Moderators SAIXX Odesláno Listopad 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Už sem to dával před hodinou [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Ja bych jeste uvital casem vice trati, hlavne tech realnych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Jestli sem to dobře pochopil tak by měly časem být (zdarma) další auta i tratě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 23, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 uz jste zkouseli online profily? https://www.gran-turismo.com/cz/gtsport/user/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 23, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 Obsah aktualizace 1.07 (plánována na prosinec 2017) 1. Do hry bude přidán nový režim hry pro jednoho hráče, „GT League“. Tento herní režim pro jednoho hráče bude obsahovat některé seriály závodů, které se objevily předchozích GT hrách, včetně oblíbených závodů „Sunday Cup“, „Clubman Cup“, „FF Challenge“ atd., kterých se hráči mohou účastnit s celou řadou vozů, jež si mohou upravovat. Domovská obrazovka režimu GT League GT League – Začátečnická liga GT League – FF Challenge GT League – Clubman Cup GT League – FR Challenge GT League – Boxer Spirit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 Kdyby nekdo chtel drasat nervy v kariere myma rychlejsima casovkama tak si me muze pridat... MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 a budu muset byt porad on line? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 599kč to je mazec. https://m.originalky.cz/gran-turismo-sport-ps4-p86176/ Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Jj vyplatilo se počkat i přes ty ceny okolo 700... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Asi to opravdu nebude nic extra,když ta cena tak padá. Hrozně jsem se na to těšil,ale když jsem se dočetl,že tam není žádná kariéra atd,a je to spíše onlinovka,tak jsem to ani nekupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 SP ma pribejt v následujícím patchy...jinak ten mp je v pohode...pokud mas solidni internet a pevny nervy...ja stejne většinou sedl za volant a jezdil sam na hot lap protože AI ti to akorát kazi...to same ostatní mp hraci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Uvidíme.....jak se tam objeví nějaká kariéra,nebo možnost nějakých závodů,které nejsou jen online,tak si to pořídím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Aby měsíc po vydání exkluzivka stála 600kc to je fakt mazec. To tu snad ještě nikdy nebylo a to je přitom krabicovka. Ne žádná super akce na ps storu. Přitom týden zpět to tu lidi v bazaru prodávali za litr. Možná stále :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Vy se divíte? Ja se spíš divím že to někdo koupil! Po třech letech vydají prologue s vysavači :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 mi už ji borec nabízel za Metro a že mám přihodit Watch dogs bez obalu co mám na G.B.-výměnou.....stačilo mi ale přečíst recenze podívat se na postřehy co to mají plus videa....a s díky jsem odmítl ...s touto hrou lidi nejsou moc nadšeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 27, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 tomuhle rikam support hry po vydani.. Byla uvolněna aktualizace hry Gran Turismo Sport. Následuje přehled hlavních nových funkcí: Hlavní implementované funkce 1. Nové vozy – Přidány byly následující 3 vozy: ・IsoRivolta Zagato Vision Gran Turismo (Gr. X) ・Audi R18 (Audi Sport Team Joest) (Gr. 1) ・Shelby Cobra 427 (N500) 2. Fyzikální model – Byly vylepšeny některé prvky simulace fyzikálního modelu vozů. To bude znatelné zejména u komerčních vozů, které vykazují menší přilnavost na silnici; – Došlo k úpravě správy chování ABS při nastavení na „Standardní“, a tím ke zlepšení ovládatelnosti vozu během brzdění; – Došlo k úpravě chování vozů s pohonem zadních kol, když je TCS nastavena na vyšší hodnotu než „2“, čímž došlo ke zvýšení stability při výjezdech za zatáček. 3. Režim Kampaň – Kampaň je nyní možné hrát i v offline režimu; – V souladu se změnami fyzikálního modelu došlo k úpravě úrovně obtížnosti Autoškoly a Výzvy s úkolem; – V důsledku výše zmíněné změny úrovní obtížnosti byly vynulovány žebříčky Autoškoly, Výzvy s úkolem a Okruhové zkušenosti. (Toto nijak neovlivní postup ve hře ani dříve dosažené zlaté, stříbrné či bronzové medaile.) 4. Editor vzhledů – Editor vzhledů je nyní možné používat i v offline režimu; – Vytvářet a upravovat vzhledy je nyní možné i u vozu, který není zvolen jako aktuální vůz; – Vzhledy je nyní možné aplikovat i na vozy zapůjčené pro Šampionát výrobců. (Závodů v Šampionátu výrobců se nyní můžete účastnit i s vozy používajícími upravené uživatelské vzhledy.) 5. Muzeum – V centru značek byla automobilce Bugatti přidána muzejní sekce. 6. Obrazovka závodu – Nově je zde výstražný ukazatel indikující nízkou hladinu paliva. 7. Zvuk – Nyní je možné opravit hlasitost zvukových efektů během hry. Nastavení lze provést v nabídce [Možnosti] -> [Hlasitost zvuku]. 8. Scenérie – Funkci Scenérie je nyní možné používat v offline režimu; – “Mezi fotografie Scenérií budou přidány snímky „Podzimní listí“. Současně s tím byla také přidána nová místa pro fotografování. 9. Sportovní režim – Nyní je možné stáhnout a přehrát záznamy nejlepších jezdců v hodnocení kvalifikačních časovek denních závodů; – Ukazatel sítě nyní zobrazuje stav a kvalitu připojení zúčastněných hráčů; – Došlo k vylepšení algoritmu, který provádí hodnocení sportovního chování (HSCH). Dále je nyní možné zobrazit odečty bodů HSCH u jezdců, kteří se zúčastnili kolize či nehody s vaším vozem. 10. Sportovní režim / Lobby – Nyní je možné při vstupu do chatu vybírat z předem připravených frází; – Nyní je možné nastavit automatický pozdrav pro vstup do lobby. Tento text lze upravit v nabídce [Moje menu] -> [Nastavení profilu]. (Maximálně 40 znaků.) Další vylepšení a úpravy – Vyřešeny byly rovněž různé další chyby. Děkujeme vám za pokračující podporu a užívejte si dál hraní Gran Turismo Sport! MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Takže už je možnost hrát nějakou kariéru atd off-line? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Jestli se nepletu ta ma prijit az v aktualizaci 1.07 ktera je planovana na prosinec. Jinak fajn zmeny akorat me dopalilo vyresetovani casu v autoskole kdyz si vzpomenu kolik casu jsem stravil nad tim abych porazil jiny hrace ve friend listu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Jak je to tet musím byt porad zaplej na internetu? Cetl jsem pokud budu chtit uložit pozici tak stejne musím byt online? A jak to pak bude u toho dalšího patche s karierou porad budu muset byt na netu zkrz ukladáni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 27, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Nebylo by nejlepší prostě odpojit PS od netu a jednoduše to vyzkoušet? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 No takto hru jeste nemam,ale uvažuji již o ní pokud tam bude kariera...Ale hraji offline jedině zkrz aktualizace zapínam net...Pokud bych ji měl tak se neptam no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 27, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Třeba to někdo vyzkouší dřív než já. Já můžu až po práci jedině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 před 2 hodinami, TomasP. napsal: Jak je to tet musím byt porad zaplej na internetu? Cetl jsem pokud budu chtit uložit pozici tak stejne musím byt online? A jak to pak bude u toho dalšího patche s karierou porad budu muset byt na netu zkrz ukladáni? před 8 hodinami, tofi napsal: 3. Režim Kampaň – Kampaň je nyní možné hrát i v offline režimu; vždyt to tu je napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Na zing píšou, že aby jste mohli uložit pozici, musíte být online i s novým patchem takže tohle si protiřečí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 tak ted sem to zkoušel a fakt se to neukládá to je teda těžkej fail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.