Attila Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Tak přesně jak sem předpokládal,už se našel na bazoši zoufalec "při rychlém jednání za 700,-" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Doslo to! Taky mam 2je navic. Vzal jsem 4 ks. Doma mam jeste 2je cerny. A vzhledem k tomu, ze mam 4 ovladace, tak si necham 2 cerny a 2 bily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 tvl tohle vlákno je super došli, našli, pošli tak kolik ten farmář Podroužek teda těch velbloudů měl?!.... wopiczak reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Já je mám zatím v Německu. Svoje černé jsem předal dál, jelikož mi odešel adaptér. Můžu je používat bez adaptéru, ale u něj se dá vypínat zvuk, měnit hlasitost, apod. Takže jedny mám hned pro sebe a druhé asi nechám, kdyby náhodou něco odešlo. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Jak muze ten adapter odejit? Co se na nem rozbije? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 před 2 hodinami, Martinoslav napsal: Jak muze ten adapter odejit? Co se na nem rozbije? Asi po měsíci mi odešel. Když do něj zapojím sluchátka, tak nejde zvuk. Samotné sluchátka jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Jinak jak sem tak koukal na vsechny 4ry sluchadla, tak jsou na bokach drobet odrene. Jako takove tmave smouhy. Bejt to za plnou cenu, tak bych byl docela nasranej. Jako vystupni kvalita je dost low teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 taky to tam mám odřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Pokud to maji vsechna sluchatka, pak to neni vada, ale vlastnost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 http://aukro.cz/show_item.php?item=6587517078 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Dobra cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Když už namastit kapsu, tak pořádně. Udávají tám "Vrácení zdarma", tak bych je normálně vrátil a nárokoval cenu, za kterou je aktuálně prodávají, 1 660,50 Kč Jinak já si počkám až překupnící shodí cenu na 300 Kč a pak si jedny koupím SnejiCZE a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 tyvole to me ani nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 tak zatim nejlevnejsi co jsem videl o par stovek tak si nechte ty pripominky....1 odtut je tam ma za litr.....a to jsem to mel i za 550 2 dny a nikdo nic ale nebudu na to spechat vratit je za plnou palbu to uz by byla docela drzost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Já si nemyslim že by jich bylo mezi lidmi tolik aby za čas spadla cena.To že to zoufalci který nemaj na cigara prodavaji za 550,- je otázka času. Je jedno za kolik je člověk koupi,otázka je kolik stojí běžné v krámu.Ja si myslím že cena rozhodně dolů nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Teda kvalita zvuku co z toho leze je fakt příšerná :-D Dát za to plnou palbu, tak to vracim hned zpět. Je to hezký na pohled, ale jinak chrastítko bez bassů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 před 9 minutami, Cru4l napsal: Teda kvalita zvuku co z toho leze je fakt příšerná :-D Dát za to plnou palbu, tak to vracim hned zpět. Je to hezký na pohled, ale jinak chrastítko bez bassů. Co bys chtěl za 55kč? Krakeny? perrek, milosek76, Martinoslav a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 před 3 hodinami, Attila napsal: Já si nemyslim že by jich bylo mezi lidmi tolik aby za čas spadla cena.To že to zoufalci který nemaj na cigara prodavaji za 550,- je otázka času. Je jedno za kolik je člověk koupi,otázka je kolik stojí běžné v krámu.Ja si myslím že cena rozhodně dolů nepůjde. Co tady meles furt za BLBOSTI o zoufalcich? ti kazi nekdo ksefty nebo co? Odesláno z mého GT-I9506 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Já nic neprodáváme,ale vidím že ty si jeden z nich. Na mne se vyser a starej se o sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 před 10 minutami, Attila napsal: Já nic neprodáváme,ale vidím že ty si jeden z nich. Na mne se vyser a starej se o sebe. tak sem nepis nesmysly akorat zavidis asi ty deme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 debata o sluchatkach to ma fakt cenu co udelaj sluchatka za 55kč. Bejt konzole za 200kč tak se snad i vrazdi. Anubis1, valis1 a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Osobně si myslím, že cena 700 je cajk a níž to moc nepude. Možná krátkodobě, protože jich teď bude hodně a lidi si chcou namastit kapse. Ale až se za 2 měsíce rozprodaj, pudou klidně za litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 před 9 minutami, Guntroman napsal: Osobně si myslím, že cena 700 je cajk a níž to moc nepude. Možná krátkodobě, protože jich teď bude hodně a lidi si chcou namastit kapse. Ale až se za 2 měsíce rozprodaj, pudou klidně za litr. To samý říkám i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Psychos se uklidni, jinak by to vzhledem k jeho minulosti taky mohlo znamenat zmacne omezeni prav na tomto foru.... wopiczak by taky mohl volit jinou argumentaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Clovek by cekal ze bude osocovan ten z nejvetsi cenou, a tady je to naopak Ja dam inzerat za 500 a nemam s tim zadnej moral problem. vsak je to kazdyho vec. Hlavne ze to dopadlo kluci miir Martinoslav: opraveno Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.