djbrouk Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 No mně ten můj headset uvízl někde v německu,a to jsem objednával jako první. Lidi,kdo by prodával, jeden headset vezmu,nějakou rozumnou cenu mi hoďte do SZ. Citovat
elukas Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 Tak já už mám 2 kousky doma Citovat
wopiczak Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 Před hodinou, djbrouk napsal: No mně ten můj headset uvízl někde v německu,a to jsem objednával jako první. Lidi,kdo by prodával, jeden headset vezmu,nějakou rozumnou cenu mi hoďte do SZ. diky za tip djbrouk jako podekovani mas u me aspon malou slevicku na nas budouci dalsi obchod, takk aspon neco vetsina z nas objednala dva tri kousky, spis ze srandy, nez ze by cekal ze to pride, no a ted kdyz je to doma, ma spoustu lidi vyreseny vanoce , nebo to bude chtit strelit, aspon tak to mam ja. myslet si ze nekdo proda svuj druhy kousek za 100,- jak tu nekdo psal je dost nerealne asi verit tomu ze to pride tak asi vsichni objednaj rovnou tech 20 . celkem cumim ze to poslali, zatim to vypada ze na to prisli az dneska, kdyz krutovi stornovali ty 4 kusy, jinak si nedokazu vysvetlit ze doplnili zasoby kdyz to poprve vyprodali jak nekdo psal ze neni skladem, a taky ze to nechali dorucit pokud uz to vedeli. uz nevim presne na jakou akci to byla chyba, ale ty co meli kliku, tak jim to prislo rano, a pak uz firma volala na spedici ze je nejakej error ,a zbytek zbozi se uz nedorucil kazdopadne microsft svou cenou porad laka na storecku http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/headsets/se-stereo-headset btw kdes na to narazil ty DJbrouk? Citovat
Administrators Rixcz Odesláno Listopad 1, 2016 Administrators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 před 7 minutami, wopiczak napsal: zdopadne microsft svou cenou porad laka na storecku http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/headsets/se-stereo-headset To sice lákají, ale už se nenačítá ani stránka. Citovat Tento produkt momentálně není k dispozici Citovat
djbrouk Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 @wopiczak No normálně,zajímal jsem o stereo headset,tak jsem četl nějaké recenze,čuměl na net..A koukl jsem na český Microsoft a vidím šupa cena 54,99 kč. No a hned jsem objednával (samozřejmě jsem nevěřil,že to vyjde),a pak jsem tady hodil odkaz na akcičku ROKU 2016 .To je celý příběh. wopiczak, Rixcz, SnejiCZE a 1 other reagoval na 4 Citovat
milosek76 Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 ja je mam nikde v holandsku ups Citovat
Guntroman Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 Jeee. No tak to už asi teda nedojde no. I když to bylo vyexpedovany. Škoda Citovat
djbrouk Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Tak na Bazoši se už objevily 2 kousky jeden za 800 a druhý 1000 kč.Č.Budějovice a Praha,přiznejte se..... A jeden tam píše,že prý u nás v republice nejsou k sehnání. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 2, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Vetsi prdel by byla, kdyby se headsety objevily tady na foru Blby je, ze ten, kdo je treba fakt koupil za plnou palbu a bude je chtit prodat, tak je tady chudak neproda hackys reagoval na 1 Citovat
perrek Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 před 10 hodinami, Guntroman napsal: Jeee. No tak to už asi teda nedojde no. I když to bylo vyexpedovany. Škoda me by snad jeste mohli, uz jsou z holandska v nemecku zitra maji dorucovat tak uvidime Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 2, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 A za kolipak se prodavaji ted? Kuk ;) https://www.microsoftstore.com/store/mseea/cs_CZ/pdp/Speciální-edice-stereo-headsetu-pro-Xbox-One/productID.5071264200?lc=1033 Citovat
saza Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 To si dělají prdel, ne? [emoji23] Citovat
perrek Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 sranda musi bejt graf prodeju HS minuly vs. tento tyden hackys a Martinoslav reagoval na 2 Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 2, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 A ještě větší sranda musí být výplatní páska manažera prodeje Xbox příslušenství minulý vs tento měsíc Martinoslav a hackys reagoval na 2 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 2, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Ja myslim, ze to tam nikdo resit nebude.. Citovat
wopiczak Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 před 1 hodinou, Martinoslav napsal: Vetsi prdel by byla, kdyby se headsety objevily tady na foru Blby je, ze ten, kdo je treba fakt koupil za plnou palbu a bude je chtit prodat, tak je tady chudak neproda Proc by je neprodal? vsak za tu cenu, uz nikdy nikde nebudou za 700 se prodaj vzdycky a vsude Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 2, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 To byla jen nadsazka ;) Citovat
Anubis1 Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Tak na Aukru uz je taky nekdo prodava za 999,- Citovat
Attila Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Na bazoši se snima roztrhl pytel.To by mně zajímalo kolik se těch sluchátek do ČR za tyhle peníze dostalo. Myslím,že brzy někdo začne ku..it cenu a bude je prodávat za 300,- Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 2, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Ja si je koupil pro sebe a prekupnici jsou mi sumak valis1 reagoval na 1 Citovat
dRTIKOOL Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 kdyby někdo prodával za 700 a je z Ostravska koupím jeden kus Citovat
Attila Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Já se klidně přiznám,že mám dvoje navíc.Ale ještě nevím jak snima naložím.Možná je dám někomu k vánocům,možná je prodám. Citovat
Hanysek.h Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Chtěl bych poděkovat Djbrouk,už jsou doma ještě jednou díky!!! Citovat
Ace Rimmer93 Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Tak bohužel jsem přišel pozdě jako vždycky . Kdyby se někdo chtěl jednoho kousku zbavit v Praze za rozumnou cenu napište ;), Díky Citovat
saza Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2016 Bohužel mi teď přišly peníze zpět na účet.[emoji22] Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.