Hráč123 Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Tak muzes mit offline i nedobrovolne..vypadek psn, providera apod. Samo ze dneska je kazdej pripojenej ale nekdy ne vlastní vuli si proste nezahrajes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 To je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 Tak jsem v becku. No změnili se penalizace, jak to ted hergot funguje s tim sportovním chovanim? Nejak mi uniká podstata veci jestli dojet s penalkou do cile nebo ne.Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Jde nějak v GT Sport jezdit s libovolným autem nebo si musím auto vždy koupit abych si sním mohl zajet? Myslím třeba časovku/zkoušku tratě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Na výběr jsou nějaká ale je jich velice málo. Jinak ano musíš většinou koupit nebo vyhrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Pokud sa nepletu tak na výzvu tratě jsou vždy jen předem určená auta - jedna trať = jedno auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 @Mandaz spíš myslí časovku atd. volná jízda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Ano přesně tak. EDIT:@SAIXX - necituj poslední příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 aha, tak to potom jo ale auta sa dostávají i za "pouhé" splnění denního limitu, takže osobně mám plnou garáž aut z dlc a denních limitů. Koupil jsem snad jen pár aut a snažím sa našetřit na jaguára e type Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Já už některé dostal i 2x ....jako třeba Ford Focus RS Rally. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 No to se projedes...Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 @Ghost má nemésis je pežot 208, při desátém kusu jsem přestal počítat kolikrát sem ho dostal okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 A jagual nepadne co?Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 @Mandaz Tak to se máš. To bych to raději prodal. . Myslím hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 @SEMRY to ne, ale dostal jsem aspoň skoro všechy gran turismo speciály @Ghost no, já radši koupil sběratelku Jinak dnešní update mě potěšil, ty redbully jsou dobré mrchy a v landscape sakury Ty co mám před barákem zatím ani nepučí, tak aspoň ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Koukal jsem,že se stáhl nějaký update,ale hru jsem dneska nepouštěl......hrál jsem Fifu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Styd seOdesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Přidali i jednu trať - Tsukuba. Ale co tak pročítám fora, už sa připravuje po vzoru Warhorse další patch, který tento opraví Prý někomu přestal jít podporovaný volant, vypadla možnost výběru jazyka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2018 před 19 hodinami, SEMRY napsal: Styd se Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Njn .... auta musí počkat. A to má příští týden dorazil Far Cry 5 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Duben 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Některé penalizace jsou docela nefér (Sport). Když se chystám předjet soupeře,tak začne kličkovat, takže do něj drcnu a "Zpomal 3 vteřiny". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 A jakej máš sportsmanšip rank chlapče? Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Duben 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Co to s tím má co dělat?Takto kličkující a vytlačující hráči asi rank 1. Já 35 pokud máš na mysli toto + kompletně poctivě odehrané všechny díly GT (všechna auta),ale to jen tak na okraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Hodnocení sportovniho chování. Ve vyšších tridach se to neděje. Obcas se idiot najde ale pokud jezdis v ecku nebo decku tak je to standart... Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Kolikatej level máš neni podstatne, jde o sportovni chovani - na konci je potreba mit cislo modry a tridu kterou jezdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Duben 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Včera jsem jezdil Tsukubu a měl jsem tam tuším dvě třídy B a C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 A chovani?Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.