Krabbio Odesláno Březen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 Tak snad tu někdo z nás dostane tu nmožnost betu vvyzkoušet a podělit se o zážitky ;-) Registrace na betu proběhla ok ale na mail mi zatím nic nedošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Jj, taky bych slintal nad každou recenzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wuadeq Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 před 18 hodinami, redroker66 napsal: Jestli máš na mysli Asseto Corsa,tak větší humáč jsem nehrál.Všechny auta se chovaj,jako by měli sjetý slicky,prostě ovladatelnost šílená (hráno s volantem+pedály).Jak už někdo napsal "Chovat se takto mé auto,letí ze skály". To bych asi pripsal tvym ridicskym (ne)schopnostem. Jestli se AC muze necim pysnit, tak fyzikalnim modelem. Kdyz vemu ty videa (btw. i videa pCars2), divim se, proc je z toho tolik lidi odvarenych. Dyt sakra takhle se auto nechova, v kazdem videu auta plavou zleva doprava, a nikomu nevadi, ze to auto vazi nejake to kilo, i ve trikilu to ukocirujes jednou rukou...predjizdeni probiha stylem "proste si najednou rychlejsi, nikdo nevi proc", do zatacky si sice fest rychly, ale neva, pustis plyn a apex te pritahne jak magnet, pak najendou z te zatacky vyletis jak raketa a fiknes dve auta, i kdyz oba jeli ocividne mnohem lepsi stopu....Nechci tady hejtit, grafika pekna, ale tohle se ma prat o zavodni hru roku 2017? Pro causual hrace co si sednou s gamepadem pred telku okej, pro seriozni zavodeni mi to prijde k smichu, jak GT tak PC2....zatim (abych to neodsoudil uplne) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Já bych naopak uvítal, kdyby nové GT se drželo z části akrádové fyziky řízení. Pokud bude ovládání stejné jako v GT6 na ps3 s drobným vylepšením (třeba rally za mě tam je absolutně tragický), tak budu moc rád. Nechci přehnanou realističnost, protože nemám volat a nemám čas se to učit a drtit to několik hodin denně, abych byl schopnej se držet aspoň chumlu. Máme mimčo a jsem rád, že se k PS4 dostanu za celý týden na 4h celkem..takže přehnaná realističnost je teď pro mě akorát na škodu. Jenom by mohli trošku líp udělat model poškození, protože když to navalím ve 200km/h do hrazení, tak jeden škrábanec je poměrně trapnej na dnešní poměry..zas na druhou stranu jsou do toho částečně tlačeni lidma z venku no.. Takže ták nó.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Taky doufam, ze nove GT nebude simulator, ale arkadovka, alespon tak jako GT6. Jinak kecy o chovani zavodnich aut na forech o hrach bych moc nevnimal, protoze z tech lidi fakt minimum v zavodaku jelo alespon casovku. Myslim, ze v prvni zatacce by dost z nich bylo vyplaseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2017 Lidi už vám někomu došel email že ste se do bety dostali? Mě i po registraci na email nedošlo vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2017 Ještě je dva roky čas... Ale vážněji, nepsali někde že první přijdou na řadu hráči ze severní ameriky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2017 Podle me tech klicu ani moc nebude takze to bude velka haluz pokud ho nekdo z nas dostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2017 takže v pátek teprva odeslali klíče závodníkům ze severní ameriky, evropští je dostanou až "později" http://www.zing.cz/novinky/35788/gameplay-zabery-z-bety-gran-turisma-sport CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2017 Snad hra vyjde nejpozději na podzim. Už se na tu hru neskutečně těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 19, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2017 vypada to fantasticky http://www.psu.com/news/32522/gran-turismo-sport-beta-graphics Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2017 Jeeej, genesis coupe, to si snad koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2017 No já nevím, mě ta grafika nepřijde zrovna oslňující na to kolik to dělají let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Březen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2017 Má už někdo klíč z evropy nebo je to zatím pouze usa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2017 Už jste se někdo registroval ?http://beta.software.eu.playstation.com/GTSportBeta?et_cid=em_298768&et_rid=42685076&Linkid=PLNLR-B-300317-CE-PLS-WES&emcid=PLNLR-B-300317-CE-PLS-WES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 další možnost k přihlášení do bety http://www.gran-turismo.com/cz/news/00_4079128.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 Beta zacne v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 Asi blbej dotaz,ale jak se dozvím,že mám začít stahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 Asi tak že ti dojde mail s instrukcema? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 Nebo případně nedějabože Notifikace (mrkám na CiDa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 Děkuji za info......nevím,jak to chodí...nikdy jsem to nestahoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 většinou ti přijde mejl s gratulací a kodem, který pak vložíš ve storečku do reedem codes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 OK...díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.