tak to ti moc nepomůže! http://support.xbox.com/cs-CZ/games/xbox-games/manage-game-library http://support.xbox.com/cs-CZ/games/xbox-games/manage-games-data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Dobře,díky...Ano mám jen 4. Ale předtím mně to šlo stahovat v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 16, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Předtím to šlo než si ty 4GB zaplnil!Demo her má v mnoha případech přes 1GB takže jich moc nestáhneš a nezahraješ! Nevím co všechno jsi stáhnul nebo nainstaloval , ale 4GB je mooooc málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Ale pokuď vím tak se jde koupit větší,že ? Kde bych to sehnal tak levně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
med101 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 mám stejný problém ale u mě trvá všechhny testy zkušeni ale když du do dasbordu tak vše ok když zapnu hru log se mi to nemužu na livko zmačnu Guild conect to xbox live a napiše neco podobného jako u Werbb a když du znova na dasbord tak ok napíše že se připojuji na livko a vše ok nwm k.... co stim porad pls KeNny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diabolic Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Tak sem dneska na xku v nastaveni potvrdil nakou blbost a asi sem dohral, pri prihlaseni na avatara to po me chce Microsoft account email nebo co,vubec nevim co za email tam mam napsat,mam tam gold prosim o pomoc nevyznam se v tom :cry: dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Pro hraní online koukněte na http://xbslink-online.cz/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duso82 Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 prosim o radu..zkousel jsem to tu procitat,ale je tu toho moc a uz se v tom nevyznem.. mam xbox360 a nikdy jsem nebyl na xbox live,hraji jen na vypalenych dvd..ted bych se tam chtel jit podivat ,ani nevim jestli si muzu jen zahrat treba jen dema nebo fifu proti nekomu..mam flash LT + 3.0 a moje otazky jsou : muzu jit na live abych nedostal ban,co vse tam muzu delat s flashem a pokud uz ten ban dostanu,staci si neco v ixku prehrat,nebo uz je k nicemu? (to bych ani neriskoval a nesel tam)..pokud prijdu o nejake G body,mi nevadi ani nevim k cemu jsou..diky za rady ..doufam ze jsem to napsal srozumitelne..jsem na to lama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 prosim o radu..zkousel jsem to tu procitat,ale je tu toho moc a uz se v tom nevyznem..mam xbox360 a nikdy jsem nebyl na xbox live,hraji jen na vypalenych dvd..ted bych se tam chtel jit podivat ,ani nevim jestli si muzu jen zahrat treba jen dema nebo fifu proti nekomu..mam flash LT + 3.0 a moje otazky jsou : muzu jit na live abych nedostal ban,co vse tam muzu delat s flashem a pokud uz ten ban dostanu,staci si neco v ixku prehrat,nebo uz je k nicemu? (to bych ani neriskoval a nesel tam)..pokud prijdu o nejake G body,mi nevadi ani nevim k cemu jsou..diky za rady ..doufam ze jsem to napsal srozumitelne..jsem na to lama :-) S flashem můžeš ban dostat kdykoliv, a je jedno jestli hraješ pálené nebo originální hry, a jestli dostaneš ban, tak ho nijak nezrušíš nesmažeš, prostě si potom na live už neškrtneš, samotná konzole bude použitelná na offlie neboli singleplayer popř. Co-op :) pokud se v něčem pletu opravte mě někdo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duso82 Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 diky za rychlou odpoved..pouzitelna offlin znamena ze tak jak hraju doma doted budu moct hrat nadale,jen uz nikdy nebudu moct s timto ixkem na live? to by mi nevadilo.. co-op netusim co je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 diky za rychlou odpoved..pouzitelna offlin znamena ze tak jak hraju doma doted budu moct hrat nadale,jen uz nikdy nebudu moct s timto ixkem na live? to by mi nevadilo..co-op netusim co je.. ano, s banánem můžeš hrát tak jako do teď, co-op je hra s více lidmi, například 4 lidi na jedné konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashaZabluduu Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 ahoj, na xboxu moc nehraju ale zajímá mě jedna věc - mám ho nově upravený (nejnovější flash) - zajímalo by mě, jestli je nebezpečný hrát on-line pálený hry (nepáleno na upravené mechanice) a je velká pravděpodobnost, že dostanu ban? a druhá část dotazu - když si koupím GTA 5 originál - můžu hrát (v podstatě i ostatní origo hry) on-line bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 ahoj, na xboxu moc nehraju ale zajímá mě jedna věc - mám ho nově upravený (nejnovější flash) - zajímalo by mě, jestli je nebezpečný hrát on-line pálený hry (nepáleno na upravené mechanice) a je velká pravděpodobnost, že dostanu ban? a druhá část dotazu - když si koupím GTA 5 originál - můžu hrát (v podstatě i ostatní origo hry) on-line bez problémů? pokud vím, tak nikdo zatím neví podle čeho MS banuje, ale s flashlým xboxem je jen otázka času kdy banána dostaneš, i když hraješ originál hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashaZabluduu Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 pokud vím, tak nikdo zatím neví podle čeho MS banuje, ale s flashlým xboxem je jen otázka času kdy banána dostaneš, i když hraješ originál hry. škoda, kdybych to věděl na začátku, tak ho ani nenechám flashovat. Jinak ten ban - jde to nechat odstranit, nebo jsem pak navždy nahranej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 ban odstranit nebo obejít nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Kdy naposled microsoft udělal Banovou vlnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 18, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Co jsem četl, tak údajně proběhla 15.4.2012, ale nemám to z ověřeného zdroje. Každopádně předtím dlouho nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hidden Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám xbox slim a stále flash LT 2.0 (já vim, že jsem zaostalej ale mel jsem hodne her takže se mi nechtělo přecházet na LT 3.0). Dotaz je takovy, dnes mi prisel batman arkham origins collectros edition a jsou k tomu na stahnuti DLC. Na Live jsem se zatim nikdy nepripojoval, mohl bych se pripojit a stahnout ty DLC nebo dostanu Ban a nebudu si moct vubec zahrat? O multiplayer mi nejde jen o ty DLC, díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 hlaška your profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality pri spustení kazdemo multiplayeru ? co s tim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 3, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Nejdřív se zeptám na celkem jasnou otázku - máš Gold? Pokud jo, zkus se lognout na stránkách Xbox Live a podívat se, jestli máš nastavený profil na "Adult" a ne něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.