playerPS Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Mígl: Presne takjak pise ladislavczech, je to i na tom videu o stranu zpet, staci ho jen pripojit pri bootovani, potom ho muzes odpojit a hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Takže nejde na jednom hrát a zároveň jailbreakovat ? Tak to je nic moc. Já si včera objednal teensy, teď jsem to chtěl zrušit ale tak to už je jedno jestli další ovládač nebo teensy. EDIT: Anonym: sorry já to pochopil jinak :D myslel jsem jako odpojit ten druhej na kterým bude jb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Ne nadarmo se rika trpelivost prinasi ruze, ja uz chtel koupit od nekoho tady v bazacu, ale nakonec me to nekdo vyfouk, timto mu dekuju :D Pres HTC je to dost dlouhy ten JB, takze sixas to je parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Takže nejde na jednom hrát a zároveň jailbreakovat ? Tak to je nic moc. Já si včera objednal teensy, teď jsem to chtěl zrušit ale tak to už je jedno jestli další ovládač nebo teensy. Spatne vidis? :D 2 lidi nad tebou pisou, ze to staci jen pri bootovani - princip fungovani jsem tu kdysi psal i ja.. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Už se to tu zase zanáší debatama???? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 PS3 FTP Server v1.1b: Added new mount points: /dev_ms, /dev_sd, /dev_cf, /dev_ps2disc, /devps2disc1 Added IP address display for ease of use Added screensaver to darken screen after 1m, reawaken on controller input Fixed bug in relative paths for RNFR_Command (renaming bug) Fixed (..) parser to allow filenames with (.) Fixed CDUP from root directory bug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skaral Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 CFW funguje opět jen na 3.41?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 CFW funguje opět jen na 3.41?... Ano, vsechny upravy jedou pouze na 3.41 a pochybuju ze to bude jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Tutorial na jailbreak pomocí sixaxis ve španělštině je tady. // Anonymous_: tak to je docela vtip! Kazdej cekal, ze to pujde pomoci toho chipu v SIXAXISu a on tam jen strcil desku s PIC 18f2550 - takze defakto vubec nic zajimaveho... To muzete tuhle desku strcit i do volantu k PS3, do mysi k PS3 atd. a vyjde to nastejno.. Je jedno, jakou k tomu date krabicku - dulezite je, ze tedy krom spinace a USB portu nepouzil z ovladace zadnou elektroniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 No, takže to je úplně stejný, jako když si spájim vlastní JB + když to budu zkoušet pře ds3, tak ho mohu ..... a vyjde to ještě dráž! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Tutorial na jailbreak pomocí sixaxis ve španělštině je tady.// Anonymous_: tak to je docela vtip! Kazdej cekal, ze to pujde pomoci toho chipu v SIXAXISu a on tam jen strcil desku s PIC 18f2550 - takze defakto vubec nic zajimaveho... To muzete tuhle desku strcit i do volantu k PS3, do mysi k PS3 atd. a vyjde to nastejno.. Je jedno, jakou k tomu date krabicku - dulezite je, ze tedy krom spinace a USB portu nepouzil z ovladace zadnou elektroniku... omg to je gay :( já už se těšil :( nic jiného mi nezbejví než koupit asi orig nebo klon :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Tak to je smůla..co já teda pořídim. Poraďte co by pro mě bylo nejlepší,jsem obyčejnej uživatel windowsů a s nějakym programováním teensy nebo co to je bych měl asi problémy. Budu potřebovat i ten externí HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpio Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 O 2$ levnejsi na DX nez origo PSJ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44807 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3red Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 zvažuju, že se na to vykašlu a pojedu komplet origo. o mkv atd se nic moc nepíše, jedině to distro puštěný jako hry. torrenty taky nic moc, teensy vyprodaný, objednat jig z číny je loterie nebo strašně drahý, pořád vyčkávám i když mám MOVE a nemůžu na PSN a zkoušet hry. nevím nevím, no.... EDIT: smazat, je to jen info, toto je názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 O 2$ levnejsi na DX nez origo PSJhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44807 Nějak jsi nejsem jsitý jestli to je legitimní PS3break, aby to nedopadlo jako s R4kama na Nintendo DS, kde nové firmwary akorat blokovali ty klony :) Ale podle všecho je tenhle funkční, zaleží na dalších updatech od PS3break. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Takže na externí hdd nejdou zkopírovat hry větší jak 4gb?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ne nejdou, FAT32 na který musí být hdd naformátován podporuje pouze max. 4gb. Ptáš se ve špatném topicu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Aby ti PS3 našla externí disk, musí být naformátovaný na FAT32 a to podporuje soubory max. do 4GB (hry můžou být velké třeba 40GB, ale nesmí obsahovat soubor větší než 4GB). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Game ripper - tak nam kluci hakersky udelali zajimavy program...jedna se "shrink" ps3 her...proste si ze hry vyhodite nepotrebne audio, jazyky apod....objevuji se i teorie, ze by se mohla timto zpusobem odstanit kontrola FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 To je hodne supr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 velmi vymakana vecička :-) http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps-jailbreak-cloner-x3max-is-now-offering-x3switch-for-ps3-slim/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 velmi vymakana vecička :-) http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps-jailbreak-cloner-x3max-is-now-offering-x3switch-for-ps3-slim/ Uplne zbytecna vec! Nikdo to hlavne nekupujte. Určitě má každý tohle doma http://www.damedis.com/eshop/mainItemImage/Privod_prodluzovaci_6zasuvky_s_vypinacem_2m.jpg a pokud ne tak se to za pár koru dá v elektru koupit (i v zjednodušené a levnější verzi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 ladislavczech: Ale co se týče estetiky je to hrozný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 o ten opensource Backup Manager? Je v necem lepsi, nez ten klasickej? http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=67306 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 open source znamená otevřenej kod tak že si to každej muže přizpůsobyt jak chce je to jako linux taky je opensource :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.