hackys Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 První jsem kupoval za 600,- Kč kdysi v Datartu v nějaké akci, což je podle mě odpovídající cena. Jinak už mám svoje sluchátka za 55,- Kč Díky @djbrouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Tak už i mně přišel one headset,konečně. Lidi,proč se tu hádáte kvuli ceně prodeje sluchatek?Já myslel,že si koupíte sobě nebo rodině,a ne,že to budete mít na kšeft. Martinoslav a benda02 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 před 23 minutami, djbrouk napsal: Tak už i mně přišel one headset,konečně. Lidi,proč se tu hádáte kvuli ceně prodeje sluchatek?Já myslel,že si koupíte sobě nebo rodině,a ne,že to budete mít na kšeft. To se dalo čekat. Já jsem rád, že jsem objednal pro sebe. Kdyby to tolik lidí nebralo na kšeft, tak aspoň zbudou pro lidi, kteří to fakt chtěli pro sebe. djbrouk, valis1 a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Tohle je klasická česká vychcanost(povaha). Nejlépe zadarmo nebo za pusu koupit a prodat za co nejvíce, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 strejdo, moje ucitelka na NJ delala driv v nemecku v obchode s hadrama jo... a rikala, ze nakupka trika byla 0,27 eura, prodej za 25€ tak vole to je po celem svete... to neni jen u nas. nevychovanost je to koupit za 55 a chtit vratit 1600 penez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Moc to tady vsichni zerete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Uz to tu uzamknete a je od toho klid :-) midz, Kinimod84, Martinoslav a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Já tohle téma zkusim využít k problému se zvukem. Netýká se teda jen tohoto headsetu, ale zkusim to popsat. Zvuk z konzole do TV jde normálně a pěkně. Zvuk do sluchátek přes 3,5 mm jack občas vypadává a chrastí. Nezávisle na sluchátkách, ovladači a nebo použití adaptéru k headsetu. PS4 to dělala občas taky, ale fakt minimálně. u Xone je to skoro pořád. Netušíte, kde by mohl být problém? Žádná zařízení v cestě nemám, router je v daleko od Xone, v cestě stojí akorát konferenční stolek. Jsem od konzole cca 3,5 m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 3,5 metru uz muze byt pomerne dost. Zkus se s ovladacem priblizit ke konzoli a vyzkousej, jestli bude zvuk vypadavat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Ok, díky za postřeh. Sednu si na konferenční stolek :-D Zajímalo by mne, jeslti mají tenhle problém třeba i nové ovladače od Ska (tam jsem slyšel, že se zlepšila síla signálu k přenosu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Dj brouku dekuji ale priste pm pak vidis ze jsou zde lide kteri nekupuji jen pro sebe ale na kseft...Sent from my iPhone using Tapatalk djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Jak sem psal výše,mám dvoje sluchátka navíc.Inzerát sem žádnej nedával.Někdo je tu po mně už chtěl,tak že je prodám za 1100,- oboje. Jestli bude zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 tak to snad normalni ze si nekdo veme 3 kusy treba jen kdyby nahodou a je pak logicky ze 2 kusy proda kdyz mu jsou k nicemu......hold sou jsou tu lidi co koupily a lidi co nekoupily a ty to sere.....je tu nekdo kdo nakoupil i 20 kusu na prodej to uz neni moc v pohode Attila reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 kdyby to šlo a stihl bych to, vezmu jich 30 a prodam je po 400 kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 před 2 hodinami, UnholyU napsal: Dj brouku dekuji ale priste pm pak vidis ze jsou zde lide kteri nekupuji jen pro sebe ale na kseft... Takhle to nesmíš brát. To je prostě tržní ekonomika a není na tom nic špatného. To by ses potom musel zlobit třeba na všechny obchodníky, že nakupují rohlíky od pekáren za 0,50 Kč a prodávají je na pultech obchodů za 2 Kč. Ruku na srdce, tady spíš trochu platí to co zmiňuje Psychos, že nejvíc se budou ozývat ti, na které se nedostalo. Logicky, je to typická lidská vlastnost. Jednou se ti podaří výhodná koupě tamtoho, podruhé na tebe zase nevyzbyde. To je prostě realita. Co mě ale baví jsou řeči těch největších držgrešlů, kteří by si kvůli padesátikoruně za hru navíc nechali vrtat koleno a kteří mají silácké řeči o tom, jak by je tu prodávali skoro za nákup, jen kdyby se na ně dostalo. Ach jo Attila, milosek76, perrek a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 kdyby to šlo a stihl bych to, vezmu jich 30 a prodam je po 400 kus Jeste ze jsi to nevysloSent from my iPhone using Tapatalk Takhle to nesmíš brát. To je prostě tržní ekonomika a není na tom nic špatného. To by ses potom musel zlobit třeba na všechny obchodníky, že nakupují rohlíky od pekáren za 0,50 Kč a prodávají je na pultech obchodů za 2 Kč. Ruku na srdce, tady spíš trochu platí to co zmiňuje Psychos, že nejvíc se budou ozývat ti, na které se nedostalo. Logicky, je to typická lidská vlastnost. Jednou se ti podaří výhodná koupě tamtoho, podruhé na tebe zase nevyzbyde. To je prostě realita. Co mě ale baví jsou řeči těch největších držgrešlů, kteří by si kvůli padesátikoruně za hru navíc nechali vrtat koleno a kteří mají silácké řeči o tom, jak by je tu prodávali skoro za nákup, jen kdyby se na ně dostalo. Ach jo [emoji3]Nerekl bych jeden mamSent from my iPhone using Tapatalk drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 před 2 minutami, drak3go napsal: Takhle to nesmíš brát. To je prostě tržní ekonomika a není na tom nic špatného. To by ses potom musel zlobit třeba na všechny obchodníky, že nakupují rohlíky od pekáren za 0,50 Kč a prodávají je na pultech obchodů za 2 Kč. Ruku na srdce, tady spíš trochu platí to co zmiňuje Psychos, že nejvíc se budou ozývat ti, na které se nedostalo. Logicky, je to typická lidská vlastnost. Jednou se ti podaří výhodná koupě tamtoho, podruhé na tebe zase nevyzbyde. To je prostě realita. Co mě ale baví jsou řeči těch největších držgrešlů, kteří by si kvůli padesátikoruně za hru navíc nechali vrtat koleno a kteří mají silácké řeči o tom, jak by je tu prodávali skoro za nákup, jen kdyby se na ně dostalo. Ach jo No máš recht,já vzal jen jeden headset v domnění,že to to stejně bloknou.A rád bych ještě pro mladého,tak jsem tu psal,že bych teda jedny koupil za rozumnou cenu.A nikdo se neozval !! Jen @UnholyU se nabídl,že mi ty svoje (vzal taky jeden kus) přenechá,že má ty samé doma v černém.No a o tom to je,jen a jen o lidech. Takže díky lidem,co aspoň poděkovali,a myslím,že všichni ušetřili dost peněz. A tím bych to tu uzavřel. Martinoslav a kruta reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 @djbrouk Líp bych to nenapsal. Ten dík osobně považuju za to nejmenší a automatické, ale vidíš, že někteří ani to neudělají. Dokonce tu ani nic nepíší, jen si to tu přečtou a šup, headsety už šupli na aukro, bazos a kdoví kam ještě (není těžké si je spojit). @UnholyU: To nebylo myšleno konkrétně na tvoji osobu, ale obecně. Naopak, tím co napsal @djbrouk co jsi mu nabídl, za to máš velký respekt. Já totiž uvažoval o tom samém, nabídnout mu to po tom, co zde poprosil o ještě jeden kus pro vlastní užití. Dobrák to sem napíše, ledva se mu dostane poděkování a nakonec mu nikdo ani z těch co je vzali na kšeft nedokáže vyjít vstříc. Takže, přestože osobně jsem bral jen jeden, pro mé vlastní užití, tak když ti to @djbrouk neklapne, klidně se ozvi, přenechám ti ten svůj za pořizovací cenu + cenu poštovného k tobě. Já si ho pak třeba koupím později když budu chtít a jelikož mi to finanční situace momentálně dovoluje, nebudu řešit, že to bude za standardní prodejní cenu. V životě ztratí člověk mnohem víc ... Martinoslav, UnholyU a djbrouk reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 @drak3go Díky,ale teď se mi nabídnul @Guntroman že mi jedny přenechá,má je navíc,a @UnholyU si je teda nechá pro sebe. A je to vyřešené,ještě se pár slušných lidí přece najde,takže díky. UnholyU, Martinoslav a valis1 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Jak jsem psal, dvoje sou pro me, jedny dostane brouk jen za postovne a ctvrte strelim a mam to cele zaplacene djbrouk, UnholyU, Martinoslav a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 diky @djbrouk nejako jsem zapomnel podekovat, diky @drak3go za upozorneni je mi hanba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Velky respekt vamSent from my iPhone using Tapatalk valis1, djbrouk a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w1z1 Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Omlouvam se, byl jsem trosku mimo internet - kazdopadne chci podekovat za uzitecny tip - v pondeli jsem objednal jedny s tim ze to zkusim a ze to stejne neprojde protoze ... no rekneme si to narovinu...ta cena byla do oci bijici a nedoufal jsem ze si toho MS nevsimne zvlast kdyz jsem videl to mnozstvi lidi co jen tady na foru psalo ze uz nakoupilo. Takze moc diky za tip a respekt vsem co si takovouhle informaci nenechaji pro sebe a podeli se a hanba tem co toho hned vyuzili na kseftovani a tim se nedostalo na ty co to skutecne meli pro svoji potrebu - takto se lidi v komunite nechovaji, nebo by aspon nemeli. UnholyU reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AmFe Odesláno Listopad 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2016 proč by měl mazat přispevěk když ma pravdu? a libit se to nebude doopravdy jen tem co by to chteli na prodej srandy kopec! aspon jsem se zasmal v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2016 Fakt už se tu řeší pejčoviny.... za mě respekt microsoftu že i když udělal s cenou chybu tak Vám to odeslal myslím že sony by se takhle nezachovala. Martinoslav a valis1 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.