Friberg Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Cau, už ten offline jede v pohodě a je tam toho dost? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Jo je. Je tam toho dost. Pocital bych tak se 40 hodinama hrani minimalne.Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Až na to, že to hraní offline nefunguje jak má, kampaň lze hrát offline, na uložení ale člověk musí být online. Skvěle vymyšleno. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Mam ps4 uz nekolik let a jeste se mi nestalo ze bych nekdy byl offline, proc bych to delal ? drtiva vetsina mych pratel co hraji na ps4 taky vzdy vidam online pokud zrovna hraji na konzoli, tech dobroduhu co hraji offline bude minimum. Ano muze se nekdy stat ze vypadne server, ale to se stava i u Diabla a dalsich her jako GTAOnline, a pak taky nejde nic ulozit, takze v cem je problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Díky za odpověď. Připojenej jsem pořád, šlo mi jen o to jestli ta kampaň za něco už stojí. Online hrát neplánuji, nemám ted ani PS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2018 V 16. 1. 2018 at 18:04, tofi napsal: Mam ps4 uz nekolik let a jeste se mi nestalo ze bych nekdy byl offline, proc bych to delal ? drtiva vetsina mych pratel co hraji na ps4 taky vzdy vidam online pokud zrovna hraji na konzoli, tech dobroduhu co hraji offline bude minimum. Ano muze se nekdy stat ze vypadne server, ale to se stava i u Diabla a dalsich her jako GTAOnline, a pak taky nejde nic ulozit, takze v cem je problem ? Problém je v tom, že je to ♥♥♥ a trapný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 Tak brzy by měli dorazit další auta v podobě update - https://www.google.cz/amp/www.playstationlifestyle.net/2018/01/21/gran-turismo-sport-update-bringing-10-new-cars/amp/ tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portman Odesláno Leden 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 nemáte někdo scan obalu? Na netu nejde nikde najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 Máme všichni co kupujeme originálky a ne čorky z amazonu. Jinak update už zítra a celkem se na něj těším. Teď zkouším dávat výzvy z okruhů na zlato, některé jdou v pohodě a u jiných skoro létá ovladač po obyváku Btw ten zlatý čas na severní smyčce snad brali podle Manšousta, jiná možnost není. Marr, MaraTFSI a Ghost reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2018 Hele chlapi co s tim zase je? Nejde se mi prihlasit po updatu na 1.11 to pada s nejakou chybou....Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2018 Zas blbne psnko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Únor 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2018 Zdar, jsou nejak extrahovat fotky co udelam do ps a pozdeji do pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2018 Ahoj, osobně si stahuju své nadfotky přes pc na stránce gran-turismo.com. Přihlásíš sa tam a ve svém profilu v sekci galerie najdeš své výtvory. Uhřa reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Únor 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2018 Máme všichni co kupujeme originálky a ne čorky z amazonuMuzes to nejak rozvest? To uz jsou na amazonu v prodeji padelky (kopie) bluray disku? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2018 Klidně, přímo na amazonu se padělky nejspíš neprodávají, ale je veřejným tajemstvím že se nějakým kouzlem ztrácí disky z krabiček a ty ztracené disky se ještě větším kouzlem objevují v prodeji A všechny tyto disky mají označení / věkový rating pro německý trh Ghost reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Únor 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2018 Jo to jsem si vsiml ze tu nekdo nabizi "levne" nemecke placky bez obalu :-) Me spis zajimalo, zda uz je technicky mozne vyrobit falesne lisovane BD (pred 20 lety si jisti borci v CZ nechavali v Lodenicich (-to byla fabrika na gramo a cd desky) vyrabet lisovany CD s piratskymi plackami ale tam byl content uz normalne cracknuty :-) anebo jak to maji vlastne dneska sikmooci soudruzi z Sony vlastne zabezpeceno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Tak chlapci musim zvednout hodnocení na 8/10. Obsahu dost, malování dost, fotek hafec a online to celý drží. Pokud vydaj jeden update měsíčně budu spokojen, hlavne na těch tratích je treba pracovat. Online by potřeboval poškození, protože se kvuli neferovym soudruhum placam poradv Cečku... Vždycky me někdo na brzdach vynda...Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 To rád čtu....už na mě placka doufám čeká v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Teď už je to vážně vcelku hratelná gameska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Blbý je, že pořád nefunguje plně offline, resp. hrát kampaň lze, ale neuloží se progress vůbec dokud se hra nepřipojí k internetu,, tak k čemu to vlastně to jejich velkohubé prohlášení o změně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Však dneska má snad většina konzoli připojenou k netu,ne? Nebo jak připojit hru,aby se to uložilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Na krabičce je jasně uvedeno že většina funkcí vyžaduje připojení k internetu. A stěžovat si na to je stejné jako si stěžovat třebas u destiny že si bez netu nezahrajkáš. Prostě to hra vyžaduje, je to uvedeno na krabičce a snad každý umí číst. Navíc i takový tatar jako já má psko připojené k netu. @Ghost normálně sa hra automaticky připojí na servery a tam tvůj postup uloží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 @Ghost No pokud nemáš konzoli s internetem je zbytečný GT vůbec kupovat to je ta právě největší blbost na celý hře @Mandaz Uvedeno to je ale upřímně když slibovali offline tak bych čekal skutečně offline a ne že to bude braný jako kampaň to vážně není pojem offline ;) Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Já mám konzoli připojenou k netu,mám i PS+ placené,proto jsem se spíše divil,že dneska má ještě konzoli OFFLINE. edit: @SAIXX - by si se divil co je dneska pojem internet i na vesnicích a už sme trošku OT tak končíme ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 před 8 minutami, Mandaz napsal: Na krabičce je jasně uvedeno že většina funkcí vyžaduje připojení k internetu. A stěžovat si na to je stejné jako si stěžovat třebas u destiny že si bez netu nezahrajkáš. Prostě to hra vyžaduje, je to uvedeno na krabičce a snad každý umí číst. Navíc i takový tatar jako já má psko připojené k netu. @Ghost normálně sa hra automaticky připojí na servery a tam tvůj postup uloží. To byl ale jejich pozdější update ke hře ve kterém prohlásili, že hra bude fungovat i offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.