folty.hans Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 hééj tak to je mazec, to nás bude fakt kotel..... TAKŽE REKAPITULACE : RAVEN, KAPR, WOJAN, ROBINHO, FOLTY.HANS, TEKKEN90, MAREK2080, WIVER, MATTEO ....... a možná dorazí i WITEKS, EXIST a MINIKING :D suma sumárum.....9 na pevno a 12 v lepšim případě...hmmm tak to je síla ;) ještě čas dohodněte....mezi jednáctou a dvanáctou by to bylo nej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 No... vlakem do vypadá mizerně, eště se budu snažit dělat oči na rodiče, kdyby si náhodou chtěli udělat výlet do Liberce :lol: Dam vam vědět.. moc rád bych jel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 tak zejtra péra...btw. jakej že je ten čas????? jo a sraz před KFC ;) Witku neštvi a doval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 :cry: Kluci, ptal jsem se rodičů, dědy atd, ale nikdo mě tam nehodí, no a jet vlakem přes 3 hodiny asi se 4ma přestupama se mi fak nechce... někdy jindy.. :( :cry: - - - To už třeba do Prahy bych to měl lepší... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-cream´c Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 napište dyžtak v kolik...taky bych možná přišel ale nic neslibuju(teda jestli by ste mě chtěli) tady je kontakt na icq: 222-659-803 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 hele tak nakonec takto: V 11:45 sraz u KFC ..... když bude mít někdo zpoždění ať napíše na moje číslo: 737 509904 ..... noťas beru, kdo má hry na dvd ať vezme s sebou....to je tak vše k organizaci.....s pár lidma se už známe takže by neměl bejt problém..... Wítku to mě mrzí :(( tak snad příště :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Výsledky srazu 3 downgradlý PSP :D 1 zápas v Tekkenu s markem ( pak už se mnou nikdo nechtěl hrát :(.....:D) pár závodů v TOCE 3 v CMR 05 v AMV jedna vykouřená vodnice (mňam :D ) edit: sem zapoměl GTA VCS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 :D:D:D:D OMFG, xD :-D - - - - Fakt mě mrzí že jsem tam nebyl... :cry: :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 žlutej čaj ..... fuj, hnus..... :)))) a spooousta žlutejch kráámů ......... Wítku, přišels o hodně :)))), nedočkal si se toho, jak sem všechno vyhrál :oops: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 lol byl sem tam s klukama z basketu mezi treninkama a asi sem vas videl na vodnici. Nekolik manasu a jeden typek s notasem...ste museli bejt vy...ja zrovna nemel psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 cloud jj to sme byly my :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 ve čtvrtek nebo pátek bude další sraz...kdo přijde ? :D není problém udělat DG nebo flash PSP ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 ve čtvrtek nebo pátek bude další sraz...kdo přijde ? :Dnení problém udělat DG nebo flash PSP ;) :) wiver prijde....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bloody Hell Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 já taky...alespoň na chvíli...protože času je málo...ale potřebuju ten dw.:bash: řekněte, kdy a kde a já tam budu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manphis Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Ahoj kluci,mam na vas nalehavy dotaz,potrebuju odblokovat PSP aby me sli iso hry,jsem z Ceske Trebove ale dneska jedu do Liberce zakoupit PSP slim,myslite ze by si na me udelal nekdo chvilku aby me s tim pomohl?Snahu odmenim ... prosim ... dekuji za odpoved 495393158 ManphisRaines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Říjen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 tak se mnou počítejte péra, to je jasná páka...jen nemam noťasa tudíš i v psp mam už asi dva měsíce ty samí hry :) ... takže mi písněte kdy, kde a v kolik a já přídu ... tel. číslo : 737509904 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Taky bych někdy šel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 datum srazu: 26.10. od 14:00 KFC nebo McDonald( to je na vás :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Vsem se omlouvam za moji nepritomnost.... Pripletly se mi do toho nektere bohuzel neodkladne veci.... Jeste jednou sry....Snad priste....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 wiver ban na tebe :lol: (příště máš účast povinou :lol: ) no tak sme zase hráli ověřený a dobrý multiplayerovky(GTA VCS,SEga Rally,Tiger Woods je bomba - ale nejde mi :D , Toca 3 Tekken) :D flashnul sem jednoho Slima (Bloody Hell) s markem sme uzavřeli nějakej ten obchod, marek dostal v KFC slevu 25% + konečně našel jídlo který mu chutná :D no a nakonec se ukázal i folty s menším zpožděním :lol: ( :dozey: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Říjen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 ale spoždění nebylo tak hrozný :oops: a wiver to posral a to hodně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 takže bych to viděl na předvánoční srázek.....doufám že se sejde více lidí než posledne (já mam co říkat :oops: ) no každopádně nejdřív pište, kdo by měl zájem ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 hlásím se..dobrovolně :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 no kdyby taky ne tak ti dám takovou facku že ti slezou uši na jednu stranu :lol: kdo dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 No comment........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.