SquixxCZ Odesláno Duben 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 Hlavně bacha v emailu, protože to bude na 99% ve spamu, tak ať to případně nevymažeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Duben 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 Juchéééééj, byl jsem vybrán do bety pro Gran Turismo No už se těším, až si to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Duben 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 před 1 hodinou, SquixxCZ napsal: Juchéééééj, byl jsem vybrán do bety pro Gran Turismo No už se těším, až si to vyzkouším tak pak nahod nejaky screeny a videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 Budu se snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 13, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 Je to tam [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 Já taky :D, snad bude celej víkend pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 13, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 Někde dokonce i sněžit [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 Už taky sosám. Je se chci optat....v mailu byly uvedeny nějaké časy....to je doba,kdy to poběží,nebo co to znamená? Test Details Beta racing schedule Hosting of race events starting 15 April | 13:00 UTC / 14:00 BST / 15:00 CEST During the weekend Race Hours | 15:00-18:00 UTC / 16:00-19:00 BST / 17:00-20:00 CEST During the weekdays Race Hours | 17:00 – 20:00 UTC / 18:00-21:00 BST / 19:00-22:00 CEST Sorry za blbé dotazy,ale je to moje stahovací premiéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 zatím to vypadá na první betu do kteréj sem sa hlásil a nevybrali mne asi mají poznatky jak řídím a jak manoust na mne vždy čeká už po dvou zatáčkách u krajnice valis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 13, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 Už taky sosám. [emoji3] Je se chci optat....v mailu byly uvedeny nějaké časy....to je doba,kdy to poběží,nebo co to znamená? Test Details Beta racing schedule Hosting of race events starting 15 April | 13:00 UTC / 14:00 BST / 15:00 CESTDuring the weekend Race Hours | 15:00-18:00 UTC / 16:00-19:00 BST / 17:00-20:00 CESTDuring the weekdays Race Hours | 17:00 – 20:00 UTC / 18:00-21:00 BST / 19:00-22:00 CEST Sorry za blbé dotazy,ale je to moje stahovací premiéra. [emoji3] vypadá to na časy těch jejich oficiálních závodů. Jinak by mělo jít pak klasicky jezdit i mimo tyhle časy Mandazu nezufaj času mají dost [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 ale jak znám svůj net a rychlost downu psn tak aby beta neskončila dřív než sa mi ju případně podaří stáhnout Každopádně ale furt doufám v nějakou singl karieru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spayd Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 taky jsem se dočkal, konečně aspon něco ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 ja jsem zase ostrouhal EDIT: Jo , tak uz mi dosel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2017 Taky uz mam kod do bety, uz se tesim jak to zapnu na projektoru pristi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Duben 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2017 Já se toho kódu zřejmě nedočkám Kdyby měl někdo navíc zlobit se nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 no nevim, beta zatim nic moc pro me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Jizdni model pro me super, ale z grafiky zklamani, ale tak to jsem cekal podle toho co uz jsem videl. Kazdopadne mi prijde dost divne posazeni za volantem v nekterych autech a absence poradneho nastaveni hry( doufam, ze jen kvuli tomu, ze je to beta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Grafika taky tak napul..jako je tam videt posun, ale zas takovy ne. Ja za sebe hodnotim na PS4 bez HDR, takže jestli je nějaký posun s HDR grafikou nevím. Každopídně v BETA verzi není kouř od gum, pokud jedu smykem, tak bez kouře..jinak prostředí pěkný, stíny taky. Konečně je více vidět interiér auta, to hodnotím kladně. Vizuální poškození opět skoro na nule, což jsem doufal, že taky trochu napraví, ale to už je asi zvyk GT. No co se týče fyziky, tak je tam taky nějaké zlepšení. Co je pro mě ale veliké plus je to, že s normálníma autama je zábava a moc fajn je řídít - pohled zevnitř - paráda. Sice to je jenom s Hyundai, ale i tak zábava. Co se týká sportovních aut, tam už je to obtížnější, protože tam do toho hodně chytají asistenti ( všechno OFF až na trakci )..pokud trakci vypnu, tak je to jak na ledě a skoro to nejde v zatáčkách uřídíit. S normálním autem uděláým krásný drifty, což mi v GT6 nešlo..takže zatím vcelku spokojenost. Co jsem od toho čekal to zatím splňuje, snad s finální verzí ještě trochu dodělají tu grafiku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Ja mam vyple vse krome ABS a naprosto v pohode, moc se mi to rizeni libi, kdyz das v zatacce moc plynu a vyhodi ti to zadek, tak to jde v klidu ukocirovat, to kdyz se ti stane v Project Cars, tak jasne hodiny. Nejvic mi vadi, ze te hre absolutne chybi nejake vyhlazovani, vsechno je kostrbate , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Já jsem od toho také čekal asi více...hlavně mě rozčiluje to,že mi to vždy,když by měl začít závod vyhodí ERROR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Jj,mám to samé..do závodu mě to nepustí a napíše to,že jsem odpojen od internetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Skáče mi tam tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Já se dnes registroval kolem 15:00 a zatím mail nedošel. Kua snad už nebylo pozdě :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Duben 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2017 Dneska psali, že včera měli extra velký nápor na servery, co prý nečekali, takže dneska už by to mělo být lepší a prodloužili čas na závody..jinak co tam je ten úkol najet určitý počet kilometrů, tak po splnění dostanete lepší auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.