Moderators SAIXX Odesláno Září 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Já si počkám. Online auta mě bavili v Driveclub a tohle mě v betě moc nebralo. Každopádně pokud by přidali kariéru bral bych hned o tom žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 právě gt sport je první beta, do kteréj sem sa hlásil a nevzali mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 To nas...štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2017 Časově omezné demo už je ke stažení na storečku, hratelné bude od 9.10. Demo má něco málo přes 43gb, takže to snad dp začátku dema stihnu stáhnůt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabis Odesláno Říjen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2017 Díki za info, taky už stahuju jsem na to zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 DEMO uz je live https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/gran-turismo-sport-limited-time-demo/cid=EP9001-CUSA10194_00-GTSPORTBETA20001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 Kurník kluci, je to zklamání teda. Beru že je to beta, , zatím nejslabší díl teda...grafika mimo trať jak v době PS2 a ta hudba to si dělají srandu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbl.prochy Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 U mě a za mě dobrý Zábava to je,takže za mě spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 U mne zatím převládá mírná spokojenost, na pročku grafika ujde, ovladatelnost mi přijde lepší než v pc2. Pokud se jezdí na asfaltu. Ale ten pokus o rally či co to je je snad špatný vtip. Tak blbě sa neovládál ani můj rencek trafic když sem pichl dvě gumy a pokazil sa mi robot řazení najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 Já betu nehrál až dnes demo a jsem nadšený. Grafika mi přijde až moc pěkná na to, že tu někteří psali že sony s grankem zaspalo dobu a grafika v pc2 bude určitě lepší. Mě se právě zdá lepší v gt sport než pc2. Zatím u mě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 Grafika aut je pekna a nektere trate ujdou, ale je to proste bez vyhlazovani zubate a to okoli taky fuj. Musis brat v potaz, kolik na to meli casu, zatimco v PD delali jedno Sport, tak mezitim vysly 2 dily Projectu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 ... a 4 dily Forzy. (2x Motorsport, 2x Horizon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 tak forzu sekajů jak baťa cvičky nebo ea nhlko jen mění letopočet a sůpisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 no a pak ty nasekaný Forzy už od GT5 Polyphony kompletně drtí sérku.. člověk se fakt ptá jak je možný, že jim to tak trvá, jsem zvědavej jestli se někdy ještě prokoušou na vrchol, nejspíš ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 taky vám to demo nejede? Pořád nějaký problém se serverem Hermik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 akorát jezdím a bez problémů, asi byla nějaká údržba jak o nich psali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 Tak jsem se nalogoval do dema a prijde mi ze fyzika se nikam nepohnula. Vadi mi maly pismenka, blbe se mi to cte. Grafika lepsi, jeste se musim svezt na mokru. A ptam se. Obstoji to proti konkurenci? Beztak jsem to predobjednal z nostalgie, momentálně me bere wipeout. Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Tak jsem betu zkusil taky, a uprimne... co jako na tom tech x let delali? Neni to spatne, ale ze byla nejaka nejaka extratrida, to urcite ne. Navic mne osobne dost bude chybet obycejna kariera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Tohle je fakt demo bez hodnoty. Dnes jsem to testnul a zlaté GT6 na trojce. Krom jízdního modelu, který je úžasný je to děs a hrůza od A až do Z. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2017 Zlatý project cars 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Říjen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2017 tak zamě celkem dobrý ,až na na ty tratě že jich bude málo a chování auta při nárazu je divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Pořádně jsem za ty 3dny demo odzkoušel a celkem hezky jsem se na T500 svezl,je to hodně o nastavení vozu a není to hra pro ovladač.Za mě spokojenost a už se těším na příští týden na full deluxe edition a až prubnu i VRko :-) Mám i PC2 ale hry vzájemně neporovnávám každá má svoje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Ja musim prubnout G27 s corusmaxemOdesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Demo (beta) byla prodloužena o jeden den , takže se dá ještě dneska zahrát. První dojmy: + Vizualizace aut, jízdní model + Propracované menu , spousta možností nastavení vozidla (točivé momenty, tlak v pneu, zdvih, převodovka atd. atd.) + Car list - v betě moc aut nebylo ale v plné verzi bude více jak 150 modelů včetně informací v foto galerie. + počasí a podmínky na trati + online režim - Okolní grafika jak tratě tak depo - přijedeš do depa a slyšíš jen zvuk výměny pneumatik a pak jedeš dál - Děsná hudba - Grafika interierů vozidla - savy se ukládají online (pro někoho to muže být nevýhoda) Když to shrnu tak legendární značka GT na mě moc dojem neudělala, nevím na čem takovou dobu dělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gta27 Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Za mě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.