Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

DIRT Rally a hardcore simulator to mě taky pobavilo :D pokud nemáš k dispozici skutečný auto tak stačí přesedlat z dirtu na pc2 nebo gt a rozdil v chování a ovládání vozu je jak dvě rozdílné dimenze. 

Hoši zeptám se i tady na téma  pc2 asi nekoukáte přitom vás je vic co máte volant... Je normální že s g29 zařadím bez spojky? Při rozjezdu musím spojku použít ale při řazení jako ne? 

• 5 months later...
Odesláno
před 7 hodinami, liborpoulik napsal:

Znáš větší simulátor než je Dirt Rally, který vyšel za poslední roky ?

To, že nevyšel žádný simulator nedělá z dirtu simulátor :D když nevýjde arma udělá to z cod válečný simulátor?... 

Project cars 2 je simulace sice má jen pár tratí na rallycross ale furt lepší než dirt.. Ikdyž s tim vr to musí byt bomba i přes to trapné chování aut :D 

Za mě tedy pc2 protože.. Počasí od slunečna po sníh. Čas od půlnoci do půlnoci. Auta od trabanta po formule. Tratě od nordšlajfe po rally cross. A minimálně se to dá nazvat simulací. 

Odesláno

Zaráží mě, kolik je tady odborníků na to, jak se ve skutečnosti chová rally speciál a jak ne. To máte odjeto několik RZ na šotolině, nebo s čím to srovnáváte? Jasně, pokud to někdo chce hrát na ovladači, tak ta hra ztrácí půlku svého kouzla. Ale jestliže máte volant s ffb, řadící pákou a pořádnou sedačkou, dostanete od Dirt Rally zážitek, který se dle mého názoru simulaci velmi blíží.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu