huhla Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Zdravíčko, menší dotázek. Pokud mám PS3 s vadnou mechanikou a udělám JB, půjdou mi hrát zálohy her, které si stáhnu a nahraju na HDD? Nebo mám prostě smůlu a bez načtení libovolného origo disku mi to nepůjde? Díky moc za odpověď. Hry ti půjdou (ne všechny některé vyžadují přítomnost disku v mechanice), akorát si budeš muset podle managera vytvořit složku do které je budeš ukládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez_cz Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Zdar, mám dotaz. Mám konzoli, která už brzy pujdé do p...... Má už něco naběhané, tak si to zaslouží. Chystám se na novou, ale co s mým psn účtem? Bohužel mám účet přes 3 roky a už neznám hesla. Dájí se všechna data, včetně účtu nějak přesunout na jinou konzoli? Dík a hlavně mě nelynčujte za hloupé otázky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PechyN Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Díky za odpověd, navíc jsem to koupil s 3,56 FW :/ takže si budu muset ještě chvilku počkat. Snad to bude pořešené co nejdřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Zdar, mám dotaz. Mám konzoli, která už brzy pujdé do p...... Má už něco naběhané, tak si to zaslouží. Chystám se na novou, ale co s mým psn účtem? Bohužel mám účet přes 3 roky a už neznám hesla. Dájí se všechna data, včetně účtu nějak přesunout na jinou konzoli? Dík a hlavně mě nelynčujte za hloupé otázky. :) pokud budeš mít na obouch konzolích stejnou verzi FW půjde udělat data transfer, pokud máš na HDD nějaké backupy, tak ty budeš muset pravděpodobně přetáhnout přes FTP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri6609 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Ja nemam odpoved, ale otazku. Esli sem to blbe napsal tak sorry. Mam gran turismo 5, originalku, aby nedoslo k pochybum. mam 3.41, pouzivam ps3jailbreak, abych hral originallky ale z hdd. Gran turismo je samozrejme 3.50 nebo kolik, takze sem nekde precetl, ze zmenit eboot.bin, jo to sem udelal, hra jede, ale nejdou spustit licence a este nekolik jinych trati. Chci se zeptat, esli je to normalni a nebo esli neexistuje jina moznost jak spustit gt5 tak aby slo vsechno jak ma. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Nevím jak se to stalo, ale konzole se mi sama updatovala na 3.50 Bude lepší udělat downgrade znovu na 3.41 nebo upgradovat na 3.55 a udělat cfw ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 update na 3.55,pak na waninkoko v2 + install multiman/gaia/rogero :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Zdárek nainstaloval jsem do PS3 FTP Server a když to chci spustit hodí to chybu (An error occureed during the start operation) co s tím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Stáhni jeho nejnovější verzi popř. použí multimana, má ho už v sobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Čau, mám otázku... Stále ještě zůstávám na 3.41 a používám dongle a nejsem si jistý jestli už náhodou není čas na změnu v podobě CFW. Nebo jen přejít na Hermes CFW (3.41)? Opravdu nevím co je výhodnější, podělte se proto prosím o své názory a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Mám probůém se připojit na FTP i když jsem stahnul multiMAN. Pise ze me to nejde spojit se serverem. A to jsem tam zadal IP co se me ukazuje v mutimanu a port 21. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natanqer Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 ked mam system softver verziu 3.56 tak potom potrebujem aky jailbrek?a kde sa da zohnat ? prosim odpovedzte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Smůla, 3.56 jailbreaknout nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ahoj potřebuju poradit. Mám JB 3.41. A hry na externím HDD. Ale v open managerovi se mi hry neobjeví. Kam je mám nakopírovat? Hledám to tu celý večer a nic nemůžu najít. Ani ve FAQ JB se o tom nic nepíše tak nevím. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 To bude tím, že hdd máš v NTFS místo FAT32. Hry překopíruj přes ftp viz. http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 JO aha. Vidíš to. Ale i když dám hru na flash disk- formátování Fat32 tak i tak to nejde. Zkoušel jsem dát hru v .iso formátu pak jí i rozbalit. Dát do složky Game a podsložku pojmenovat kódem hry ( př: BO256) a tam vložit extrahovanou hru. A pořád se v Open managerovy neobjeví. FTP nechci nyní zkoušet chci to rozjet přes flash disk. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Takže potřebuješ teda exterňák nebo flashku naformátovanou na fat32, tam si uděláš složku GAMEZ a do ní budeš vkládat hry (Blus33112, Bles98098,.......). Tady ta složka např. Blus33112 dál musí obsahovat 3 složky PS3_Game, PS3_Update a PS3_Disc (nejsem si přesně jistej, píšu to z paměti). Pak si to můžeš třeba přes Open Managera házet na interňák. Nic na tom není, ty si ručně uděláš pouze složku GAMEZ a do ní dáš rozbalenou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komediantna3tiu Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Zdravim borci.. Pred 2ma rokmi som si kupil psku a snazil som sa najst niake veci ohladne hackingu, ale bolo to dost na nizkej urovni... predosle dni som sa k tomu pustil znova a docital som sa o jailbreak-u.... CHcem sa opytat ci sa mi ho oplati kupovat z takychto stranok http://www.ps3breakstore.com/ a ci neexistuje uz aj niake lepsie zariadenia ako jail break... mam FAT verziu so update-om 3.15... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malejrapik Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 chci se zeptat,jak mam z internetu stáhnout hru ASSASSINSa kde ji mam stáhnout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 To je opravdu tak težký se kouknou do PS3 DOWNLOADS zde na foru, nez napises o radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 chci se zeptat,jak mam z internetu stáhnout hru ASSASSINSa kde ji mam stáhnout?? se divim ze umis s JB spis cekam tvoji dalsi otazku ---> jak to mam zprovoznit? hry---> ps3iso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Kde můžu JB sehnat? Nikde jsem to nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Kde můžu JB sehnat? Nikde jsem to nenašel... Tu ho určite nenájdeš. Skús Aukro. Inak to už vôbec namá zmyseľ. Stačí ti Kmeaw 3.55 CFW firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 A jak funguje ten Kmeaw? To stačí stáhnout a pak to tam nějak hodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 A jak funguje ten Kmeaw? To stačí stáhnout a pak to tam nějak hodit? Hodiť môžeš zemiak. :) Ano stačí stiahnúť a nainštalovať. Inak pokiaľ by si chcel tento úkon urobiť, trošku si o tom naštuduj aby si neostal vysieť na mŕtvom bode. Ďalej pokračuj sem http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.