redroker66 Odesláno Duben 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Napíšu později,teď nejsem u zdroje, zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2018 Tak mi nejake dobe hrani vypadava zvuk pneu a potvrzovani tlačítek. A taky to dost silne laguje kdyz jede vic aut. Musim si poridit procko. Nad 30 uz se leveluje dost pomalu....Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2018 Vypadávání zvuku je tuším problém po aktualizaci kde je to i psáno společně právě s nefunkčností některých volantů. Trhání hry jsem teda nepocítil a to mám taky jednu z těch starších verzí takže možná PRO pomůže možná ne [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2018 Pomůže. V prvni zatacce je top vzdycky dost špatný. Ted mi nekdo tvrdil ze ve VR jezdi lepsi casy....Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 4, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2018 Tak dneska vydaný patch 1.16 co opravuje problémy se zvuky, nefunkční volant atd. Akorát teda velikost 24GB je šílená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2018 No super. Tak se taky chlapci pochlubte kolik máte trofejí. A jestlipak ma nekdo trophy z onlinu?Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 4, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2018 Onlajn nejedu [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2018 onlajn také nejezdím, drifty mne nebaví a výzvy s úkolem sů na sypača https://psnprofiles.com/trophies/6806-gran-turismo-sport/MandazCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak59 Odesláno Duben 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2018 Tak proč jsi to kupoval? Na "sypača" jsou protože na to nemáš : ) Já platinu mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2018 Odhalil si mne ale vážně, gtsport mne hodně baví, mám dokonce sběratelku a troufnu si říct, že takhle dlouho sem eště žádné závody nehrál, naposledy snad rally championchip 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2018 Fakt jo platina? Kolik hod si u toho prosedel?Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak59 Odesláno Duben 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 Platina fakt, ale kolik hodin to nevím. Nemůžu se teď k PS4 dostat, protože už měsíc provádíme rekonstrukci bytu. Ale kvůli 50 levelu jsem často jezdil ovál (15 kol), na kterém šlo udělat vhodným výběrem auta až cca 7500 bodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 No a ty z onlinu?Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak59 Odesláno Duben 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2018 Nevím co chceš abych napsal. Když mám platinu, tak samozřejmě mám i ty trofeje z onlinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2018 Přesně to jsem chtěl od teď ti můžu říkat pan řidič. Klanim se pane řidiči. Hlavně pred tím onlinem.Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak59 Odesláno Duben 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2018 Ale já zas tak dobrý řidič nejsem . Většinu vítězství mám v Déčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 27, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2018 Nějaká další porce aktualit https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=predstavena-dubnova-aktualizace-gran-turismo-sport-m57c Jen upřímně by se mohli zaměřit na starší tratě z předešlých dílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Květen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2018 Přijde mi, že v této hře budou jen reálné tratě, nikoli fiktivní, vytvořené Polyphony Digital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sardos Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Smazal jsem to a jsem rád že jsem kvůli této zmršené závodní hře nekoupil volant, jak jsem to měl jednu dobu v plánu. Nevím jestli je v Japonsku běžné že se auta nevejdou do zatáčky, zvláště pak ta auta závodní, ale v GT to běžné je a já už na tohle nemám náladu ! Ta hra šla dobře hrát po jejím vydání. Každá pozdější aktualizace jí jen škodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Jak jako nevejdou do zatáčky? Ty auta tloustnou? A co takhle si koupit jinou závodní hru k tomu volantu. Možná tě překvapí, že gran turismo neni jediná závodní hra na světě navíc gt jsou závody vysavačů takže volant stejně není to správné nářadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2018 Tak to nám s těma autama vysvětli:)Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Další aktualizace [emoji846]https://blog.eu.playstation.com/2018/05/29/the-renowned-24-hours-of-le-mans-race-comes-to-gran-turismo-sport-in-the-latest-update-available-tomorrow/ tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Tesim se jak maly diteOdesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Červenec 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2018 ludia chcem kupit gran turismo sport na tejto stranke https://www.gamescenter.sk/cs/playstation-4/29078-gran-turismo-sport-711719828259.html je to plna verzia alebo len VR verze? ak je to plna tak docela nerozumim proc je to tak levne ked konkurent forza stoji cca 40 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2018 Sekaj to ja bata cvicky, je to full.Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.