redroker66 Odesláno Únor 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2020 Polyphony nějak flákaj ty aktualizace (nové tratě,auta)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 16, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2020 Blíží se příchod PS5 a osobně to vidím tak, že se soustředí na vývoj nového dílu právě pro novou generaci konzole a díky tomu je Sport trošičku momentálně v ústraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Únor 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2020 No nevim. PS4 vyšla v r. 2013 a GT Sport 2017. To klidně mohli ještě jeden díl na PS4 vydat. Předchozí konzole měli vždy po dvou dílech. Ale to můžeme takto diskutovat jen mezi sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 17, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2020 Přesně tak to můžeme jen my tady :)Nicméně osobně si myslím, že po počáteční anabázi a špatného přijetí hráčů dílu Sport to možná bude jen dobře, že vydají jeden díl.U předchozích generací to vždy přineslo něco nového, lepšího ale tady si tím moc jistý nejsem.Každopádně kecal bych ale možná i přímo Yamauchi sám řekl, že nový díl na novou konzoli je ve vývoji, uvidíme co přinese čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 18, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 před 13 hodinami, redroker66 napsal: No nevim. PS4 vyšla v r. 2013 a GT Sport 2017. To klidně mohli ještě jeden díl na PS4 vydat. Předchozí konzole měli vždy po dvou dílech. Ale to můžeme takto diskutovat jen mezi sebou. no jenze ta hra je po vsech tech desitkach GB updatu uplne jina hra, toho obsahu co tam postupne pribylo je za dalsi novou hru, takze budme radi, ze za to nechteli penize a davaji to zdarma, zatimco jini jako treba EA vydava jednu hru kazdy rok za plnou cenu redroker66 a sraky reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2020 V 18. 2. 2020 at 9:48, tofi napsal: no jenze ta hra je po vsech tech desitkach GB updatu uplne jina hra, toho obsahu co tam postupne pribylo je za dalsi novou hru, takze budme radi, ze za to nechteli penize a davaji to zdarma, zatimco jini jako treba EA vydava jednu hru kazdy rok za plnou cenu Jojo, člověk by měl být rád, že koupí nedodělávku, kterou za pár let dodělají a nechtějí po něm další peníze, že? sběratel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 24, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2020 coz je ovsem dnes bezna praxe u temer vsech ostatnich her, jen s tim rozdilem, ze jinde si za ty DLC nechaji zaplatit, takze cena hry se znekolikanasobi SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Únor 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2020 Jj viz. Euro Truck Sim. kde se platí za každe DLC, ale na druhou stranu, základní hra není drahá, tak proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 24, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2020 https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=gran-turismo-sport-bude-dostavat-uz-jen-mensi-updaty-3kd8Tak bych řekl, že to víceméně potvrzuje to o čem jsme debatovali - vývoj nového dílu na PS5 tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2020 V 24. 2. 2020 at 14:28, tofi napsal: coz je ovsem dnes bezna praxe u temer vsech ostatnich her, jen s tim rozdilem, ze jinde si za ty DLC nechaji zaplatit, takze cena hry se znekolikanasobi U některých ano, ale říct že je to u všech ostatních se dost troufalé. Ono kdyby aspon to GT mělo to co měl předchozí díl, tak budiž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 19, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2020 https://www.carmagazine.co.uk/car-news/first-official-pictures/mazda/rx-vision-gt3/ SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šmíďák Odesláno Duben 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Zdravím, naisnatlaoval jsem si Gran turismo sport do ps4. CD si odvezli děti a já si koupil jiné CD použité, ale každá druhá hra se mi nenacte. Nevíte čím to je? Při prvním použití jiného CD jsem musel udělat upgrate protože mi to psalo že se jedná o novější verzi. Tak jsem to udělal a stejně se to seká. Nevíte v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Možná poškrábaná/špinavá placka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 23, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2020 Máme tu opět nějaký menší apdejtík https://blog.us.playstation.com/2020/04/22/gran-turismo-sport-adds-2020-toyota-gr-supra-rz-n300/ tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Duben 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2020 Bída, cca 500mb update, cca 40min. instalace a vyleze z toho jen Supra! tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Duben 27, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2020 tak na 300Mbit upc je to stazeny za 1minutu a stalo to za to, supra je nadherna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Duben 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2020 Stažení ano, ale instalace, nevím jak ostatním, mi na konzoli trvalo v tomto případě cca těch 40 minut.Ale to i ty minulé. sraky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptkm Odesláno Květen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2020 Zdravím pánové možná blbej dotaz. Po odjetí závodu v GTS my přistane pentle 1min. a já netuším proč. Může my to někdo vysvětlit. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2020 GT neni zadny simulator. Pokud chces simulator, tak Assetto Corsa nebo Project Cars 2, bacha ne 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2020 @Ivo388 Víš jaký je problém u SONY a celkově her např. zde u GT? Že papír a internet snese všechno tak jako měla PS4 umět bez problémů FHD/60fps... Stačí se mrknout na net, pročíst články či shlédnout videa a dozvíš se, že GT není zdaleka real driving simulátor ale spíše arkádo-simulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Září 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2020 Pro mě je GT minimálně z 80 procent spíš simulátor, a celkově jedna z nejlépe zpracovaných závodních her co jsem v životě hrál, hrál jsem jen singl a i tak famózní hra, zatracovat takovou hru se nevyplácí, rozhodně mi to arkádu nepřipomíná. Ivo388 a smím se zeptat, kolik jsi za hru zaplatil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.